Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroci so pomembni

Otroci so pomembni

Otroci so najpomembnejša stvar na svetu, moramo jim dovoliti, da se razvijajo po naravni poti.

Z pretepom mačjega mladiča trenirajo za svojo prihodnost. Najlažji način, da se seznanijo z krvjo, mučenjem, bolečino in smrtjo. Verjetno so bodoči mirovniki, humanitarci, trenirat je pa treba že od vsega začetka.

A ni bil ravno tam protest priti splavu ?

Jst sm isto enkrat muču mačko… pač muču.. za rep sm jo zgrabu in vrteu…

Pa u bosni sem enga piščančka z palco mahnu… in to tolk da se ni vec pobral… sam omagal je in zaprl oči zaspano…

A jebi ga…

Tudi jaz imam taka nagnjenja….

Zaenkrat samo rešujem življenja ljudi in  živali, bi si pa želela, da bi vaju vrgla v svinjak sestradanim svinja.

Odgovor na objavo uporabnika
Tud jst, 24.09.2024 ob 13:42

Tudi jaz imam taka nagnjenja….

Zaenkrat samo rešujem življenja ljudi in  živali, bi si pa želela, da bi vaju vrgla v svinjak sestradanim svinja.

CUdno napisano ampak sej tega vec ne pocnem… no vedel sem pomoje tudi takrat da se to ne pocne… ampak jebi ga… spremenit ne morem.

Vse se začne v družini. Od vzgoje staršev je odvisno kaksni ljudje postanemo. Se strinjate? Ce ti obesijo klobaso okoli vratu ( kot so jo meni) da se vaski psi igrajo z tabo, je bolj malo verjeto, da bo se nekoc kaj iz tebe.

Glej da se ti ne bodo želje kontra uresničile. Pol pa bodi heroj in prenesi svoj lastni svinjak od ljudi, živali ali narave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close