Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok Chios-hotel Golden Sand

otok Chios-hotel Golden Sand

Pravkar se vrnili iz otoka Chios, hotel Golden Sand. Če koga kaj zanima, rade volje povem, ker nam je bilo zelo lepooooo….

Maja

ja seveda kar poročaj

Kakšen je otok Chios? Miren? Kakšne so plaže?

Tudi mi smo se odločili za letovanje za Chiosu, zato bi prosila za kakšno informacijo več.

Hvala

Lani sem bila na Chiosu. Bilo je ok, bila pa sem v hotelu Grecian Castle v centru Chiosa (no, 5 min peš iz centra). Plaže so prodnate, pretirane gneče ni, ker so v glavnem le grški turisti. Glavno mesto je bolj dolgočasno, nima neke tipične grške ulice s tradicionalno grško ponudbo. Riva je kar dolga, s precej tavern. Vasic je na otoku veliko, nekatere so še posebno lepe in zanimive. Tudi plaž je veliko, so prodnate in ne preveč zasedene. Po moji oceni nujno potrebuješ avto (rentacar), razen, če ti ustreza hotel in hotelska plaža. Aja, otok je kar velik, zato je pri raziskovanju precej vožnje.

V kateri hotel greš?

Tudi jaz grem čez par na Chios (btw: kakšna je pravilna izgovarjava imena?) in me zanima, kako je kaj z nočnim življenjem, je kaj klubov, diskotek?

Hvala za odgovor,
K.

izg. je HIOS

a tako izgovorijo grki?
To naj bi se prebralo Čios…..boooo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close