Najdi forum

otok vis

Je že kdo bil tam?
Kakšna je pokrajina, plaže, a je morje ful mrzlo?
Menda je to bolj miren otok, zvečer pa se tud kaj dogaja?

hvala za odgovore

Nisem še slišal, da bi kdo že bil na Visu…
Pokrajina je sredogorska, morje je seveda ful mrzlo, najbolj januarja.

Pa brez zamere.

Vis je čudovit.Meni do sedal eden najlepših jadranskih otokov. Morje poleti ni mrzlo, je pa čisto in žametno.

Nekaj informacij dobis tukaj:
http://www.travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=12510&t=12510#reply_12510

Pa se ti malo poglej po starih postih. Je bilo ze veliko o Visu napisanega.

Jaz sem bil tam, ko smo jadrali čez Hrvaško morje. Otok je zelo miren, in se mi ni zdel preveč prijeten.

LP Urban

Otok Vis je na Hrvaškem.

Malinero, kaj si mi hotel s tem povedati? Misliš da ne vem, kje sem bil?

Sorry ,samo se hecam in mislim tudi jaz julija na Vis pogledati.

Tudi mene zanima Vis. Ali kdo ve za kakšen fajn apartma (za družino: 2 odrasla in 2 otroka) tik ob morju?

Jaz sem bila na Visu že dvakrat in pbakrat zelo zadovoljna. Prvič sem bila v komiži v hotelu, drugič pa privat na Srebrni plaži. Plaže so zelo lepe od kamenčkov, mivke do divjih skalnatih plaž. Ljudje so prijazni, morje je super, po tudi veliko izletov je organiziranih.

Sama sem tudi že bila na Visu. Po mojem mnenju je bolje letovati v Komižo, kot v samam mestu Vis. Je pa res, da je Komiža bolj umirjeno obmorsko mesto (vas) in da te tam zvečer skoraj da nič ne dogaja. Za večerne zabave je zato boljše samo mesto Vis, kjer pa je isočasno tudi trajektna luka tako, da je vsaj po mojem morje vse prej kot biserno čisto.

V Komiži pa je kar nekaj plaž, še lepše pa so po samem otoku (Srebrna uvala….). Strinjam se z prehodnico, ki je napisala, da je organiziranih veliko izletov. Res je. Zelo poceni se lahko zapeljete na sam otok Biševo, kjer so tudi lepe plaže.

Aja, v zakup je potrebno vzeti tudi redukcijo vode.

Kolk časa pa rabiš z avto iz Komiže do Visa?
A na Visu je kaka bencinska črpalka?
Za kakšno ceno približno se da izposodit čoln za en dan?

hvala!

Seveda je crpalka. A mislis da se domacini s trajektom na celino vozijo, da lahko avto natankajo 🙂

Ne vem kok casa rabis iz Visa do Komize, je pa cel otok dost majhen, tako da z avtom zelo hitro kamorkoli na otoku prides.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close