Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otoka Pašman in Ugljan

otoka Pašman in Ugljan

Zdravo!

Zanima me, če je že kdo od vas letoval na enem izmed teh dveh otokov? Kakšen je utrip v mestu (če sploh je kakšno mestece ) in kakšne so plaže.Ali kdo ve za kakšen dober naslov od apartmana za 4 ali 6 oseb. Malo mislimo, da bi šli v mesto Tkon na Pašmanu. Napišite kaj več o tem.

Hvala za odgovore.

Jaz sem billa tam pred dvema letoma! Bili smo na otoku Pašmanu, na Tkonu. Bili smo nastanjeni v amartmanih “Planac”! Je bilo kar v redu! Plažaje bila 15 metrov stran od apartmaja, nekje je bila malce betonska,nekje pa prodnata. Od našega apartmana je bil kak km do “mesta” Tkon,čemi sploh lahko tako rečemo, ker je to v bistvu vas! Tkon je v bistvu dobro povezan z Biogradom ( je čist nasproti njega, tako da smo hodili s trajektom na žurke:)).

Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj!!

NNN

Na Pašmanu smo bili 2 leti nazaj v apartmaju v Ždrelcu. Do morja smo imeli kakih 200 m. Kopanje je bilo možno v zalivu v mestecu, betonska plaža, mivka, nizka voda, preveč ljudi,…. In smo se vozili. Najprej smo si ogledali oba otoka in dobili nekaj bolj samotnih plaž, zalivčki, kamenčki, senčka, čista voda, (plaža seveda zasmetena).
Posebno poglavje so večeri. Nam ustreza malo več miru čez dan (da sploh imaš svojo blazino celo raztegnjeno), zvečer pa kakšen sprehod po “živem” mestu, stojnice, tržnica, sladoled… No, tu smo imeli tudi zvečer mir. Še največ se je dogajalo v Kukljici.

hojla,
zelo dobro poznam ta kraj ker vsako leto hodim tja. Je mirno mestece in ce si zelis pocitka je to zelo dobra izbira. Tkon je majhna vasica, kjer se domacini vsi poznajo med seboj. Ima pa tudi 2 trgovini, pekarno, posto in majhno papirnico, ter seveda nekaj lokalov in restavracij. Zelo dobra je povezava z Biogradom, kamor se splaca hodit, ce si zelis malo vec dogajanja(zlasi vec ljudi na plazi, lokali, trgovine…).Zvecer se v Tkonu zelo malo dogaja, razen izjemoma ce je kaksna veselica.

Kje pa sta ta dva otoka (ker ne vem)? Hvala.

Ugljan ima trajektno povezavo z Zadrom, Pašman pa z Biogradom, poglej malo po kakšnem zemljevidu!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close