otok IST
Res da sem bila tam pred kakimi šestimi leti, ampak imam slabe izkušnje. otok je morda res idiličen, je pa tudi dolgočasen. domačini so nas potapljače grdo gledali – ne vem, zakaj. Ponudba v trgovini (kiosku) je bila nikakršna. Ko se je lastnik odločil, jo je zaprl in nisi več dobil pijače, če si šel pa zadaj, je kao za šankom ponudil isto pijačo po dvojni ceni. Pa domačini so eni veliki packi – kar ne rabijo, mečejo kar na plažo.
Res je, da se nič ne dogaja, ampak meni je to čisto všeč, ker pridem lenarit na dopust. Večere pa preživljam v prijetnih restavracijah na terasi z dobro večerjico in kakšnim pivcem, potem pa še kak sprehodek, knjiga in spat.
POnudba v 2 trgovinicah je bila zame zadovoljiva, sicer pa nismo prav dosti kuhali – razen kakšnih testenin.
Na plaži (a v glavnem ne na kopalnem delu) so pa res tudi smeti. Jaz sem jih pač prvi dan pobrala v bližini “našega” pomolčka, pa je bilo potem v redu.
V glavnem pa so tam privat apartmaji, je treba malo po netu pobrskati, pa boš našla tudi kak kontakt.
Domačini pa so nas sprejeli res lepo in nas razvajali na vsakem koraku (preskrbeli so nam celo Canesten iz Zadra, ko je mala dobila glivice na ritki), ko so izvedeli, da prihaja dojenček, so na vsa okna namestili mreže proti komarjem (čeprav jih skoraj ni bilo) …
Forum je zaprt za komentiranje.