Najdi forum

otok Pag

Letos grem prvič na dopust v GAJAC na otoku Pagu.Ali mi lahko svetujete kako najlažje pridem do omenjenega mesta iz Maribora? Vsem lepa hvala za pomoč in lep dan Nataly

zdravo,

ti kar na avtocesto, izvoz za Postojno, smer Ilirska Bistrica, čez mejo do Reke in samo naravnost po avtocesti (oz.hitri cesti) smer Zagreb Delnice, voziš se do izvoza za otok KRK, zaviješ dol iz avtoceste in se po hribu spustiš naravnost do magistrale(ko prideš na neko razpotje kjer sta dve možnosti ali proti Krku in še ena, ne vem točno kaj piše, no uglavnem ti izbereš to drugo- sicer pa sej boš vidla tam kjer bo šlo največ avtomobilov)
Uglavnem, na magistralo se priključiš pri Jadranovem, potem pa samo naravnost mimo Crikvenice, Novi Vinodolski, Senj potem se voziš še cca 45 minut, najprej boš vidla izvoz za Jablanac, t.j. za Rab, ti greš še naprej do table za Prizno- otok Pag. Zaviješ dol, in če maš srečo da ni gužve (kar težko verjamem v tem času) prideš do trajekta cca 5-10 min. Potem kupiš karte greš na trajekt, se pelješ čez in ko zapelješ dol iz trajekta samo naravnost dokler ne prideš do glavne ceste kjer sta samo dve možnosti, levo ali desno. Ti greš LEVO proti mesto Pag (desno je Novalja) inse pelješ cca 300 m- 500 m potem boš pa spet vidla znak. levo greš na plažo Zrče, desno pa v gajac. In praktično si tam.
veliko sreče ti želim in lpe počitnice. Ne vem ali poznaš gajac. Da ne boš preveč pričakovala, ker je to bolj betonsko naselje blokov. Sicer bolj nizkih dvonadstropnih ampak… Plaža ni OK, zato pejte rajš na Zrče ali pa na Casko. Pa obvezno v Novaljo na kavo.

ciao, petra

Jaz grem pa vedno po tej poti: mejni prehod Gruškovje – Zagreb – Karlovac – Josipdol – Generalski stol – Senj – pa si na jadranski magistrali voziš dokler ne prideš do trajekta Prizna – Žigljen – s trajektom čez pol pa maš itak table kje je kaj!
Pa lep dopust!

Najlepše se vama zahvaljujem draga Petra in Pia. Posebej pa Petri za obširno poročilo kako da Novalja – Gajac. Tudi jaz vama želim obilo užitkov na dopustu in lepega vremena, samo pazita na sončne žarke, da vaju ne opeče. LP Nataly

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close