Osvajanje za telebane in ostala teleta
Pusti jim veselje…. še ribici bom pusto zdaj zadnjo besedo…. pa naj govori kar hoče….
itak je za njo in njene kolegice osvajanje tako, da moški pride v blok in plača 60€ in mu izpolni 3 želje…. kolegice majo to za univerzalno potezo ker pri vseh pali zdaj pa ona tu meni pametuje….
brezveze vse skup!
Če ti je ena dajala pozornost en teden, je nisi O od osvojil. Domišljavko.[/quote]
Daj ne bluzi ker sploh neveš kak dolgo sem jaz z vsemi s katerimi sem bil se dobival ali celo seksal….
je pa res…. za tebe je še 1 ura pozornosti znanstvena fantastika 🙂 To pa verjamem!
Ojoj duet Matkic in Sadni:))).
Matkic, če pri teh letih nisi osvojil osnov, potem res ne moreš iti korak naprej. Ostani tam kjer si, da ne bo še kdo res nesrečen zaradi tebe:).
Sadni, debel si ti, tvoj jezik. Kolk se ti mora luštat po nas:). Vsakič, ko verbalno pobožaš, pokažeš kolk hrepenenja je v tebi:). Več sreče v drugem lajfu. Sprijazni se, da bomo ostale imaginarne osebe.
Če ti je ena dajala pozornost en teden, je nisi O od osvojil. Domišljavko.[/quote]
Daj ne bluzi ker sploh neveš kak dolgo sem jaz z vsemi s katerimi sem bil se dobival ali celo seksal….
je pa res…. za tebe je še 1 ura pozornosti znanstvena fantastika 🙂 To pa verjamem![/quote]
Uauuuu, potem veš, kaj je to spolni odnos?:))) Ne me smejat:))). Kolk dolgo si z vsemi?:)) In kje so zdaj vse te?:))) Predober si za njih, a ne?:)) Damn.
Pusti jim veselje…. še ribici bom pusto zdaj zadnjo besedo…. pa naj govori kar hoče….
itak je za njo in njene kolegice osvajanje tako, da moški pride v blok in plača 60€ in mu izpolni 3 želje…. kolegice majo to za univerzalno potezo ker pri vseh pali zdaj pa ona tu meni pametuje….
brezveze vse skup![/quote]
Finta je v tem, da se to že tako ali tako bolj redkokateri dogaja, da bi jo nek neznanec ogovoril in jo pričel osvajat. Tisto po diskačih se ne šteje, kjer je za pogum zraven prisoten še alkohol + tudi ona je lahko spila že cel liter štok kole.
je pa res…. za tebe je še 1 ura pozornosti znanstvena fantastika 🙂 To pa verjamem![/quote]
Vem ne, koliko si se dobival in kako dolgo, spomnim pa se kaj si sam napisal o tem in glede na tisto ti odgovarjam.
Kaj pa so univerzalne poteze ?
Vprašanje je seveda za ženske.[/quote]
Ženske tega ne zmorejo odgovorit…. ker nekaj kar je UNIVERZALNO pomeni da bi morala ”palit” na čisto vsaki ženski na tem planetu….. torej 100,00%….. to pa vsi tukaj vemo da nikoli ne vzdrži, če pa bi teoretično že vzdržalo pa nobeden ne ve za tako univerzalko zato ker bi moral vprašat čisto vse ženske na planetu 🙂
Res ni nekih univerzalnih postopkov, ki bi bili uspešni pri vseh.
A po drugi strani pa pišeš, kot da obstajajo univerzalni….:
[/quote]
bistvo je v ”kvazi”…..
torej dobil bo tiste ženske (ki jih je nekaj a vseeno daleč od univerzalnega) ki pač menijo da je to univerzalno osvajanje…. torej da tip počne pač nevem kaj po njihovem mnenju in nevem na kakšen način :))))
No pol pa povej katere so ”običajne” osvajalske poteze ko si tak pametna….. pa da se bom jaz nasmejal od srca….
Če so tako ”običajne” trololol…. Ti nisi z venere ti si še malo dlje stran …. Saj pravim ko jih boš osvojila več kot jaz se oglasi pred tem pa mi tvoje pisanje ne pomeni nič…. verjamem pa da bi se pri 75% tvojih kao ”običajnih” in UNIVERZALNIH (HAHA) osvajalskih potezah nasmejal do solz….
Daj Goldfish greva 1x ven pa da vidiva kdo bo dobo od ženske prej cifro/kontakt… tvoje univerzalne poteze ali moje posebne 🙂 ?
Tak čisto zares pa NI UNIVERZALNIH osvajalskih potez ki bi pasale 100% ženskam…. in vsakdo ki uporablja univerzalne poteze bo na koncu dobil kvečjemu eno bedno žensko ki je tako omejena na neke kvazi univerzalne poteze….
no razen če pod univerzalne ”osvajalske” poteze šteješ pozdrav, poljub na roko. očesni kontakt…. no take zadeve so res univerzalne… samo jaz jih bolj dajem k bontonu!
Goldfish ti najbolj kažeš kak nimaš pojma o vsem tem….. ampak saj vem težko je to sprejet sploh od mene ki sem mlajši od tebe in baje nesposoben…. Calypso pa zraven kot dvorni norček 🙂 Calypso ti pa itak veš da boš morala shujšat da se bo kaj dogajalo v spalnici vsaj z kakim malo boljšim :)))[/quote]
Hahaha..Matkič, kako ti mene nasmeješ :))
deloma tudi zaradi tvoje naivnosti 🙂
ps: vsak dober dvor mora imeti norčka, mar ne ? 🙂
Men se zdi, da je ta palček v videu malo primitiven, ne pa originalen s svojimi forami. Priznam da nisem pogledala do konca 🙂 morda je proti koncu boljši 😉
Če tipčki mislite, da so fore dobre, ženske pa pravijo, da niso, ne vem, kdo je v zmoti. Valda bo ženska vedla, kaj ji paše lol in na kaj pade. No, ampak upanje umre zadnje, ane
Forum je zaprt za komentiranje.