Najdi forum

Otok Elba

Ste bili na otoku Elba? Razmišljam, da bi sli za šest dni. Od tega je dva dni vožnje. Kaj priporocate?

Mi smo bili že nekaj let nazaj, samo na enodnevnem izletu. Elba je majhen otoček, najbolj znan zato, ker je bil tam Napoleon Bonaparte v izgnanstvu. Je prijeten, z nekaj luštnimi plažami, ampak je dovolj, če si tam kakšen dan ali dva. No, kakor komu paše. Prevoziš ga s kolesom, za ogledati pa si je dvorec, kjer je bil Napoleon zaprt. Zelo lep dvorec je. Pa mislim, da so bili za pogledat tudi lepi parki.

Dva dni vožnje? Ali nameravaš it z biciklom?

Dva dni vožnje? Ali nameravaš it z biciklom?[/quote]
Brala sem, da je iz Ljubljane z avtom šest ur plus ura trajekta. Preden se nastanis, mislim it preko airbnb, kar traja. Pa se dva mlajša otroka in čas kar beži.

Dva dni vožnje? Ali nameravaš it z biciklom?[/quote]
Brala sem, da je iz Ljubljane z avtom šest ur plus ura trajekta. Preden se nastanis, mislim it preko airbnb, kar traja. Pa se dva mlajša otroka in čas kar beži.[/quote]

Do Livorna imaš med 550 in 600 km Za to razdaljo res rabiš kakih 6 ur. Potem pa je odvisno ob kateri uri imaš trajekt. Splača se morda ustavit zato, da si mimogrede ogledaš še Firence in Piso.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close