Otok KRK – Sužan
Tole se najde s par kliki…
S cenami se pa nikoli kaj dosti ne ukvarjam. Se pa zmeraj sprašujem, zakaj nekdo vnaprej rabi vedet, kolk stane kruh v štacuni pa zelenjava na placu pa sladoled, kava, pivo… Saj prideš tja, pa vidiš.
ka pa ste šli? Mi smo že bli v bližini in moram reči, da je plaža zelo primerna za majhne otroke, naši so se naučil plavat, mini nogometno igrišče, urejenost plaž tak-tak priporočam baško, kr neki manhnih in dražjih trgovin, najde se slovensko naselje vikendašev in podobnega, ki pa po mojih iskušnjah niso kaj preveč družabni, pametno zaklepat ker ima mladina pozno v noč žure in je prisoten alkohol, razgrajanje, domačini 1A res prijazni, gospa ki nam je zjutraj prodajala ribe nam je vedno dala kak “gramček” gratis, aja pa priporočam da na tržnico hodiš zjutraj, ne pozabi si ogledat biserujke
KWA SE POL SPLOH GLASIŠ!!??!?!
P.S.:jst sn tam (okolica) za razliko od nekaterih že bla in te moram razočarat in sicer plaža je oddaljena 1.5 km da o” luksuzu” sploh ne govorim ker ga ni – hiše razpadajo še mikrovolovke ni, notrnja oprema na ” vrhuncu” strara dobrih 40 – 50 let. Mi smo drugi dan spakirali in šli v apartma v baško, ki smo ga dobili za enako ceno v prijetni prenovljeni vili in smo imeli ceno nadstropje ne le 2 sobici…
Forum je zaprt za komentiranje.