Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti otroški dodatek

otroški dodatek

Spoštovani!

mene pa zanima, če je slučajno pri meni prišlo do kršitve iz strani CSD-ja?
V mesecu januarju sem dala novo vlogo za podaljšanje OD. OD mi je potekel v mesecu aprilu. V mesecu avgustu sem dobila poziv naj dostavim dokazila, da ne živim v izvenzakonski skupnosti z bivšim partnerjem oz. očetom najinega otroka, jaz sem vsa dokazila tudi dostavila v navedenem roku, to je v 8-ih dneh. Odločbe še nisem prejela! Pred približno 14 dnevi, sem poklicala na CSD in po 15 min prerekanja, mi je končno delavka povedala, da odločbe ne bojo izdali, dokler moja zadeva ni rešena na sodišču, skoraj me je kap. Naj povem, da sem podala tožbo proti CSD-ju, ker so me pri uveljavljanju denarne socialne pomoči zavrgli, ker po njihovem živim v izvenzakonski skupnosti z najemodajalcem, ki ni oče mojega otroka. Zanima me, kako lahko obravnavajo oba skupaj oz., da sem z obema naenkrat partnerka?
Razmišljala sem tudi, v korist otroka, ker otroku ne morem več nuditi dostojnega življenja, ker OD bi mi dandanes še kako prišel prav za vzgojo in izobraževanje otroka, da oddam novo vlogo z podatki bivšega parnerja (oče otroka). Je CSD dolžan rešiti mojo novo vlogo in upoštevati tudi njegove podatke? Ali še lahko zavlačujejo z izdajo odločbe?

lep pozdrav

Spoštovani,

vložite novo vlogo z drugimi podatki ter o dogajanju obvestite pristojno ministrstvo ter jih zaprosite za pregled zakonitosti v vaših postopkih.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close