Otok Kos: Hotel Neptun ali Hotel Aegean Village?
Zanima me ali je že kdo bil v hotelu Neptun na otoku Kosu (kraj Mastihari) in kako je bil zadovoljen.
Prav tako me glede hotela Neptun zanimajo še sledeče stvari:
– ali je ta predel otoka zelo vetroven?
– kakšna je plaža?
– ali je organiziran dostop do mesta?
– ali so v bližini hotela kakšne trgovinice in taverne, ki ne sodijo v sklop resorta?
– ali je možen dostop do mesta peš (z majhnim otrokom v vozičku)?
Istočasno si ogledujemo še hotel v Kardameni in sicer Hotel Aegean Village, za katerega me prav tako zanima ali je že kdo bil tam in kako je bil zadovoljen?
– ali je mesto dovolje blizu, da greš do njega lahko peš in ali je pot varna (pločnik)?
– ali so v bližini kakšne samopostrežne trgovine, pekarna, ipd.?
Vnaprej hvala za odgovore!
Živjo,
sem ravno s Kosa kraj Mastihari, Gaia Royal. Ne priporočam. Namestitev sicer ok, samo si povsem izven mesta (17km) in nimaš drugega kot rezervat ?! Meni je to bz, mesto Kos je pa zakon!!! Drugače imaš avtobusne povezave na cca 1 uro. Taxi do mesta 30EUR, tako da se ti že bolj splača rentat, skuter (20eur) ali avto. Je pa res svoj dopust tam preživelo precej nemših družin, ki so izgledale zadovoljno. Plaža je ok peščena, ležalniki+senčnik 5 EUR. piha predvsem ob morju, junija še ne toliko, baje je julija in avgusta precej bolj vetrovno.
bajči
Neptune je verjetno najbojsi hotel na Kosu. Zelo eleganten, na sami plazi (bel pesek) zelo velik, ima v sklopu vec restavracij(pizzerija, grska, azijska in mednaronda, ce se prav spomnem). Pet zvezdic v praven pomenu besede. Kar je napisala predhodnica je sicer res, zunaj je bolj malo, zraven sta dve restavraciji in en lokal in to je vse. Mastihari je blizu, lahko gres tudi pes, malo ribisko mesto, pristanisce, nekaj trgovinc, lokalov. Ni prav noro zivahno. Za en sprehod in pijaco zvecer pa je ok…..Povezave s Kosom so dobre, vsako uro cca gre avtobus, vozi cca pol ure. Ali pa najamete avto ali skuter.Piha…odvisno? Vcasih…Vetrovno je na celem otoku, odvisno kateri veter piha.
Aegean Village se ne more primerjati z Neptunon. Kar se tice kvalitete je precej slabsi.Kardamena je se bolj dalec, sicer Kardamena je bolj zivahna kot Mastihari, vendar so v glavnem angleski lokali…Nic lustnega.Mogoce je malo bolj zascitena pred vetrom …
Neptune ima na plazi lezalnike in se marsikaj drugega zastonj….
Forum je zaprt za komentiranje.