Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajanje

Osvajanje

Pozdravljene!

Potrebujem vaše nasvete. Stvar pa je sledeča; končala sem res dolgo zvezo, minilo je že nekaj časa. Sedaj pa sem opazila, da ne znam več osvajat, se spogledovat, koketirat in vse kar sodi zraven.

Kako naj se tega lotim?

Kako to počnete ve?

Kaj mi svetujete?

LP Niika

Za to ni nekih napisanih pravil, ki bi se jih držal. 🙂 To kar pride samo od sebe. 🙂

Ej, to pa ja ne more biti problem. Vedno je tako, da ženska izbere, ona poišče nekoga, ki ji je všeč in mu da nek signal , moški pa nato nanj reagira ( ali pa tudi ne). Ta signal ne sme biti nekaj vsiljivega, najboljši je malo bolj dolg pogled, da ko se srečata z očmi, ne odmakneš pogleda, ampak ga še malo zadržiš. Potem pogled umakni in se delaj, kot da ga več ne zanimaš. Zdaj je on na vrsti, da ti pristopi. Moški mora imeti občutek, da te je ON osvojil, v resnici pa si ga ti že prej, samo da moški tega ne vedo.
Ti mu s pogledom daš dovoljenje za kaj več.
Pri osvajanju je včasih dovoljen tudi rahel nasmeh, a s tem je treba biti zelo previden, da ne izpadeš kot prelahek plen. Hitro bo kdo razumel, da se nastavljaš in boš samo razočarana. Preveč koketiranja ni dobro.
Pa še nekaj je pomembno : zelo pazi, kako se oblečeš. Če si izzivalna ( mini, dekolte), bodo moški ( ker so za luno) to razumeli, kot da jih izzivaš in se jim ponujaš. Zanimal jih bo le seks s tabo, kaj več pa ne.
Najbolj pomembno pa je seveda okolje. Če si želiš najti fanta za resno zvezo, ga ne išči v diskoteki in zakajenem lokalu, kjer so vsi malo okajeni in bolj pogumni, ampak v kakšnem športnem društvu ( športniki so najboljša izbira) ali v okolju, ki se navezuje na tvoje interese.
Vso srečo!

Bodi čim bolj sproščena in nasmejana – boš videla iskrice bodo kar letele. Uživaj v svoji koži nasmihaj se naokrog, zrihtaj se in boš videla – moški bodo kar padali … he he he

Ti pa to obvladaš.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

se strinjam s sončico. če se boš dobro počutila, se smejala (pa ne na silo, ampak zato, ker se dobro počutiš), boš s tem opravila že velik zalogaj. ko pa kak tipček mimogrede naveže stik, se nanj odzovi povsem sproščeno in predvsem nenarejeno. beseda da besedo, nasmeh da nasmeh in že imaš njegovo telefonsko 🙂

star sm 13 let pa sm se zaljubiu u punco k je en let mlajša pa je ne poznam dobro prosiu bi vas če mi poveste (pomagate) kako jo naj zapeljem k mi je zelo ušeč in nevem kako jo dobit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close