Otok Šolta
Jaz sem bila pred dvema letoma. Bolj miren otok, midva sva najela apartma v Stomorski. Najbolj luškan kraj na otoku za dopust za moje pojme, čeprav nič posebnega. Fajn bi bilo le, če bi malo poskrbeli za čistočo plaž. Mogoče je zdej že kaj boljše. Ne vem koliko časa bi se vozili iz MB, midva sva z okolice LJ pa sva šla po magistrali, vozila sva se pa kakih 9 ur. Če te še kaj zanima, vprašaj. Mogoče bi celo našla telefonsko št. tistega lastnika.
Ja, enkrat sva bila tudi v Nečujmu z bicikli. To je bolj apartmajsko naselje, družbeni in privat app. Privat app. se mi zdijo boljši, ker ima skoraj vsaka hiška tudi svojo plažo medtem, ko apartmajsko naselje ima skupno plažo. Meni je bila Stomorska bolj všeč, ker je kao ena ribiška vasica, Nečujam je pa bolj novo zgrajeno naselje. Cena apartmaja za dve osebi je bila se mi zdi ok. 7.000 na dan, je bil sicer malo dražje, ker midva sva rezervirala preko agencije, drugače je pa malo ceneje.
Jaz sem bila zadnje 3 leta na Šolti. Spali smo pri domačinih v kamniti vasici. Full poceni!
Šolta je zakon. Midva sva jo prehodila po dolgem in počez (in prekolesarila). Poiskala sva samotni in ČISTE !!!!!!! plaže. Plaža je svinjska edino v Nečujmu, ker je skupinska, vse ostale plaže so čiste in urejene. Edino v Nečujmu so kamenčki, vendar mi ni všeč. Na splošno odsvetujem Nečujam, ker je totalna beda in nizke cene v katalogih povedo svoje. Ti apartmaji ne gredo v promet in ne vedo več, kaj naj naredijo in jih rentajo na pol zastonj (info od domačinov, ki spremljajo te zadeve). Ti novi ap. v Nečujmu so zgrajeni v hribu (sam beton in štenge). ODSVETUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsa ostala mesteca in vasice so pa krasni! Nama so domačini povedali za razno razne plaže in bilo je super. Meni osebno je najbolj všeč obmorsko mestece Maslinica.
Če te kaj več zanima, sporoči. Sicer imaš pa na internetu noro veliko o ŠOlti. Pa tudi, če greste na blef tja, boste dobili krasen in poceni apartma ali sobe.
Forum je zaprt za komentiranje.