Najdi forum

Otok Pag

Živjo!

Zanima me in sicer z fantom bi šla na Pag ampak nevema kam al v Novaljo,Stara Novalja al Gajac!Kje ste vi bli če mi lahko pomagate z vašimi predlogi in izkušnjami!Hvala za odgovore in lep dopust!

ej o Pagu se je full pisalo že na tem forumu, malo poglej starejša sporočila

GUndA

DEFINITIVNO V NOVALJO. STARA NOVALJA IN GAJAC STA NIKAKVA.
LP, Y

jaz imam pa drugacno mnenje…definitino v gajac…v novalji in stari novalji se nic ne dogaja, v gajacu pa cutis tisto dopustnisko ozracje….no, to je samo moje mnenje in tudi dosti drugih trdi tako!!!

Mi smo dopustovali že v Gajacu, Stari Novalji in dvakrat v Novalji. Meni je bilo najboljše v Novalji. Stanovali smo blizu centra, tako, da smo zvečer peš šli v mesto, ki je zelo živahno.
Lep dopust!
Jasna

NE VEM SICER KAJ JE TEBI VŠEČ V GAJCU, AMPAK JAZ X VSEENO PRIPOROČAM DA GRE V NOVALJO, NE BO SFALILA.
KOT REČENO, X, GAJAC JE BLOKOVSKO NASELJE. MENI JE GROZNO. RECIMO, KOT NEKE FUŽINE V MALEM.

No, no, ne preveč govori čez Gajac in Fužine. Sama sem iz Fužin in bila sem lani v Gajcu :)).

Sicer pa: X, ne vem kaj si želita s fantom? Gajac je apartmajsko naselje (blokov je zelo malo, by the way) in večina dopustnikov tam so družine. Kar pomeni, da je bolj mirno. Kjerkoli bosta pristala, ali v Gajcu ali v Novalji, je Zrče (plaža, kjer imaš disko, biljard, odbojko na mivki, picerijo, cyber cafe in še kaj) blizu. Podnevi se tam kopaš (seveda za primerno ceno vstopnine), ponoči pa se dogajajo fešte.

Pa lep dopust vsem!

Sej zato ti je pač všeč v Gajcu, ker si iz Fužin. :))) (malo heca) Skratka med svojimi in v enakem okolju.
Drgač pa tukaj ni za razmišljat Novalja, seveda!

HAHAHAHA, si me spravil v smeh in dobro voljo.
Ampak NE! Tam je drugače! Nič stolpnic, nič hrupa in veliko družin (kar imam tudi sama). Se pravi vse bolj umirjeno.

Lep dopust!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close