Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok Pašman kateri del, kraj ?

otok Pašman kateri del, kraj ?

Zdravo,

kateri del otoka oz kateri kraj vam je na Pašmanu najbolj všeč? kakšna je plaža in ali se tam voda hitro shladi ali ne…ker ponekod je tako da samo malo pihne se takoj premeša, če je zatišje pa se ne takoj

Na pašmanu sem bil enkrat in upam nikoli več. Tako brezvezen otok, nikakva obala, plaže, vse je bolj bogo. Nikjer tistega pravega globokega, čistega morja, ki te vabi, kot bi v neko zamazano jezero hodil.

Jaz sem tudi bila pa sem razočarana, mi ni všeč. Pa nič se ne dogaja, plaže niso vredu, skaratka ME VEČ NE VIDIJO TAM.

resno? meni ga pa pohvalijo….kateri otok pa vam je potem še v redu, pa da ni ravno v Južni dalmaciji, da ni predolga vožnja?

Mi hodimo ze 10 let na Pasman, zelo nam je vsec. Smo pa v apartmaju v kraju Pasman oz. Barotul.
Lp

Ugljan in Kukljica sta čisto fajn
Murter in Molat tudi
Krapanj je meni top, sploh zavtom ne moreš tja, mini otok s hotelom in nekaj apartmaji, nobene gužve, mir, pa še ni tako daleč
Mljet je malce zapostavljen, mogoče ker je malo daleč, ampak meni je bilo tam čudovito

Hvar in Korčula sta mi pa najboljša in najljubša, poleti dopustujemo tam.

Pašman je naseljen pretežno na notranji strani in nima prav veliko množičnega turizma.
Če želiš imeti čisto vodo in mir, je treba iti na robinzona ali polrobinzona na zunanjo stran otoka.
Je pa tudi notranja stran otoka še vedno 10x boljša od zahodne Istre.

Feštat se gre pa v Zadar ali pa v Biograd na moru.

Festat ne hodimo. Ne gremo na morje s tem razlogom. Ne rabimo igral. Otrokoma so zaenkrat voda kamni najina druzba in igre cist dovolj. Verjetn bo v nsjstnistvu drugac. Ja zanimajo me odmaknjene nastanitve kjer mas morje pred nosom pa da ni predolga voznja ker je hceri slabo. In ji je precej hudo zarad tega zato gledam da ni predalc. Avioni odpadej. Me ne spravs gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close