Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajanje za telebane in ostala teleta

Osvajanje za telebane in ostala teleta

Ni res. Eni nikoli ne pridejo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidim, ampak nihče ne pravi, da je z nekom nekaj hudo narobe, vsaj jaz tega ne opazim oziroma pišem. Če ima kdo pa SAM tak občutek, pa je to nekaj čisto drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni res. Eni nikoli ne pridejo. :)[/quote]

Spet si se zapičil v napačno zadevo vidiš 🙂

Gre se zato da se promovira samo 1 cilj… to je monogamna zveza kjer se tip večinoma prilagaja ženski ker ji s tem pokaže da je kao primeren foter za njenega otroka 🙂 čeravno na papirju se zagovarja 50:50 …..

logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Točno tak. Če si spoznal tapravo, bi ti lahko čestital ne pa očital. 🙂

Ni res. Eni nikoli ne pridejo. :)[/quote]

Gre se zato da se promovira samo 1 cilj… to je monogamna zveza kjer se tip večinoma prilagaja ženski ker ji s tem pokaže da je kao primeren foter za njenega otroka 🙂 čeravno na papirju se zagovarja 50:50 …..

logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno :)[/quote]
Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? 🙂

logično da ne bodo vsi prišli do takega razmišljanja ampak s tistimi je pač po vaše nekaj narobe… in ne mi zdaj nabijat da ni ker točno taki vtis se pusti ko nabijate o fazah malega otroka nezrelosti, ipd sranju….. marko, matjazko in On_ ste trije mušketirji takšnega načina… zavedno ali nezavedno…. oboje je enako katastrofalno :)[/quote]
Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? :)[/quote]

kak te ne… nekoč si mi zapisal da tako razmišljam zaradi manjka očeta…. On_ pa je zraven pribil da sem na nivoju malega otroka po razmišljanju ipd…..

kaj pa je to drugega????

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni samo en cilj. Če boš ti živel ves čas tako, kot živiš sedaj in niti do smrti ne boš živel v resni zvezi, je to ena drugačna pot. Kje sem pa napisal, da je s tem kaj narobe? Ti malo haluciniraš? :)[/quote]

kak te ne… nekoč si mi zapisal da tako razmišljam zaradi manjka očeta…. On_ pa je zraven pribil da sem na nivoju malega otroka po razmišljanju ipd…..

kaj pa je to drugega????[/quote]
Če bi bil na očeta ponosen, te to ne bi zmotilo.

Kaj je matjazko? Ti je duda z ust padla? Delujes mi potreben. Dude.

LOL kaj za vraga je to?

Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))

LOL kaj za vraga je to?

Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))[/quote]
Če ti vidiš dve, ne pomeni, da jih ni več.
Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.

Pejte skup na kavo al pir…karkoli, samo pejte:).

LOL kaj za vraga je to?

Kot pričakovano sem vedo da ne boš razumel…. ali pa res ne želiš in podjebavaš samo 2 opciji sta ti pa si izberi katera je :))))[/quote]
Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.[/quote]

pa kaki zgled no…. kje ti živiš majster 😀 a to pomeni da si ti postal tak čudn kot si, so krivi starši ????

Ne kriv si sam 🙂

Jaz grem pa čez dva dni spet Ljubljančanke lovit. Upam, da tokrat uspešno 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če boš ta lovil kot Kleopatro pol ti jaz predvidim rezultat in število cifer in vsega ostalega 🙂

Preveč alkohola bi znalo zadeve še poglobit;)

Če boš ta lovil kot Kleopatro pol ti jaz predvidim rezultat in število cifer in vsega ostalega :)[/quote]

Kaj sem pa pri Kleopatri falil? 🙂

Preveč alkohola bi znalo zadeve še poglobit;)[/quote]

Pol pa brezkofeinska kava, ker kofein zna tut koga zasukat:). Ampak tole gre že v tolk poglobljene sfere, da je spoznavni trenutek neizogiben:).

Povsod :)))

Calypso si lahko bolj natančna? 🙂

Glej, starši so pač v veliki meri s svojim zgledom vplivali tudi na tvoja prepričanja in predvsem tvoj način razmišljanja. To je dejstvo. Idi brat strokovne članke, knjige, če meni ne verjameš.[/quote]

pa kaki zgled no…. kje ti živiš majster 😀 a to pomeni da si ti postal tak čudn kot si, so krivi starši ????

Ne kriv si sam :)[/quote]
Seveda so krivi v veliki večini predvsem starši. Oni so me vzgajali, nisem se sam. 🙂 Jaz sem jih hvaležen. A ti si pa sam gor rasel?

Da sem pa jaz čuden, si kriv tudi ti, ker me ti takšnega vidiš. 🙂

Ne, falil si povsod, tu ti natančnost prav nič ne bo pomagala 🙂

Calypso najlažje je reči falil si povsod. Jaz se ne strinjam s tabo. Sicer pa je bil tisto v veliki meri le show za občinstvo :))

Če je bil le show za občinstvo, čemu se potem sekiraš, sprašuješ ? 🙂

Da bi morda naslednjič še on kaj imel od njega. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close