Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style osvežitev barve

osvežitev barve

Lep pozdrav!

Imam dolge, rahlo skodrane, srednje rjave lase. Ker sem se naveličala naravne barve, si želim spremembo.
Pred časom sem si jih barvala sama z barvami, ki se kupijo v trgovini, ampak sem
si lase zelo pokvarila. Zdaj so čisto naravni, barvane sem odpravila z rednim striženjem.
Rada bi imela temnejšo barvo,a me skrbi narastek. So primernejši temnejši prameni?
S prelivom nisem bila najbolj zadovoljna, ker se zelo hitro spere, glede na to, da si lase perem 2X na teden.
Zanima me tudi,ali je dobro, da uporabljam silk za lasne konice(katero znamko) in če priporočate uporabo pene za lase po pranju, ker sem slišala, da naj bi ščitila lase pred zunanjimi vplivi.

Najlepša hvala za odgovor,
Katarina

Kar se prelivov tiče, vsebujejo naši prelivi od 1,9% hidrogena pa do 4,5% hidrogena, ne vsebujejo pa amoniaka. To pomeni, da las ne poškodujejo in se tako hitro ne sperejo. Kakšne prelive imajo v prosti prodaji, ne vem, ker jih frizerji ne uporabljamo. Prameni temnejši pridejo do izraza skupaj s svetlejšimi, sami temni prameni na naravne lase niso efektni. Tudi svetlejše pramene svetlimo lahko samo z 1,9% hidrogenom in brez amoniaka. Obstajajo že zelo dobra belila za lase, vendar ne v drogeriji.!
Za nego las pa ti priporočam izdelke kupljene pri frizerjih! Zakaj? Ker so profesionalni in odlični.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close