Najdi forum

OTOK RAB

Jaz imam naslov od gospe h kateri hodim z družino že pet. Če koga zanima je tukaj njena internetna stran rab-insel.de. Stran je nažalo v nemščini ker gospa živi v nemčiji je pa sicer hrvatica, poleti in tudi čez leto je veliko na Rabu. Na njeni strani je tudi sta tudi oba naslova in tel. številki v Nemčiji in na Hrvašekem in pa tudi meil naslov na katerega ji lahko pišete in vas ona tudi pokliče nazaj.
Apartma se nahaja v Banjole blizu avtocampa Padova II. Do morja je cca150 m, v bližini trgovina, restavracije,.Do mesta je 20 minut počasne hoje ob obali. Nam je zelo lepo. Tako da če kdo želi naj si ogleda stran imam pa še jaz nekaj slik če kdo želi mu jih lahko pošljem na meil.Plaža je primerna za otroke, je senca ali pa tudi na soncu si lahko cel dal. Morje je tudi nizko in primetno za otroke-
če vas zanima si lahko ogledate.
lep dan še naprej
Mateja

Čao,naju zanima ta oglas,vendar ne najdeva te strani.

Živjo
Stran sem prav napisala le nakocnu de ni pike se pravi

rab-insel.de

upam da vama bo uspelo.

Zdravo,

mene pa zanimajo slikice. Prosim, če mi jih lahko pošlješ po mailu.

tanja.starasinic@danfoss-cmpr.si

Hvala lepa.

Ti jih bom poslala popoldne ker sem sedaj v službi na ta meil.

POzdravljeni”

A mi lahko na mail pošljete ostale sličice…
Hvala že vnaprej…
Prvič iščem apartma po tej poti…imam tudi družino,zato vas prosim,če mi napišete,kako je to zanesljivo.
lp.

Ja lahko vam jih pošljem samo mail mi dajte.
Glede zanesljivosti gospa je zaneslijava, kar se danes zmenite z njo to bo držalo nič ne bo naredila drugače ne glede cene ne apartmaja. Za tisti apartma kot se zmenite ga boste dobila. En apartma je v pritljičju dva sta zgoraj. Prvo leto ko smo mi šli k njej je bilo vse tako kot smo se zmenili nič drugače. Tudi gospa je prijazna in res zanesljiva. Tudi plaža je super ker tudi sama imam eno deklico ki ima 4 leta. Plaža je v senci ali na soncu kot želite. In meni ta apartma odgovaraja ker je blizu morja in lahko pet bodov na dan skočim v apartma če hčirka kaj rabi in tudi popoldne ko smo hodil spat smo vse pustili na plaži in je vse ostalo na svojem mestu.
TAko da ne vem meni je všeč vsak se pa sam odloči če mi date meil vam pošlejem še slikice.

hvala za odgovor….
moj mail:
strnad.mateja@gmail.com
lp

Spoštovani,

me lahko konktaktirate na mail , vprašala bi vas glede plačila ipd….:
mateja.jus@gmail.com

Hvala in lep dan

MATEJA, prosila bi te, če mi lahko pošlješ še kakšno slikico tega apartmaja na Rabu. Sicer sem že kontaktirala z gospo prek mail-a, a mi je poslala samo dve slikice.
Kdaj vi ponavadi dopustujete? Mene zanima termin od 15.- 30.6., pa me zanima, če je tam že gužva.
Sedaj smo bili dve leti v Malinski na Krku, pa je v tem času že kar pestro kar meni ni všeč.

Hvala in lp

A je to plaža od kampa?
Če je to to, sem bila tam pred leti enkrat avgusta in so ljudje hodili eden po drugem. Plažica je res luštna, vendar izven sezone, mi dejansko nismo imeli niti kje sedeti, kaj šele ležati…

Živjo,
mi dopustujemo v avgustu od letos od 10-24. Tako da takrat je kar gužva. Mislim da v tistem terminu kot ste napisala vi da ni take gužve. Bi morala njo vprašati. Ma jaz si mislim da ne ker je ravno začetek. Tudi ona ima šesti mesec bolj prazen kot kaj. No jaz slikic od apartmaja nimam imam bolj od plaže. ker apartmaji so itak isti kot jih ima na svoji strani. Tako da so vsi trije enako opremljeni le da apartma 2 ima dve sobi ostala, kuhinjo in kopalnico, ostala dva imata pa eno sobo kuhinjo in kopalnico. NI pa vse v enem prostoru. Ko gledate na njeni strani tisto sliko apartmaja od zunaj je tisti s ozkim podolgovatim balkonom ta mali in pod njim je tudi tamali uni z bolj širkom balkonom goraj je ta velik. Podnjim je pa njen. Tiste stopničke od zunaj. Če vas še kaj zanima mi kar napišite vaš meil pa vam posredujem.
Lepo se imejte
Mateja

Mi smo bili v avgustu že peto leto. Gužva je prav pri morju v senci da narediš dva koraka do morja je pa uredu. V 6 mesecu pa mislim da ni gužve. Plaža je v kampu.

Jaz sem tudi že bila na Rabu sicer ne v tem apartmaju ampak je super.

http://www.24cro.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close