Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok ugljan -kukljica

otok ugljan -kukljica

pozdravlejni!

prosim a kakršno koli informacijo o tem otoku in naselju!
je primerno za družine

sem bila lansko leto. kaj naj poven, če niste na občutljivi in vam je vseeno kako zgledajo prenočišča je kul, ker to naselje (zelena punta se mi zdi) je zelo zelo skromno. drugače hrana je kar uredu. plača pa tko tko no… skoraj rabiš kakšne čevlje za v vodo je pa super ker ni gužve…

sem bila lansko leto na melem lošinju in tam so bila prenočišča tudi tako skromna , smo pa bili v čikatu!

kako pa kaj življene, je bol osamljeno, bolj pusto, imaš zvečer kam iti in kako kaj je za otroke?

hvala za odg.

no na malem lošinju še nisem bila, prav tako na žalost ne poznam čikata 🙂
drugače se zvečer ne dogaja nič, vse je bolj umirjeno, je res kraj kjer se spočiješ… za otroke pa nevem no, preveč ti nebi priporočala, ker plaža je res ful slaba in kamnita.lahko ti pošljem za vzorček kakšno slikico plaže in “hotela”

če te še kaj zanima kar vprašaj 🙂

ja lili zelo bi bila vesela kakšne slikice, drugače pa gremo v turistično naselje zelena punta v bungalove? če imaš še od tam kakšno informacijo bi bila zelo vesela!

ja točno v tem naselju sem bila in imam slikice od tam in tudi od plaže… ti pošljem, pusti mi še email na katerega pošljem

aha super no pol bi te pa prosila za slikico pa še za kakšno informacijo več , karkoli

napiši mi na keteri mail ti pošljem slikce

aja ups pa še moj naslov lana06@mail386.com

si že poslala?

evo lihkar sem poslala. poslala sem ti v treh delih ker drugače ni šlo 🙂

če bi bili radi razočarani, kar pojdite

čist nikol več tja

otok Ugljan – enostavno Katastrofa!!!
Vozili smo se tja 8 ur, domačini obupni, vsi oddajajo privat tudi svoje prostore, zmenit se z njimi nič ne da, so povsem brezbrižni, nam je cel teden puščal plin, pa se lastnik ni zmenil za to, češ da sem tečna, otrok je bil star eno leto.
Ni vredno.

hey

kaj res ni niti ene pozitivne stvari tam!!??
ojoj me je kar groza pa že rezervirano imamo!!!

naj se še kakšen javi z pozitivnimi lastnostmi(če je sploh mogoče), da bom šla z večjim veseljem tja!!

navadno je zvoniti po toči prepozno

ja ja je že res ta pregovor, kaj je kaj takšnega če vprašam?
dddddddddddddd

Otok Ugljan in naselje Kukljica je enostavno da best!!!
za družine pa sploh – vsaj kar se mene tiče!

Midva sva bila s fantom prvo leto tam (4 leta nazaj) pa sva rekla k bojo otroc pa sigruno prideva nazaj 🙂

Hrana fenomenalna res samopostrežno vse in uzameš kukr želiš, plaža tut super k je ogromno sence…nama je bilo res ful ušeč tko da sva še starše tja spravla in grejo leto spet tko da…

edino to je res da je zelo preprosto opremjleno pa da zna bit v kotu v sobi mal plesni 🙂 samo za dopust itak ne rabš dost več k postlo pa dobro hrano !

kar brez skrbi sigurno boste uživali!!!
pa za to ceno je res več kot lahko pričakuješ.

Uživiteee

uffff maja888 hvala za to sporočila si edina ki je pohvalila ta otok!!

pomojem da res nemore biti tako grozno no UPAM , po tvojih besedah mislim da je v mejah normale kar tudi močno upam da je!!

če imaš pa še kakšno info pa sporoči!!

jah slikice vse kar jih mam so v albumu – ker sem takrat mela še navaedn fotkič 🙂 tko da s tem ti ne morem pomagati…

je pa res no midva sva bila čist navdušena tut nad tem da je hladilnik v bungalovu kar je redkost. pa res je zeloo ugodna cena in hkrati zeloo odlična hrana 🙂 pa kar je men na dopustu zelo pomembno ogromno sence in čista voda.

pomankljivost mogoče edino dogajanje – mogoče je že kej bolš – ko sva bila midva je bla pač ena terasa s plesno glasbo pa par štantov – no sam nama ni kej dost manjkal k je itak dopust zato da odklopiš od dogajanja 🙂 vsaj zame !

kar brez skrbi res sigurno vam bo všeč!

drugače pa drugo leto svetujem Pakštane :)))) – tam sva bila pa lani v tistih slamnatih hiškah kot v eni divjini ampak tako super da ne morš vrjet ! res narava…mogoče malo neprimerno za male otroke zaradi marčesa drgač pa res fenomenalen oddih !

no sm kr mal zabredla na dopust 🙂 tut letos ga že komi čakam !

Me prav zanima kaj je le super za otroke v Zeleni punzi. Apartamaji katastrofa, plaža v zalivčku kjer je tudi pristanišče. Mal bolša blaža na drugem koncu otoka, sam je treba kar precej peš it, Mi smo imeli sreči kolesa s sabo. Apartmaji pa da ne govorim. Voda iz zgornjega nadstropja nam je tekla po zobnih krtačkah, na elektriko na omarci v kopalnici.Smrdelo je po plesni.Omet je odpadal in če nisi bil pazljiv ti je v lonec letel. Postelje groza. Mi smo sami kuhali pa smo imeli v apartmaju za 4 osebe samo 2 žlici in tri vilice. Sreči smo šli pol še za en teden kampirat da sem imela posodo s sabo. Drugače okolica apartmajev je kar lepo v senci, ampak samo da greš nekaj metrov stran pa vidiš da jim vse propada. V naselju so bili večina čehi (so jih z avtobusi pripeljali). Osebje katastorfalno, dus žlic pa vilc nismo dobil, bog ne daj da nam zamenjajo apartma. Že prvi dan smo poklicali na agencijo in povedali za stanje pa ni nič pomagalo, smo pa dobili nekaj denarja povrnejnega ko cmo prišli nazaj.

Da ne bo kdo mislil da cel otok kritiziram, se dobijo tudi lepi kotički, še lepši pa so na Pašmanu ki se Ugljana drži z mostom.
Kritiziram sam Zeleno punto. Tam me sigurno ne bodo videli več.

jah pol sm pa sam jest tok preprost človek :))))))

midva sva bila sicer v bungalovih tko da smo meli pač polpenizion v restavraciji in nad hrano sva bila zelo navdušena – sva bila zdej že med tem na štirih drugih lokacijah pa nikjer tako pestre ponudbe…

pač plaža v senci kar mi je zelo pomembno…v bungalovu pa res malo plesni kot sem že omenila amapk tm sva itak samo sapala tko da mi je blo dost vseen…pa balkonček da lahko sediš uzuni pa hladilik da se ti perčk hladi :))) kaj še rabš več :))))

je pa res da sm tut dost taka da pač vsaj ta dopust ne kompliceram – probam si izbrt čimbolj optimalno varjanto in pol k sm enkrat tm se sprijaznem s tistim kar ponujajo in probam maksimalno uživat…

lp

mi lahk kdo pošlje slike????
zelo prosim.
otok ugljan-kukljica

Tisti ki nebi šli nikoli več tja… Ker ste imeli slabe izkušnje poskusite zdaj iti tja.. Mi smo bili že trikrat in še bomo šli. Pa imam 2 mala otroka in na plaži čisto uživata app pa so opremljeni in urejeni od a do ž… Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close