Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Otrok ovira v novi vezi

Otrok ovira v novi vezi

Upam, da ti vsaka ženska na to odvrne , da se pojdi vazektomirat, potem bosta pa seksala.
Samo neumnica bi seksala s tabo preden si daš jajca prevezat.

Matkic takole ti bom povedala. Meni je praktično vseeno ane. Našla sem si moža (ali je pa on našel mene, nima veze) in imava otroka. In to celo dva! In če se lepega dne izkaže, da je mož kreten in bom samohranilka, ne bom popolnoma nič jokala zaradi tega.

Veš zakaj? Ker nam otroci dajo bistveno večje duševno zadovoljstvo, kot nam ga lahko vi kadarkoli. Zato naš nagon zmaga. In v tem primeru si bom pač našla nekoga, ki me bo poservisiral, ko mi bo zapasalo in to je to. Glede na vaš nagon, to sigurno ne bo problem :). Vsekakor pa se ne bi ukvarjala s starimi cepci, ki ne sprejmejo mojega otroka, ali pa nekoga, ki se trudi, da bi ga sprejel, pa ve, da se to ne bo zgodilo. Samo zato, da ne bi bila sama. Ne se no hecat :).

In še tole… hvalabogu, da nočeš imeti otrok. Če bi jim predal naprej tole razmišljanje in če bi oni to predajali naprej, bi bil svet zelo kmalu zagrenjen, kot si sam.

hiihitavka in ovčka123, nimata pojma kdo sem in kaj sem. Niti približno.

Kar nekaj predvidevata in iskreno rečeno, obedve se je.bita ker stresata vse pi.zdarije, ki so vama jih drugi moški naredili na vse ostale moške. Ni prav in ni fer. Bi pa bili prvi ljubosumni, če bi katera prijateljica vama povedala, da je videla vajinega moškega na kavi z neko drugo žensko.

Ne biti naivne, primarno te hočejo vsi tvoji prijatelji nategniti. Ne samo to, sta verjetno super v družbi, intiligentni, zabavni, ampak vseeno bi vaju nategnili. Če si upata, poskusita in bota videli, koliko moških je pripravljenih ogroziti prijateljstvo za seks.

DX je trofil, moški v reali ne upamo biti tako glasni in tako nazorni s svojimi mnenji, ker nismo razumljeni in takoj napadeni. Veš kaj ti jaz svetujem kot moški moškemu, mogoče res malo omili svoja mnenja v reali, ampak jih povej glasno in jasno in stoj za njimi. Požri vse opazke, ki bodo priletele, samo razjezit se ne smeš in govoriti razumno, tiste neprave bodo same sebe izdal,e pa še takrat boš šokantno ugotovil, da še vedno te spoštujejo in še raje te imajo v družbi.

Malo sem se spet preveč razpisal…pač komu se da brati moje izkušnje:

Vsega absolutno ne morem zvrniti na njo. Tudi sam nisem bil to, kar bi moral biti, do nje in do otroka. Takrat je imela 6 letno deklico. Marsikaj obžalujem, bi lahko bolje izpeljal. Ampak samo toliko časti in govna lahko moški požere, preden mu vse presede in seveda dobiva popolnoma neprimerne reakcije, ki zadevo še poslabšajo, ker hoče kao zavarovati svoj ego.

Prvi problem je bil v neverjetni navezanosti. Otrok na mamo in še bolj mama na otroka. Še sama je priznala, da je z otrokom malo mašila osamljenost, pa čeprav ni obžalovala, da je zapustila očeta. Stiki so bili redki, ampak bolje kot sem ga “spoznal”, bolj sem bil “jezen” na njo, kako je pustila, da jo tak kreten oplodi. To je anti očetovska figura in to ti je jasno po par minutah pogovora. In njemu je v bistvu več nudila, več naredila zanga, na meni teh “napak” ni hotela ponoviti. In ženska bo na nek način vedno navezana na očeta svojega otroka.

Nekaj časa sta bili sami in se tako navadili. Jaz sem bil nek tujec, ki ruši rutino, sploh za otroka. Ampak to še nekako ni bil problem, to sem razumel, otrok me je vzljubil, v bistvu lahko rečem, da otrok sploh ni bil nikoli problem. Problem je bila mama. Prvo je želela, da se otrok naveže name, potem pa malo ljubosumna, ker več ni ona tista ena in edina super mama in sva tudi midva z malo imela “skrivnosti” in pripetljaje. Hotela, da si sam urejam zadeve pri otroku, se sam pogovorim z njo in si naredim red, da me bo upoštevala, po drugi strani pa, otrok ima pravega očeta in tvoj pravi ati ti zdaj pride čestitati za rojstni dan in ti prinese darilo. Saj je prav, samo ne tega kretena, ki ga je treba siliti v stike z otrokom poveličevati, na mene pa nalagati odgovornosti in me soditi, sploh pa ne pred otrokom.

Bolj kot sem ji pravil, da jaz jo obupano potrebujem, da pridobim otrokovo zaupanje, da je na moji strani in da me podpira, bolj se je postavljala na stran otroka, hotela da naredim tako kot otrok želi. Se prepirala z menoj, ker se ni strinjala in to pred otrokom. Pa se ni šlo za boljše/slabše, samo drugače. Z otrokom je bilo načeloma kar lahko, ko ni bilo mame zraven. Ona je imela bolj “permisivno vzgojo”, sem nekje prebral in takoj našel njo v tem. In tako sem jaz bolj zavzel odgovorno in disciplinirano stran, zelo slaba ideja, to bi morala biti ona, jaz pa bolj ta dober in dopustljiv. Meni je logično, da je treba otroku nekatere stvari razložiti na način, ki ga bo upajmo da razumel, zakaj je nekaj dobro zanga, na koncu če ne deluje pa še vedno mora priti “ker sem jaz tako rekel in pika”. Ona pa je imela vedno slabo vest, ko jo je morala kaj kregati. V bistvu je ni kregala, pač ona je storila. Ne vem no, skoraj potuho ji je dajala.

A otrok še vedno raje prihajal k meni, ko je naredil kaj narobe. Recimo en dober primer je, pije kakav v svoji sobi in polije po tleh. Mama bi jo kregala in nato počistila za njo. Jaz pa reagiram eh kaj te zdaj, ne sekiraj se, se pač zgodi saj nisi namerno polila, itak je bil tvoj kakav haha, sploh nisem jezen, bom pa jezen, če ne boš počistila za sabo, pridi vzamiva papirnate brisače, ti bom pomagal.

Naučil sem se tudi, da ko otrok pade, je količina prelitih solz premosorazmerna z oddaljenostjo mame. Mogoče zveni kruto, ampak enkrat nisem pustil, da bi skočila punčki na pomoč, ko je na drugi strani dvorišča padla iz kolesa in se drla mama. Midva se meniva, če bi jo z drugimi prijateljicami pustila na drugo stran bloka kjer ni okna, zdaj pa hočeš takšno situacijo ti reševati. Sama je sposobna kolo dvigniti iz sebe in se postaviti na noge. Na srečo so njene prijateljice skočile na mojo stran in ji zabičale naj se ne premakne, in mala se je sama pobrala in kolesarila dalje kot da se ni nič zgodilo. To je bilo zadnjič, da je kjerkoli padla in se drla mama. Če že kaj se je pobrala, prišla in povedala da je padla in da jo boli. To je močna punca! Ne pa ipike zganjat.

In to so po moje težave, ki jih dosti očetov doživi. Ampak oni so pravi očetje eni in edini! Kot očim imaš pol toliko pravic in moči.

V bistvu je name stresala vse strahove, vse zidove. In kot že rečeno v tej temi, je imela tudi prijateljice samohranilke in vse so v bistvu po malem sovražile moške in ja, pumpale mojo z bedarijami kako smo vsi moški prasci in da naj pazi na mene in naj bo zelo pazljiva.

Dobesedno sem se na koncu počutil kot oni beta copatar, ki je vzel samohranilko medtem, ko je ona vse že dala drugim kaj je imela. Zgubljal sem voljo in upanje. Počutil sem se kot zadnji drek. Proti koncu sem tudi malce bolje razumel njenega bivšega, čeprav on je še vedno čisti kreten. Kakor je propadal moj odnos z mamo, tako je z otrokom, tista ekstremna skoraj bolana navezanost je ostajala. Nisva se nikoli kaj preveč prepirala, v bistvu se je na koncu videlo, da sva pač zasrala vse skupaj, da sva pa odrasla in zrela osebka in si nisva preveč najedala ko sva šla narazen, malo je bilo grdo, ampak drugače pa sva razumno razšla, brez zamer.

V bistvu je res kar pravijo, kot očim imaš vse odgovornosti in nič pravic.

Pa vem da bo marsikatera rekla, da pač nisem bil dovolj močan moški in pravi moški bi si že porihtal situacijo. Mogoče res… jaz pa bi samo še dodal, da mame ponavadi vse pokvarite. Sem močnega mnenja, da ženska mora biti otrokova uteha, brezpogojna ljubezen, moški pa mora razbiti to nelogično in čustveno vez med mamo in otrokom. Ker mame ste kar se tiče otrok, preveč dopustljive in jih preveč ljubite, tudi do mere, ko otroku z preveliko ljubeznijo škodujete. Vse pa izhaja v bistvu iz vaših problemov, ki jih potem mašite z otrokom, sploh pa si samohranilke mašite slabo vest, da otrok odrašča brez očeta in mu potem več dovolite. Imate slabo vest, ko je treba otroka disciplinirati. Napaka! Otrok nujno rabi ogromno ljubezni in razumevanja, takoj za tem pa rabi red, rutino in disciplino. Otroku moraš dati vse kar potrebuje in samo nekaj od tega kar si želi.

In seveda niso vse samohranilke take, samo jaz sem tako našel, bla bla bla…do neke mere so vse take. Na iste težave in pasti lahko naletiš.

Pa ne tako hudo razumeti, opisal sem samo slabo stran, pa še to samo mojo. Sem prepričan, da bi tudi ona sestavila tak sestavek o mojih napakah, jih je kar bilo, priznam, preveč, obžalujem. Je bilo tudi ogromno lepega in lepih spominov in si štejem v ponos in čast, da sem bil vsaj približna moška očetovska figura, ki si jo tista deklica zasluži.

Tako da, resno zvezo s samohranilko bi močno odsvetoval komurkoli. Mora biti ženska res nekaj super od super in to super zate, samo hudič, ko to po navadi pri ljudeh spoznamo šele čez čas. In ko se podre, te dvojno boli, ker pogrešaš dve punci.

Upam, da ti vsaka ženska na to odvrne , da se pojdi vazektomirat, potem bosta pa seksala.
Samo neumnica bi seksala s tabo preden si daš jajca prevezat.[/quote]

Zakaj, saj ima še dve uporabni luknji 🙂 Sicer pa nekaj mi ni jasno, če ti tip odkrito pove vnaprej ti ni všeč, če te okrog prnese in te zavaja, ti(vam) ni ok…..

Ah ja, še dobro da je ogromno ”neumnic” oziroma pametnih žensk ki cenijo iskrenost 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Malo sem se spet preveč razpisal…pač komu se da brati moje izkušnje:

Vsega absolutno ne morem zvrniti na njo. Tudi sam nisem bil to, kar bi moral biti, do nje in do otroka. Takrat je imela 6 letno deklico. Marsikaj obžalujem, bi lahko bolje izpeljal. Ampak samo toliko časti in govna lahko moški požere, preden mu vse presede in seveda dobiva popolnoma neprimerne reakcije, ki zadevo še poslabšajo, ker hoče kao zavarovati svoj ego.

Prvi problem je bil v neverjetni navezanosti. Otrok na mamo in še bolj mama na otroka. Še sama je priznala, da je z otrokom malo mašila osamljenost, pa čeprav ni obžalovala, da je zapustila očeta. Stiki so bili redki, ampak bolje kot sem ga “spoznal”, bolj sem bil “jezen” na njo, kako je pustila, da jo tak kreten oplodi. To je anti očetovska figura in to ti je jasno po par minutah pogovora. In njemu je v bistvu več nudila, več naredila zanga, na meni teh “napak” ni hotela ponoviti. In ženska bo na nek način vedno navezana na očeta svojega otroka.

Nekaj časa sta bili sami in se tako navadili. Jaz sem bil nek tujec, ki ruši rutino, sploh za otroka. Ampak to še nekako ni bil problem, to sem razumel, otrok me je vzljubil, v bistvu lahko rečem, da otrok sploh ni bil nikoli problem. Problem je bila mama. Prvo je želela, da se otrok naveže name, potem pa malo ljubosumna, ker več ni ona tista ena in edina super mama in sva tudi midva z malo imela “skrivnosti” in pripetljaje. Hotela, da si sam urejam zadeve pri otroku, se sam pogovorim z njo in si naredim red, da me bo upoštevala, po drugi strani pa, otrok ima pravega očeta in tvoj pravi ati ti zdaj pride čestitati za rojstni dan in ti prinese darilo. Saj je prav, samo ne tega kretena, ki ga je treba siliti v stike z otrokom poveličevati, na mene pa nalagati odgovornosti in me soditi, sploh pa ne pred otrokom.

Bolj kot sem ji pravil, da jaz jo obupano potrebujem, da pridobim otrokovo zaupanje, da je na moji strani in da me podpira, bolj se je postavljala na stran otroka, hotela da naredim tako kot otrok želi. Se prepirala z menoj, ker se ni strinjala in to pred otrokom. Pa se ni šlo za boljše/slabše, samo drugače. Z otrokom je bilo načeloma kar lahko, ko ni bilo mame zraven. Ona je imela bolj “permisivno vzgojo”, sem nekje prebral in takoj našel njo v tem. In tako sem jaz bolj zavzel odgovorno in disciplinirano stran, zelo slaba ideja, to bi morala biti ona, jaz pa bolj ta dober in dopustljiv. Meni je logično, da je treba otroku nekatere stvari razložiti na način, ki ga bo upajmo da razumel, zakaj je nekaj dobro zanga, na koncu če ne deluje pa še vedno mora priti “ker sem jaz tako rekel in pika”. Ona pa je imela vedno slabo vest, ko jo je morala kaj kregati. V bistvu je ni kregala, pač ona je storila. Ne vem no, skoraj potuho ji je dajala.

A otrok še vedno raje prihajal k meni, ko je naredil kaj narobe. Recimo en dober primer je, pije kakav v svoji sobi in polije po tleh. Mama bi jo kregala in nato počistila za njo. Jaz pa reagiram eh kaj te zdaj, ne sekiraj se, se pač zgodi saj nisi namerno polila, itak je bil tvoj kakav haha, sploh nisem jezen, bom pa jezen, če ne boš počistila za sabo, pridi vzamiva papirnate brisače, ti bom pomagal.

Naučil sem se tudi, da ko otrok pade, je količina prelitih solz premosorazmerna z oddaljenostjo mame. Mogoče zveni kruto, ampak enkrat nisem pustil, da bi skočila punčki na pomoč, ko je na drugi strani dvorišča padla iz kolesa in se drla mama. Midva se meniva, če bi jo z drugimi prijateljicami pustila na drugo stran bloka kjer ni okna, zdaj pa hočeš takšno situacijo ti reševati. Sama je sposobna kolo dvigniti iz sebe in se postaviti na noge. Na srečo so njene prijateljice skočile na mojo stran in ji zabičale naj se ne premakne, in mala se je sama pobrala in kolesarila dalje kot da se ni nič zgodilo. To je bilo zadnjič, da je kjerkoli padla in se drla mama. Če že kaj se je pobrala, prišla in povedala da je padla in da jo boli. To je močna punca! Ne pa ipike zganjat.

In to so po moje težave, ki jih dosti očetov doživi. Ampak oni so pravi očetje eni in edini! Kot očim imaš pol toliko pravic in moči.

V bistvu je name stresala vse strahove, vse zidove. In kot že rečeno v tej temi, je imela tudi prijateljice samohranilke in vse so v bistvu po malem sovražile moške in ja, pumpale mojo z bedarijami kako smo vsi moški prasci in da naj pazi na mene in naj bo zelo pazljiva.

Dobesedno sem se na koncu počutil kot oni beta copatar, ki je vzel samohranilko medtem, ko je ona vse že dala drugim kaj je imela. Zgubljal sem voljo in upanje. Počutil sem se kot zadnji drek. Proti koncu sem tudi malce bolje razumel njenega bivšega, čeprav on je še vedno čisti kreten. Kakor je propadal moj odnos z mamo, tako je z otrokom, tista ekstremna skoraj bolana navezanost je ostajala. Nisva se nikoli kaj preveč prepirala, v bistvu se je na koncu videlo, da sva pač zasrala vse skupaj, da sva pa odrasla in zrela osebka in si nisva preveč najedala ko sva šla narazen, malo je bilo grdo, ampak drugače pa sva razumno razšla, brez zamer.

V bistvu je res kar pravijo, kot očim imaš vse odgovornosti in nič pravic.

Pa vem da bo marsikatera rekla, da pač nisem bil dovolj močan moški in pravi moški bi si že porihtal situacijo. Mogoče res… jaz pa bi samo še dodal, da mame ponavadi vse pokvarite. Sem močnega mnenja, da ženska mora biti otrokova uteha, brezpogojna ljubezen, moški pa mora razbiti to nelogično in čustveno vez med mamo in otrokom. Ker mame ste kar se tiče otrok, preveč dopustljive in jih preveč ljubite, tudi do mere, ko otroku z preveliko ljubeznijo škodujete. Vse pa izhaja v bistvu iz vaših problemov, ki jih potem mašite z otrokom, sploh pa si samohranilke mašite slabo vest, da otrok odrašča brez očeta in mu potem več dovolite. Imate slabo vest, ko je treba otroka disciplinirati. Napaka! Otrok nujno rabi ogromno ljubezni in razumevanja, takoj za tem pa rabi red, rutino in disciplino. Otroku moraš dati vse kar potrebuje in samo nekaj od tega kar si želi.

In seveda niso vse samohranilke take, samo jaz sem tako našel, bla bla bla…do neke mere so vse take. Na iste težave in pasti lahko naletiš.

Pa ne tako hudo razumeti, opisal sem samo slabo stran, pa še to samo mojo. Sem prepričan, da bi tudi ona sestavila tak sestavek o mojih napakah, jih je kar bilo, priznam, preveč, obžalujem. Je bilo tudi ogromno lepega in lepih spominov in si štejem v ponos in čast, da sem bil vsaj približna moška očetovska figura, ki si jo tista deklica zasluži.

Tako da, resno zvezo s samohranilko bi močno odsvetoval komurkoli. Mora biti ženska res nekaj super od super in to super zate, samo hudič, ko to po navadi pri ljudeh spoznamo šele čez čas. In ko se podre, te dvojno boli, ker pogrešaš dve punci.[/quote]

Hvala.
Res nisi idealen (nobeden ni) si pa v redu in pošten.
Edino, kar bi pripomnila…posploševanje je tudi v tem primeru slabo.
Se absolutno strinjam, da je kombinacija permisivne vzgoje in slabe vesti, da
je otroku “vzela očeta” (če je bil še tak kreten) zelo zelo slaba kombinacija.
Ni pa to pravilo….jaz jih poznam kar nekaj, ki so se tega pravočasno zavedale in
delale drugače (vsaj v odnosu do otroka, pustmo zdaj moške)

Hahahahahah, to sem čakal, kar si ravnokar povedala s to rpeliko je, da si konec koncev izkoristla moškega samo za spermo za otroka, ki je cilj tvojega nagona…..

Ja super, a ko tipi to počnemo z ženskimi pič.kami pa smo prasci….

Smehi res.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

afk sicer je moj prvi odziv jeza. Pa ne zato, ker si rekel, naj se je.bem, ampak predvsem zato, ker se nisi niti toliko potrudil, da bi prebral, kaj je bilo napisano.

Nimam neprijetnih izkušenj z moškimi in kar si spregledal…nisem samohranilka. Upam, da nikoli ne bom, če bom pa nič hudega, kot sem že napisala. In ne stresam ničesar nad moške na tem forumu, le na tiste, ki so pisali bull shit v celotni temi. In sory, ampak ti si med njimi.

Z možem imava tak odnos, da sprejemava, da greva na kavo tudi z ljudmi nasprotnega spola. Če le ne hodi ves čas z isto osebo, mi to pač ni nesprejemljivo. Je pa dejstvo, da bo šel s tisto, ki mu bo všeč kam drugam med malico, ne pa na kavo ;).

Sicer mi je pa hudo za tvojo slabo izkušnjo, vidim, da te je prizadelo. Ampak takole posploševati preprosto ni prav. Niso vsi nemci zlobni, ker so med vojno pobijali žide. Niso vsi slovenci nevoščljivi in vsi moški šovinisti. Niti ne vse blondinke butaste. In niso vse samohranilke take, kot si jo ti opisal. Zato me tole zmoti. Tako.

Oprosti, ampak res si iz kamene dobe. Besednjak imaš temu primeren.
Nikjer nisem pisala, da so mi moški kaj naredili. Napisala sem le, da sreča, da so moji kolegi čisto drugačni od tebe.
Hja, prijateljice so zame res prijateljice, ne pa čenčaste babure, ki komaj čakajo, da naredijo špetir. S takimi si ne dam opravka. Nikoli in nikdar pa mi ni padlo na pamet prepovedovat partnerju, da ne sme na kavo z drugo žensko. Še več, ne težim mu, če igra redno tenis z njo. Zakaj bi mu, jaz ne igram tenisa. Torej naj njemu prepovem? Bedarija.
V glavnem me presenčaš. No, res pa je, da v si družbo sami izbiramo in zato v moji družbi ni moških, ki bi razmišljali na tak okostenel način kot ti.
Če bi mi moški rekel, da moram svojega prijatelja skenslat, bi bila takoj samska. Če bi mi moški rekel, da se ne smem družiti s samohranilko, verjemi, takoj bi bila samska. Samo na take posesivne tipe v reali še nisem naletela, vsaj ne v smislu, da bi se zapletala z njimi.

Matkič, pojdi na vazektomijo. DOkler pa tega ne narediš pa nimaš osnovne pravice nobene ženske, ki ji mogoče narediš otroka silit v splav. Ti je jasno?
Še več, vso pravico te ima tožiti za preživnino.

Hahahahahah, to sem čakal, kar si ravnokar povedala s to rpeliko je, da si konec koncev izkoristla moškega samo za spermo za otroka, ki je cilj tvojega nagona…..

Smehi res.[/quote]

Zmotil si se. Nisem ga uporabila samo za spermo. Dokler bova dobro funkcionirala skupaj, ga uporabljam še za marsikaj verjemi ;). In tudi on mene.

Če bo minilo, je bil pač nekdo, ki je bil in je šel. Otroci pa so tisti, ki so tvoji in taki ostanejo celo življenje. In če je on vsaj malo človeka, bo tako razmišljal tudi sam.

Ti pa … kaj naj rečem. Pravzaprav ne morem niti rečt, da mi greš na živce, samo smiliš se mi. Ker vidiš življenje samo iz ene plati. Ali pa je popolnoma drugače in tu gor živiš življenje svojega profila in stresaš ven frustracije realnega življenja :). Konec koncev pa niti ni važno.

Ima, jaz pa imam vso pravico se izmikat preživnini 🙂 Na koncu bo na slabšem ona, verjemi, sploh v SLO 🙂

Smehi res.[/quote]

Zmotil si se. Nisem ga uporabila samo za spermo. Dokler bova dobro funkcionirala skupaj, ga uporabljam še za marsikaj verjemi ;). In tudi on mene.

Če bo minilo, je bil pač nekdo, ki je bil in je šel. Otroci pa so tisti, ki so tvoji in taki ostanejo celo življenje. In če je on vsaj malo človeka, bo tako razmišljal tudi sam.

Ti pa … kaj naj rečem. Pravzaprav ne morem niti rečt, da mi greš na živce, samo smiliš se mi. Ker vidiš življenje samo iz ene plati. Ali pa je popolnoma drugače in tu gor živiš življenje svojega profila in stresaš ven frustracije realnega življenja :). Konec koncev pa niti ni važno.[/quote]

Super, olastninila si otroke, a to po zemljiški knjigi si jih vpisala al kak? Dandanes je v cajtngih glih ena zgodba o eni ”Slovenki” ki ima 7 otrok z denacionalizacijo je zgubila bajto (dobila povrnjeno kupnino od Vinaga) zdaj jih bodo deložirali, in joka da ne bo pustla 5 starejših otrok v mladinski dom ker so NJENI (njena last očitno)

Še ena tipična ki bo raje brez stanovanja na cesti, namesto da bi naredila najboljše za otroke, da niti ne začnem kako se je nesmiselno plodila…… kot brez možganov za prihodnost. Zdaj pa v jok pa na drevo….

In taki bodo dobli letni dodatek v enkratnem izplačilu? Sramota za državo!

Želim samo, da bi ženske pokazale več odgovornosti. Sploh kar se tega tiče, koga spustijo vase. Včasih se mi zdi, da ženske imajo mentaliteto, da one ne delajo stvari, stvari se njim dogajajo. One so samo na vrtiljaku življenja.

Posploševanje pa je težko očitati. Saj je logično, da ne mislim vseh žensk. Še napisal sem, da niso vse take, da tudi na meni je bilo ogromno napak. In za nikogar nisem trdil, da je samohranilka. Po tem takem tudi moške posplošujem.
Isto kot je logično, da je to samo moje mnenje. Ne bom pa vsakega stavka začel z moje osebno mnenje katerega ne vsiljujem nobenemu je, da…

Kaj pa bi po tvojem mnenju moški “moral” narediti v tej situaciji od “afk”, da bi bilo za žensko bolj sprejemljivo ali pa, da bi mu mogoče uspelo ohraniti zvezo ?

Ima, jaz pa imam vso pravico se izmikat preživnini 🙂 Na koncu bo na slabšem ona, verjemi, sploh v SLO :)[/quote]

Torej si brezdelni luzer brez službe?
V kolikor se boš zaposlil, bodo takoj direk od plače trgali preživnino. Če pa si brez službe ti pa res ne morejo. Se pa z lepim hvališ, ni kaj.

Ti pa … kaj naj rečem. Pravzaprav ne morem niti rečt, da mi greš na živce, samo smiliš se mi. Ker vidiš življenje samo iz ene plati. Ali pa je popolnoma drugače in tu gor živiš življenje svojega profila in stresaš ven frustracije realnega življenja :). Konec koncev pa niti ni važno.[/quote]

Super, olastninila si otroke, a to po zemljiški knjigi si jih vpisala al kak? Dandanes je v cajtngih glih ena zgodba o eni ”Slovenki” ki ima 7 otrok z denacionalizacijo je zgubila bajto (dobila povrnjeno kupnino od Vinaga) zdaj jih bodo deložirali, in joka da ne bo pustla 5 starejših otrok v mladinski dom ker so NJENI (njena last očitno)

Še ena tipična ki bo raje brez stanovanja na cesti, namesto da bi naredila najboljše za otroke, da niti ne začnem kako se je nesmiselno plodila…… kot brez možganov za prihodnost. Zdaj pa v jok pa na drevo….

In taki bodo dobli letni dodatek v enkratnem izplačilu? Sramota za državo![/quote]

Jp, olastninila sem jih :). In to s ponosom. In vedno bom rekla, da sta moja :). In tudi ko moj oče še danes reče, da smo otroci njegovi, to sprejmem z veseljem. Žal očitno ti tega nisi imel in ne veš, kako je.

Niti ne veš, kako je imeti svoje otroke in praviš, da jih ne boš imel. Kako naj se potem pogovarjam s tabo, saj si popolnoma neverodostojen sogovornik?

Le čevlje sodi naj kopitar ;).

Primerjava s tole žensko in denacionalizacijo pa…. neuspešno. Poskusi kakšen drug argument, da bo pogovor vsaj zanimiv :).

Spomni se to ko se pogovarjaš o moških, dobro si zapomni besede, kajti o moških kot kaže smeš govorit šele ko ti bo zrastel lulček in jajčka(katerakoli ženska)….. prej pa le čevlje sodi naj kopitar….

Aja pa o politiki tudi, pa o vsem….. vsak dan se spomni na tole, ko pametuješ zaradi česarkoli v čemer nisi profi (od sodstva do policije, vojske, politike itd.)

A nisi ti tisti, ki se je tu gor hvalil kako velik penis ima in podrobno opisoval svoj seks? Ali se mogoče motim in je bil to kdo drug? Potem mi je vse jasno od kje tako besedišče.

Kolikor jaz poznam razpadle zakone. Skoraj, ampak res skoraj vedno ženska prevazme odgovornost za otroke in skrbi zanje. Redkokdaj slišiš, da prevzame skrbništvo nad njimi moški. So taki, pohvalno. Žal pa vse prepogosto slišiš to, kar omenja, da bi storil Matkič: izmikanje preživnini. Ne trdim, da so vsi taki, jih je pa kar nekaj. V primerjavi z mamami, čisto druga zgoba.
Pa spet: za naredit otroka sta potrebna dva. Pa ne dve ženski.

Zdaj ne vem če si res v taki situaciji, ampak tukaj pa se po moje vse konča. Kot moški moraš biti pripravljen požreti ogromno bolečin in odrekanja za voljo svojega otroka. In če to pomeni, da posredno pomagaš tudi ženski, ki jo sovražiš, tako naj bo. Še vedno je mama tvojega otroka. Ne igrati maščevanja ker zaradi otroka ni vredno. Denar je poceni, čas z otrokom pa je neprecenljiv. Ko bo otrok odrasel, bo že vedel kako pa kaj.

Čudno mi je, ko očetje zapustijo svojega otroka, ker so se pač sprli z mamo in vidijo samo še preživnino. Če je mama res tako fu.kjena, potem je to še ekstra razlog, da boš moral ti dati boljši zgled otroku in biti karseda prisoten v njegovem življenju. Je težko ja in se odrekaš svojemu življenju, ampak saj je tvoj otrok. Ne razumem teh moških. Ne vem no…nimajo jajc, saj to je to. Slabiči so.

Kaj pa bi po tvojem mnenju moški “moral” narediti v tej situaciji od “afk”, da bi bilo za žensko bolj sprejemljivo ali pa, da bi mu mogoče uspelo ohraniti zvezo ?[/quote]

A sem rekla, da bi kaj moral narediti?
Aja, jaz samo napadam moške, sej res.
Ne vem, pojma nimam in tudi nič ne mislim, da bi kaj moral narediti, ker ne poznam
obeh strani. Glede na vzgojo in odnos te ženske do otroka, se strinjam, da mu ni bilo
lahko, verjetno mu je pač zmanjkalo potrpljenja, kar čisto razumem. Mogoče za odtenek
manj tekmovalnosti z “pravim očetom”…ker se je mama očitno trudila, da bi otrok in oče
ohranila stik (kar je velikokrat zelo težko, ampak to delaš z najboljšimi nameni), ampak
kot rečeno – ne vem, kaj je bilo in kaj ne.

Zdaj ne vem če si res v taki situaciji, ampak tukaj pa se po moje vse konča. Kot moški moraš biti pripravljen požreti ogromno bolečin in odrekanja za voljo svojega otroka. In če to pomeni, da posredno pomagaš tudi ženski, ki jo sovražiš, tako naj bo. Še vedno je mama tvojega otroka. Ne igrati maščevanja ker zaradi otroka ni vredno. Denar je poceni, čas z otrokom pa je neprecenljiv. Ko bo otrok odrasel, bo že vedel kako pa kaj.

Čudno mi je, ko očetje zapustijo svojega otroka, ker so se pač sprli z mamo in vidijo samo še preživnino. Če je mama res tako fu.kjena, potem je to še ekstra razlog, da boš moral ti dati boljši zgled otroku in biti karseda prisoten v njegovem življenju. Je težko ja in se odrekaš svojemu življenju, ampak saj je tvoj otrok. Ne razumem teh moških. Ne vem no…nimajo jajc, saj to je to. Slabiči so.[/quote]

+1

Če bi bila ženska pametna in odgovorna, potem ne bi imela otroka z nekim kretenom, kot si ga sam poimenoval.
Zato lahko pričakuješ težavno in trmasto žensko, kateri ne moreš ničesar razložiti, ker bo preveč obsedena s svojo resnico, da bi bila sposobna razumeti še drugo mnenje in pri sebi kaj spremeniti.
Za samohranilke je prav tako tipičen vzorec, kjer v otroka projicirajo občutke žrtve, ker so mu z ločitvijo odvzele očeta in varno družinsko okolje. Ker se prav tako počutijo krive, bodo otroka vzgajale permisivno, otrok pa bo lahko zaradi takšne vzgoje postal čustveni invalid.
Novega partnerja pa zaradi tega izločijo iz družine ter mu želijo preprečiti njegov vpliv pri vzgoji otroka.

Čudno mi je, ko očetje zapustijo svojega otroka, ker so se pač sprli z mamo in vidijo samo še preživnino. Če je mama res tako fu.kjena, potem je to še ekstra razlog, da boš moral ti dati boljši zgled otroku in biti karseda prisoten v njegovem življenju. Je težko ja in se odrekaš svojemu življenju, ampak saj je tvoj otrok. Ne razumem teh moških. Ne vem no…nimajo jajc, saj to je to. Slabiči so.[/quote]

Kdo bi si mislil, da bom kdaj pokimala tvojim zapisom.

Če bi bila ženska pametna in odgovorna, potem ne bi imela otroka z nekim kretenom, kot si ga sam poimenoval.
Zato lahko pričakuješ težavno in trmasto žensko, kateri ne moreš ničesar razložiti, ker bo preveč obsedena s svojo resnico, da bi bila sposobna razumeti še drugo mnenje in pri sebi kaj spremeniti.
Za samohranilke je prav tako tipičen vzorec, kjer v otroka projicirajo občutke žrtve, ker so mu z ločitvijo odvzele očeta in varno družinsko okolje. Ker se prav tako počutijo krive, bodo otroka vzgajale permisivno, otrok pa bo lahko zaradi takšne vzgoje postal čustveni invalid.
Novega partnerja pa zaradi tega izločijo iz družine ter mu želijo preprečiti njegov vpliv pri vzgoji otroka.[/quote]

Tule pa ti močno posplošuješ. Marsikje pomeni ločitev, da otrok končno pride v varno okolje. Marsikje pride zaradi ločitve zaradi nasilja, alkohola in taka ločitev pomeni odrešitev otroka in ja, varno okolje. Prej ob očetu ga ni imel. Tako, da ne posplošuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close