OTOK PAG-Mandre
Bili smo, ko je imel mali eno leto. Kar dobro smo se imeli, imaš mir, pa hkrati vse, kar rabiš. Samo škoda, ker postajajo tudi Mandre vse bolj turistično oblegane…Plaža je povečini kamnita, nekje vlit beton, pa manjši-večji kamni.Mivke nisem nikjer videla. So bili pa takrat ježi, tako da imejte obutev za v vodo s seboj, nikoli ne veš. Sence na plaži ni. No, najde se kakšno drevo, vendar saj veš – cel Pag je relativno malo poraščen z rastlinjem! Ljudje so prijazni, trgovinica je ob pristanišču, tam je tudi največ lokalov. Mandre so majhne, zato itak lahko z vsakega konca prideš peš povsod. Pa mesto Pag je relativno blizu, če si boste zaželeli izleta z avtom.
Sama sem bila v Mandrah samo na večernem obisku pri prijateljici, ki je dopustovala tam. Nad plažo nisem bila navdušena, je betonska, malo tudi peščena (ne mivka, ampak kamenčki), ozka in ob cesti.
Mi že več let letujemo v kampu Šimuni, kjer je plaža urejena, peščena (kamenčki), stran od ceste. Kamp je miren, družinsko naravnan, s trgovino, pizzerijo in gostinskim lokalom, kjer imajo zvečer tudi otroški disko, kasneje pa animacijo za odrasle. Mi smo navdušeni, ga ne menjamo. So pa zdaj postavili tam tudi veliko mobilih hišic, ki so v lasti kampa, klimatizirane. Na netu se sigurno nahaja tel. št. kampa in jih lahko pokličeš.
Tudi svojo spletno stran imajo:
http://www.camping-simuni.hr/
Ta vikend bomo dol. Drugače pa še nimamo fiksnega datuma.
Komaj čakam na uživancijo na tej lepi plažici, sonček, kafetek…
Koliko so pa stari tvoji otroci, če smem vprašati?
ma veš kaj, dolgolaska, ne bova tukaj po forumu blebetali, pošlji mail:
ru4fun@gmail.com
lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.