Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otok Murter – info

Otok Murter – info

Pozdravljeni,

razmišljamo, da bi za letošnji poletni dopust odšli na otok Murter v hotel Colentum, pa me zanima, če je kdo že bil kako je tam. Ali je primerno za majhne otroke, kakšnen je hotel ipd?
Hvala za odgovore in lep pozdrav.

zdravo, mi smo lani preživeli tam prvomajske počitnice,
hotel je s tremi zvezdicami, dejansko nek srednji standard, če nisi prav zbirčna je čisto ok, tudi hrana je bila sprejemljiva, okrog hotela imaš dosti prostora za sprehode za otroke in tudi okolica je luštna za sprehode, ravno prav do mesta, le plaža je bolj majhna pod hotelom, ki je sicer idealna za majhne otroke, malo naprej je kamp in bolj divja plaža,
drugače pa je nas Murter očaral s svojo lepoto, ogledali smo si večje kraje in skrite kotičke…. poleti pravijo da je ful gužva, lp m3

No, mi smo s hotelom bili kar zadovoljni, edino hrana se nam je zdela bolj tako tako. Zjutraj ni bilo prave izbire, ena vrsta kruha, ipd., zvečer pa so bili meniji, ki si si jih izbral prejšnji dan, ampak vse skupaj je bilo bolj neokusno…mi smo bili pred tremi leti tako da lahko, da je zdaj drugače… Kar se pa tiče plaže, se meni ni zdela tako mala in mislim, da je zelo lepa, samo tako natrpana, da je vsaj nas minila vsa volja-je pa bilo to v avgustu. Če si sploh hotel dobiti prostor, si moral brisače nastaviti že zjutraj ob sedmih, potem pa je bilo tako ali tako toliko ljudi, da smo ležali kot sardine. Morje je bilo za moje pojme izredno mrzlo (eni imajo to radi, mi pač ne), so pa tudi domačini rekli, da je na tej plaži morje hladneje zaradi tokov. Mi smo potem hodili v mesto (kake 15-20 minut peš) na mestno plažo, ki je bila prazna, morje je bilo topleje in nam je bilo tam bolj všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close