Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice OTOK KOS – HOTEL ATLANTIS

OTOK KOS – HOTEL ATLANTIS

Lep pozdrav! Letos gremo na Kos. zanima me, če je že kdo bil v tem hotelu in kakšne izkušnje imate? Vprašala bi vas tudi rada ali je resnično bolje najeti kolo kakor avto?.

Vsem najlepša hvala za odgovore

malce smešno vprašanje. za en dan lahko vzameš kolo, to je res, ker je ravno ta del Kosa, kjer je Atlantis zelo ravninski. počasi se daleč pride, ampak mi smo vseeno rentali samo avto za en dan. ostalo smo se pa vozili z lokalnim avtobusom.

za kaj več o kosu pa uporabi iskalnik.

Pozdravljena. Leta 2006 smo bili na dopustu v Grčiji in ravno v hotelu Atlantis po katerem povprašujete. Moram vas malo razočarat ampak hotel še zdaleč ne odgovarja kriteriju štirih zvezdic, da o hotelskem neprijaznem osebju ne govorim.V bazenu se raje nismo kopali, ker je bil tako umazan. Ponudba hrane skromna, v sobah je zamakalo itd. Je pa res, da imamo ljudje različne kriterije, pa morda vam čisto všeč oziroma so se morda letos kaj izboljšali. Skratka takrat je bilo grozno in od takrat me Grčija ne mika več ja pa čisto druga pesem v Turčiji, kjer se radi vračamo.
Lp Andreja

mi se letos odločamo da bi šli na otok kos in namreč prav v hotela atlantis beach.Zanima pa me kakšna je hrana ,če je kaj dogajanja zvečer in če so bazeni in plaža urejeni.

Prosim ne me razočarat:)

Lp hvala!

mi se letos odločamo da bi šli na otok kos in namreč prav v hotela atlantis beach.Zanima pa me kakšna je hrana ,če je kaj dogajanja zvečer in če so bazeni in plaža urejeni.

Prosim ne me razočarat:)

Lp hvala!

Nekaj zanimivih informacij je na tem forumu;

http://www.putovanja.info/forum/index.php?s=683844dd4af770ffecdea2fdc03aaf56&showforum=41

Sicer pa gremo mi letos na Kos in sicer v hotel Atlantis, je blizu mesta cca 20-25 min hoje, plaža je lepa, hotel tudi OK, zmerna cena, ni pa neka špica od hotela, ampak mi tega niti ne potrebujemo. Skratka po dolgem iskanju in ko smo primerjali cene, lokacije in naštudirali plaže smo se odločili za ta hotel. Sploh nam je všeč lokacija, ker bomo lahko šli vsak večer v mesto kar peš, plaža pa je povsem zraven hotela, pa še naravna senčka je. Problem na tem delu je lahko kakšen dan malo močnejši veter (ni pa nujno), vsekakor pa piha manj kot v Tigaki in Mastichari, vendar smo to vzeli v zakup. Osebno sem govoril z nekom ki je bil lani v tem hotelu in je večino stvari pohvalil, edino kar sem zasledil da je moteče je, da jedilnica ni preveč prostorna…

No mi gremo pa čez 14 dni na otok Kos, sicer mesto Marmari hotel Nina. Zanima me če ma kdo izkušnje s tem hotelom? Kakšno je samo mesto Marmari a res zlo piha? Pa kak je z bankomati dol pa z rent-a-car-jem, se da kej dobit dol?? aja pa kr ne puznamo lih vlik kaj bi priporočal de si ogledamo.
hvala za odgovore

Nekaj zanimivih informacij je na tem forumu;

http://www.putovanja.info/forum/index.php?s=683844dd4af770ffecdea2fdc03aaf56&showforum=41

Pozdravljeni!!
Midva z drugo polovico pa greva 26.8 v hotel Tigaki. Me zanima če je kdo že bil tam, kaj se splača it pogledat na otoku, ali res tako piha veter kot pravijo nekateri???

kakršnekoli informacije v zvezi z ozokom bi bil zelo vesel.

Hvala in LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close