Otroka bom prodala ljubimcu
Anonimno 8566, 26.01.2022 ob 18:29
Tanny77, 26.01.2022 ob 17:09
Sploh ne razumem kje imate čas in voljo, da pišete take trapaste in neverjetne zgodbice? Da se vam da… Pojdite raje na sprehod v naravo in z glavo trikrat udarite ob prvo drevo.
-
Pa se dajmo dotaknit še vaše pravljice. Kje za vraga ste našli moškega, ki se je s prve strinjal, da bo sam skrbel za otroka od rojstva dalje? Phahahaha…
Ma ta je pa niskaka nekateri moški so veliko bolj odgovorni kot ženske, so pa redkost….
Večina moških je bolj odgovornih kakor ženske, večina jih ima tudi srce za razliko od žena. Vso stanje je posledica vzgoje in obravnavanja žena kot bolj pridnih in vedno nedolžnih in ničesar krivih. V resnici pa takšna vzgoja povzroči anti-efekt. Saj kmalu se bo družba začela zavedati, da moški govorimo resnico…
Covid, 26.01.2022 ob 20:19
Večina moških je bolj odgovornih kakor ženske, večina jih ima tudi srce za razliko od žena. Vso stanje je posledica vzgoje in obravnavanja žena kot bolj pridnih in vedno nedolžnih in ničesar krivih. V resnici pa takšna vzgoja povzroči anti-efekt. Saj kmalu se bo družba začela zavedati, da moški govorimo resnico…
To je res. Ta patriarhalna družba z tradicionalnimi pogledi na moške in ženske je kompletno stanje.
Zaigrati moram zalost, 25.01.2022 ob 14:25
Imela sem avanturo in zanosila. Nikoli si nisem želela zveze, se manj pa otrok, rada imam svobodo, svojo kariero, rada potujem, tako da že na začetku prosim, da prihranite komentarje naj otroka obdrzim in kako se bom takoj zaljubila vanj. Otrok ne prenesem. S fantom sem se dogovorila, da bom otroka rodila in mu prepustila vse starševske pravice (v zameno za konkretno vsoto denarja), vsem drugim pa natvezla da je otrok pri porodu umrl. Fant oz. ljubimec za eno noč živi na drugem koncu države, vsi ostali pa mislijo da sem v zvezi z nekom ki dela v tujini. Problem se pojavi, ker bom morala zaigrati žalost ob boleči izgubi otroka in se verjetno tudi jokati. Vprašanje je sledeče- kako dobro zaigrati jok in žalost (s solzami vred)? Kako se pripraviti do tega, da bom dejansko jokala, čeprav bom v sebi srečna ob zavedanju da mi ne bo potrebno skrbeti za nagravzno in moteče človeško bitje? bitje
Ženska ti si bolana v glavo. Če ne želiš otroka je to to, naredis splav in naslednjič uporabiš kondom 🙂
Na centru za socialno delo ti ne bodo pustili kar dati otroka tvojemu sex partnerju, če bodo pa zvedeli da je v igri tudi denar gresta pa lahko oba v zapor, otroka bodo pa dali v rejništvo/posvojitev. Tudi preživnino boš morala plačevati,vrjetno boš zato dobila denar od partnerja. Tudi če se dogovorita da ti nebo treba plačevati, te lahko čez 15 let zajebe in boš za nazaj morala plačevati.
Tudi če se to nebi zgodilo, si kdaj pomislila kaj bo z otrokom? Kako mu bo njegov oče povedal, da ga njegova mama ni hotela? Si pomislila kako bo to vplivalo nanj v prihodnosti? Mu boš ti pošiljala denar za psihiatra ker bo imel travme? Kaj pa če naredi DNK test in te kontaktira? Ali pa če najde papirje z tvojim imenom? Vrjetno ga bo zanimalo zakaj si ga tako odvrgla, sklepam pa da ga tudi čez 15 let ne boš želela pogledati.
Upam da nikoli več ne boš imela možnosti imeti otroka, ker niti približno v glavi zrela biti mama.
Nevem kako te ni sram javno objavlati da boš prodala svojega otroka,upam da tvoji domači zvejo v kaj se spuščaš in prekinejo stike s tabo, tako kot boš ti z njihovim vnukom/nečakom/bratrancem.
Kakšni hinavci ste ljudje! Če bi tu ena ženska pisala da je neplanirano zanosila s poročenim ljubimcem in da razmišlja o splavu, bi se našle vsaj dve ali tri, ki bi ji svetovale naj nikar ne dela splava temveč donosi in da otroka v posvojitev paru, ki si ga takooo želi! Tukaj pa si ga želi oče in mati pač ne (obratnih primerov je nešteto in so kar nekako sprejemljivi, mar ne?). Ženska je vsaj poštena do sebe in je vsekakor bolje, da otroka odda, če res tako čuti.
Kako boš zadevo izpeljala, pa mi ni jasno!
P. S. : v zgodbo tudi jaz ne verjamem!
Ne glede na to ali je zgodbica resnična ali izmišljena,
v vsakem primeru ti nimaš vse ”urejeno na podstrešju”.
Sicer pa, prodaja otroka oziroma človeka na sploh
je eno najbolj podlih umazanih kriminalnih dejanj.
Upam, da te zaprejo v samotno temnico,
ker že sama ideja je poden od podna.
Kaj si potemtakem ti, pa sploh ni vredno pisat.
in potem se čudimo da otroci delajo samomore zaradi bulijev in medvrstniškega nasilja, če je odrasli svet tako poln ljudi s črnimi dušami, sovraštvom do sočloveka, tako črnimi da so zmožni lastnemu otroku reči,da je moteče človeško bitje. Zamislite se ljudje, tudi ti avtorica ob takih zapisih… da nekdo gre take sploh pisariti javno, ker tole lahko marsikdo prebere od kakšnih otrok in si bo mislil, ja če en odrasel tako piše in čuti, potem ni nič slabega, če se še jaz tako obnašam do sovrstnikov…
takšni grozljivi zapisi imajo grozljiv vpliv na vse strani… in četudi je provokacija, je treba resno vzeti pod drobnogled osebo, ki je zmožna takega razmišljanja, četudi samo kot se njemu zdi za provokacijo…
svet je črn danes, poln egoizma, zlobe zamislite se vsi, ki ste očitno del tega tudi ti avtorica…
Frajer je tisti, ki je spoštljiv do sočloveka, tisti, ki pomaga, tisti, ki je zmožen dajati ljubezen, pomagati, objeti, želeti dobro, se veseliti uspeha drugih, itd…
frajer ni tisti, ki provocira, ki je egoist, ki z lahko to prizadane, škoduje sočloveku – ne tak, ni frajer, je slabič.
Ursa634, 27.01.2022 ob 14:18
Lahko Me kontaktiras, meni je zares umrl otrok, tako da ti lahko iz prve roke pokazem kako biti strt in zalosten zaradi tega.
srce me boli… moje sozalje, globoko sožalje…
vidite ljudje, ki pišete take grozote v teme, kako režejo take besede v srce prizadetih druzin, katerih otroci so postali angelcki… taki kot avtorica pa se tako norcujete…. jocem zraven… grozljivka… boli, da so nekateri ljudje taki bagri brezcutniin gazijo cez ljudi in njihova custva, tragedije, brez vsakih obcutkov, empatije…
objem gospa, ki ste izgubili svoje malo zlato bitjece.
Forum je zaprt za komentiranje.