Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Otroci zemlje

Otroci zemlje

Ravno sem na strani od Učil videla, da je izšla v slovenščini četrta knjiga iz te zbirke. Včasih sem te knjige požirala in se mi je kar zaluštalo, da bi še to prebrala.
Tiste, ki ste brale v angleščini, ali je četrta knjiga tudi tako dobra kot prve tri? Malo imam slabe izkušnje s serijami, kjer dostikrat naslednje knjige niso tako dobre kot prve. Upam, da tukaj ni tako. Prav pasal bi mi zdajle odklop z eno dobro knjigo 🙂
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1001252/Pot_domov__Zbirka_Otroci_zemlje__4__knjiga_v_dveh_delih__trda_vezava_/Jean_M__Auel

Tudi četrta knjiga je napisana v istem stilu kot prve tri, zato je vredna branja. Je pa 6 let nazaj izšla že peta knjiga (Ognjeni kamen), ki je mislim da tudi prevedena v slovenščino.

Izšla je tudi šesta knjiga, vendar v hrvaščini.
Naslov je Ravnice povratka.
Noro, prebrala sem vseh šest in komaj čakam nadaljevanje.
Baje je v nastajanju tudi sedmi del.
Njami.

Šest? Šesto baje še piše, sploh še ni izšla.

1. The Clan of the Cave Bear (Rod jamskega medveda)
2. Valley of Horses (Dolina konj )
3. The Mammoth Hunters (Lovci na mamute)
4. The Plains of Passage (Pot domov); v hrvaščini morda Ravnice povratka?
5. The Shelters of Stone (Ognjeni kamen?)

Meni osebno so 1., 2. in 4. knjiga najboljše. 3. je ena taka limonada, 5. se pa vleeečeeee, ker stokrat pove eno in isto (saj v ostalih tudi, ampak v tej se pa res potrudi).

Nanook !
Ali ni naslov pete knjige zavetje skal ?
Jaz sem jo že prebrala in zdi se odlična.
Priporočam !!! =)

Pojma nimam, jaz sem jo prebrala v angleščini. MedMax piše zgoraj, da je peta knjiga Ognjeni kamen.

Majhni ljudje pa o katasrofah, ki so jih povzročile velike ideje,

Kaj?

men so vse knjige ful usec pa tut priporocam in ce se res pise tut sesti del upam da bo kmal 🙂

Šesti del izide konec marca, naslov je “The Land of Painted Caves”.

New Report

Close