Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otok Krk – BAŠKA

Otok Krk – BAŠKA

Pozdravljeni,

za rezervacijo dopusta sem res že pozna, ampak vseeno bi prosila za kakšen namig. S fantom premišljujeva o Krku (kakšen apartma ali soba s polpenzionom). Baška nama je zelo všeč. Lepo bi prosila, če nama posredujete kakšno konkretno informacijo (telefon, e-mail).

Hvala.

Janja

Poglej na internet na glavno stran najdi.si. Apartmaji Baška na otoku Krku v Jurandvoru (www.jurandvor.com/si/apartmaji.

LP Janja (druga)

Mi smo bili pri njih za prvomajske in smo bili zelo zadovoljni. Večja apartmaja naj bi bila že zasedena, imajo pa še en app za dva (v kleti, kar zna biti v poletni vročini zelo dobrodošlo).
LP, Alenka

Hvala vama, zdaj bova že lažje kaj našla.

Zanima me še, če je blizu plaže gozdiček oz. senca.

L.P.
Janja

V Baški ob plaži ni gozdička, kako je pa na drugih plažah, pa ne vem.
LP, Alenka

Baška je julija in avgusta natrpana do konca, gužva , da se še na brisači komaj obrneš

Baška je fantazija za take, ki imajo radi, da se jim hodi po rokah, po nogah in po glavi in ni važno, če imaš kam svoje natikače odložit. V juliju in avgustu ni prostora za ptičjo senco. Sence ni nikjer – še ptičje ne, ker so se vsi skrili. Voda je čudna (kalna od mivke in ker je gužva) in iz Velebitskega kanala piha burja.
Mnogi je ne morejo prehvalit.

Baška je fantazija za take, ki imajo radi, da se jim hodi po rokah, po nogah in po glavi in ni važno, če imaš kam svoje natikače odložit. V juliju in avgustu ni prostora za ptičjo senco. Sence ni nikjer – še ptičje ne, ker so se vsi skrili. Voda je čudna (kalna od mivke in ker je gužva) in iz Velebitskega kanala piha burja.
Mnogi je ne morejo prehvalit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close