otroci morajo od doma
Midva sva imela srečo, sem nekaj podedovala, vlagala v nepremičnine (takrat še niso strašili z nepremičninskim davkom). Ko sta otroka diplomirala, smo vsakemu dali eno stanovanje, ker sta že imela partnerje in sem vztrajala, da morajo iti na svoje! Sin se je kisal, ker mu je ustrezal mama-hotel. Nisem popustila! Zadnjič sem ga pa, po desetih letih, slišala razlagati, kako si je on že takoj po faksu sam vse ustvaril in da že od nekdaj skrbi sam zase. Poknila sem skoraj od smeha, a ok, če tako misli…
Mladi danes ne morejo na svoje brez pomoči družine, ker niti kredita ne morejo dobiti, najemniška stanovanja pa so nerazumno draga. Jaz, na primer, oddajam 3 sobno z balkonom v centru mesta za 380 EUR (MB ), pa imam najemnico že deset let isto, saj niti ne razmišlja o drugi varianti. Bojda je drugje po 500 EUR in več, plus stroški. Kako naj mlad človek na začetku kariere, ko ima še cel kup drugih obveznosti, to plača?
Država neumorno obljublja, da bo gradila stanovanja za mlade družine z ekonomskimi najemninami, pa samo pri leporečenju ostane. Poglejte si prakso na Dunaju, kako tam rešujejo to problematiko!
vzgoja
moji fsi?? a tvoji so samo?? torej še ena ločenka levuharska. je bivši mož plačal za fse. ti res nisi za nič, ker sei drek babji. drugače pa ja, to bi naj bil uspeh?? če imaš hčerko ki je medicinska sestra, totak tako jdobi šiht pa sine nekega vodljivega luzerja. uspeh bi bil če bitvoja hčerka bila poročena, bila naravoslovka in imela otroka. to bi bil uspeh. ne pa na svojem. hahaahha si ti ena luzerka nafukatorska.
Forum je zaprt za komentiranje.