Otok KOS Grčija
čudovit otok, tudi hotel ste izbrali ok
mi smo šli preko intelekte, zato ti lahko priporočam le njihove izlete,
otok nissiros – vulkanski otok,ogled vulkana in mesteca z marijino cerkvico
turčija-z ladjo,ogled tipične vasice in tržnica
ogled samega mesteca s hipokratovimi stebri vam pa svetujem v lastni režiji- tam imajo sedaj zavetišče za živali
lep dopust vam želim
Bila sva tam na poročnem potovanju….čudovito. Stalno rahlo pihlja, hrana zelo dobra (meni itak Grška hrana zelo sede) veliko sadja, zelenjave, tudi mesa in rib. Zelo dobri so mini krofki, ki jih cvrejo po ulicah-loukumades-ala naše miške, prelite z medom in potresene s cimetom. Pojdite si ogledat naravne terme-vroča voda izpod skal priteče v morje-sicer smrdi pognilih jajcih ampak je ful zanimivo za videt, pa mesto Kos je lepo, najemite avto in pojdite v malo vasico …žal se ne spomnim imena (povsod boste dobili veliko turističnih info:)kjer izdelujejo porcelanaste punčke, ljudje so povsod zelo gostoljubni, jejte v domačih vaških gostilnicah…dobro in poceni, ful so mi všeč njihove belo modre cerkve, oglejte si tržnico začimb, nakupite oliv in olivnega olja, domače milo,….
Uf, grem lahko z vami?
Tudi mi smo bili lansko leto na Kosu. Šli ravno tako z Intelekto. Bilo je zelo super. Nastanjeni smo bili v hotelu Kipriotis, ki je podoben vašemu. Na izlete smo šli na vulkanski otok, na grško večerjo, ki ti jo pripravijo v agenciji. Še najboljše pa smo se imeli sami, ko smo raziskovali otok z rent a carom. To pa je bilo doživetje. Samotne plaže, mivka, ki ne leze vsepovsod, dobra hrana, pijača…. Bi še kar enkrat šla letos vendar je dopust planiran drugače.
Uživajte in še enkrat uživajte, ker na Kosu je res super.
Najlepša hvala za informacije in nasvete!!!
Tudi mi potujemo z Intelekto. Glede na to obupno vreme, ki je tukaj, že res komaj čakam, da gremo. Z veseljem vas vzamem s sabo, bi se lahko potepali skupaj… Oba z možem sva družabna in bi nama prav prišla družba še kakšnega para…no, saj na takih potovanjih ponavadi kar spoznaš nekaj ljudi. Sicer mi bo pa, po pravici povedano, pasal mir in družba mojih dveh najdražjih!
Hvala še enkrat, bom mislila na vas!
Forum je zaprt za komentiranje.