Najdi forum

OSVEŽILEC

Živjo.

Danes zjutraj sem naredila napako – najprej sem uporabila Isadorin puder, za katerega sem ugotovila, da mi je pretemen, zato sem si čez dala še malo revlona, da popravim odtenek. Zdej me pa vse veže. Ja vem, neumnost. Vendar me vseeno zanima, kako si v takih primeriz lahko pomagamo. Ali obstaja kakšen vlažilec za posprejat obraz, da ne veže več?

Najbrž me veže zato, ker Isadora in Revlon nimata enake teksture in ne gre skupaj. Ker pa moram tisti Isadorin (pretemni) puder porabiti, me zanima ali lahko kombiniram temen in svetel puder, če sta oba iste znamke in vrste? Ta Isadorin puder naj bi se za večjo prekrivnost lahko uporabljal v dveh plasteh. Imenuje se Sheer to cover fondation.

Hvala in lp.

Pravilno ste ugotovili, ko ste sklepali, da ni bilo pametno mešati dva različna pudra. Da boste starega Izadorinega porabili, je najbolje, da si kupite istega, vendar nekaj odtenkov svetlejšega in ga mešate z temnim. Lahko pa si nabavite malo svetlejši puder v prahu ali kamnu in pretemno podlago tako malo posvetlite. Osvežilci kože v sprejih ne bodo rešili problema zategovanja kože, ker pudri praviloma niso topni v teh razpršilih.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close