Najdi forum

otok Naxsos

lahko delite izkušnje s tem otokom – kako je, kakšne so plaže, je drago…?
Videla sem, da ga ponuja Kompas in naj ne bi bil preveč obljuden, a ne?
A veste, če ga še katera agencija ponuja?
Hvala lepa!

Ojla,

Ko smo potovali po grških otokih smo se ustavili tudi na Naxosu – camping varianta.
Moogoče je bil res manj turističen nampram drugim otokom. Valovi so bil tako ogromni na divjih plažah da je bilo kopanje neprimerno, tako da smo se mogli vozit na plažo z avtobusom v mesto ali pa smo se kopali v bazenu v campu. Mesto samo ni nič kaj posebnega.
Jaz osebno bi izbrala kak drug otok v Grčiji, če misliš dalj časa bivat na njem!

Lepo počitnikovanje

clody

Z Naxsosom imam pa boljše izkušnje,…. men je otok sam po sebi čudovit, majhen, prisrčen, prijazni ljudje, manj turističen v primerjavi z ostalimi otoki na Cycladih. Plaža je divja, (tudi FKK, primerna za otroke) najlepša v naselju PLAKA oz. Agia Anna ,…. ce je hotel oz. kamp v tem naselju je do plaže le nekaj metrov, plaža je peščena in dolga kar nekaj kilometrov. Ta boljši kamp je PLAKA -CAMPING , zelo čist kamp (senca, trgovina, hrana….) Tudi avtobusi redno vozijo v center mesta cca 15 do 20 min. Na tej strani si lahko ogledaš kamp, pa tudi plaža je lepo vidna.
http://www.plakacamping.gr/

Meni osebno je Naxsos zelo pri srcu in se vedno vračam na ta otok, če se potepam po grških otokih…. letos bo to že 5. :)))))

Se pa strinjam s CLODY,… če hotel ni na tej lokaciji, se je potrebno voziti do plaž, tako da se pozanimaj kje točno je hotel,….. in me potem kontatktiraš, ker poznam otok.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Lp in prijeten dopust
Bonja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close