Otrok pri 55
očka?, 10.05.2023 ob 19:24
Pozdravljeni, star sem 55 let in brez otrok. Z ženo sva bila 26 let poročena, ona ni zmogla zanositi, tako da sva željo po otrocih opustila. Po ločitvi sem začel zvezo z veliko mlajšo tujko, ki sem jo poročil in pripeljal v Slovenijo. Ona je v prvih letih čez 20-ko. Velika starostna razlika, ampak lepo funkcionirava. Od kar sva skupaj, se je spet rodila želja po otroku. Tudi ona je za. Bojim se le tega, da sem prestar za prvega otroka. Ko jih bo imel otrok 10 bom šel že proti 70. Je tu kakšen starejši očka, ki mi lahko potrdi, da je tudi starševstvo v takšni starosti lepo?
Boš novi mlajši ženi lahko naredil otroka, to je bolj vprašanje. Prestar si toliko, da bo čez določen čas tvoja mlada žena ostala sama z otrokom. Veliko stvari boš zamudil, situacija ni popolna. Verjetno se z otrokom ne boš veliko ukvarjal, ker preprosto ne bo energije za te zadeve.
Star 55 let, ona pa malo čez 20 let?! Ti ne rabiš otroka, tvoja ženska je tvoj otrok! Dobro funkcionirata? Seveda, če si dobil žensko, ki je živela v slabših razmerah kot naši najrevnejši romi. Ja, pripeljal si jo s Filipinov ali s Tajske ali z Vientnama, katera 20 letnica pa se bo poročila s “starčkom”, ker ti to zanjo si, četudi ti ne pokaže?! Verjemi, če se razumeta, je po rojstvu otroka vedno drugače.
Ko te ne bo več, bo vse prodala, ko te ne bo več in odšla nazaj domov, kjer bo s tem premoženjem živela kot kraljica na Tajskem ali na Filipinih ali v Vietnamu.
???, 22.05.2023 ob 15:19
Zelo še boš osrečil z ukrajinsko kurbo teslo zabito.
Pobrala ti bo vse!
Sicer pa fejk zgodba in provokacija z Ukrajinko. Kar pogumno ji začni prepisovat premoženje
Od kje ti, da je ukrajinka?! Ukrajinke se nikoli niso poročale s toliko starejšimi, mogoče do 20 let, z bogatimi moškimi.
Forum je zaprt za komentiranje.