Osvajanje za telebane in ostala teleta
Vidim, ampak nihče ne pravi, da je z nekom nekaj hudo narobe, vsaj jaz tega ne opazim oziroma pišem. Če ima kdo pa SAM tak občutek, pa je to nekaj čisto drugega.
Ni res. Eni nikoli ne pridejo. :)[/quote]
Spet si se zapičil v napačno zadevo vidiš 🙂
Gre se zato da se promovira samo 1 cilj… to je monogamna zveza kjer se tip večinoma prilagaja ženski ker ji s tem pokaže da je kao primeren foter za njenega otroka 🙂 čeravno na papirju se zagovarja 50:50 …..
logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno 🙂
Ni res. Eni nikoli ne pridejo. :)[/quote]
Gre se zato da se promovira samo 1 cilj… to je monogamna zveza kjer se tip večinoma prilagaja ženski ker ji s tem pokaže da je kao primeren foter za njenega otroka 🙂 čeravno na papirju se zagovarja 50:50 …..
logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno :)[/quote]
Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? 🙂
logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno :)[/quote]
Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? :)[/quote]
kak te ne… nekoč si mi zapisal da tako razmišljam zaradi manjka očeta…. On_ pa je zraven pribil da sem na nivoju malega otroka po razmišljanju ipd…..
kaj pa je to drugega????
Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? :)[/quote]
kak te ne… nekoč si mi zapisal da tako razmišljam zaradi manjka očeta…. On_ pa je zraven pribil da sem na nivoju malega otroka po razmišljanju ipd…..
kaj pa je to drugega????[/quote]
Če bi bil na očeta ponosen, te to ne bi zmotilo.
LOL kaj za vraga je to?
Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))
LOL kaj za vraga je to?
Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))[/quote]
Če ti vidiš dve, ne pomeni, da jih ni več.
Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.
LOL kaj za vraga je to?
Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))[/quote]
Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.[/quote]
pa kaki zgled no…. kje ti živiš majster 😀 a to pomeni da si ti postal tak čudn kot si, so krivi starši ????
Ne kriv si sam 🙂
Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.[/quote]
pa kaki zgled no…. kje ti živiš majster 😀 a to pomeni da si ti postal tak čudn kot si, so krivi starši ????
Ne kriv si sam :)[/quote]
Seveda so krivi v veliki večini predvsem starši. Oni so me vzgajali, nisem se sam. 🙂 Jaz sem jih hvaležen. A ti si pa sam gor rasel?
Forum je zaprt za komentiranje.