Osvajanje za telebane in ostala teleta
Goldfish bo samo napisala kako želi biti osvojena, da bo presrečna. :)[/quote]
Point je v tem da jaz vem kaj paše večim ona pa kaj paše njej…. Torej imam jaz bistveno večji bazen od katerega vlečem izkušnje ona pa samo svojih par…. jaz pa hmmmm ene 10 več 🙂
Verjamem pa da na njej to nebi ”palilo” ampak saj nenazadnje jaz tako ”starih” ne osvajam… pri meni se na 30 bolj ali manj konča 🙂 vsaj dokler nebom sam nekje 30……[/quote]
Ti veš po tistih svojih parih izkušnjah, ki so se itak končale tragično. Ženske si med seboj povemo veliko več kot pa lahko en moški dobi informacij pri osvajalskih podvigih. Ni mi treba vsega izkusiti na lastni koži. Imam prijateljice, kolegice, znanke, od katerih zvem več kot boš ti kadarkoli.
Goldfish bo samo napisala kako želi biti osvojena, da bo presrečna. :)[/quote]
Point je v tem da jaz vem kaj paše večim ona pa kaj paše njej…. Torej imam jaz bistveno večji bazen od katerega vlečem izkušnje ona pa samo svojih par…. jaz pa hmmmm ene 10 več :)[/quote]
Če bi še vedel, kako njej paše, bi jih imel pa že 11 več. 🙂
Point je v tem da jaz vem kaj paše večim ona pa kaj paše njej…. Torej imam jaz bistveno večji bazen od katerega vlečem izkušnje ona pa samo svojih par…. jaz pa hmmmm ene 10 več 🙂
Verjamem pa da na njej to nebi ”palilo” ampak saj nenazadnje jaz tako ”starih” ne osvajam… pri meni se na 30 bolj ali manj konča 🙂 vsaj dokler nebom sam nekje 30……[/quote]
Ti veš po tistih svojih parih izkušnjah, ki so se itak končale tragično. Ženske si med seboj povemo veliko več kot pa lahko en moški dobi informacij pri osvajalskih podvigih. Ni mi treba vsega izkusiti na lastni koži. Imam prijateljice, kolegice, znanke, od katerih zvem več kot boš ti kadarkoli.[/quote]
lol…. frendice in znanke ne štejejo….. pol mam jaz ene par tisoč folka od katerih vlečem izkušnje (spet več kot ti) samo jaz tole ne štejem ker je bv…..
Saj pravim ko boš 10+ žensk mela na rovašu da si vsaj z njimi flirtala pa se spet oglasi… do tačas pa si nerelevantna…. razen za sebe… tam pa si profi in tam se sploh nebom prepiral.
Moje izkušnje so pa toliko tragične kot tvoje nenazadnje sva oba (baje) samska 🙂 …. razlika je samo da jaz želim biti samski ti pa verjetno si ker ne dobiš dovolj dobrega :)))))
zdaj pa se mej fajn pa nasmej se kaj 🙂
Ti veš po tistih svojih parih izkušnjah, ki so se itak končale tragično. Ženske si med seboj povemo veliko več kot pa lahko en moški dobi informacij pri osvajalskih podvigih. Ni mi treba vsega izkusiti na lastni koži. Imam prijateljice, kolegice, znanke, od katerih zvem več kot boš ti kadarkoli.[/quote]
lol…. frendice in znanke ne štejejo….. pol mam jaz ene par tisoč folka od katerih vlečem izkušnje (spet več kot ti) samo jaz tole ne štejem ker je bv…..
Saj pravim ko boš 10+ žensk mela na rovašu da si vsaj z njimi flirtala pa se spet oglasi… do tačas pa si nerelevantna…. razen za sebe… tam pa si profi in tam se sploh nebom prepiral.
Moje izkušnje so pa toliko tragične kot tvoje nenazadnje sva oba (baje) samska 🙂 …. razlika je samo da jaz želim biti samski ti pa verjetno si ker ne dobiš dovolj dobrega :)))))
zdaj pa se mej fajn pa nasmej se kaj :)[/quote]
Hahaha…Goldfish, čaka te flirtanje z ženskami, da kao dovolj legitimna za to temo :)))
ps: le kdo je brez nasmeška, ko bere Matkićeve poste? 🙂 Meni ne rata.
zdaj pa se mej fajn pa nasmej se kaj :)[/quote]
Hahaha…Goldfish, čaka te flirtanje z ženskami, da kao dovolj legitimna za to temo :)))
ps: le kdo je brez nasmeška, ko bere Matkićeve poste? 🙂 Meni ne rata.[/quote]
Hočem mu dopovedat, da ne rabim osvajat žensk, da bi vedela, kaj paše nam ženskam. Govorim o običajnih osvajalskih potezah, tistih ki veljajo v povprečju za vse in ne mislim o nekih specializiranih, mazohističnih akcijah, ki se jih poslužujejo moški pri točno določenem tipu ženske. Kaj njemu ni jasno:))). Sem iz Venere, on pa še vedno ždi na Marsu in tistih 10 žensk, pri katerih je dvignil svoj skrušen, obupan pogled, šteje za magistersko delo in je zdaj že strokovnjak?:)))) Zdaj se mi pa res smeji:)).
ps: le kdo je brez nasmeška, ko bere Matkićeve poste? 🙂 Meni ne rata.[/quote]
Hočem mu dopovedat, da ne rabim osvajat žensk, da bi vedela, kaj paše nam ženskam. Govorim o običajnih osvajalskih potezah, tistih ki veljajo v povprečju za vse in ne mislim o nekih specializiranih, mazohističnih akcijah, ki se jih poslužujejo moški pri točno določenem tipu ženske. Kaj njemu ni jasno:))). Sem iz Venere, on pa še vedno ždi na Marsu in tistih 10 žensk, pri katerih je dvignil svoj skrušen, obupan pogled, šteje za magistersko delo in je zdaj že strokovnjak?:)))) Zdaj se mi pa res smeji:)).[/quote]
Ženske menda že vemo, kako in kaj, vseeno pa imam tudi na sumu, da Matkić precej dvomi v tvojo ženskost, ženstvenost :)))
Hočem mu dopovedat, da ne rabim osvajat žensk, da bi vedela, kaj paše nam ženskam. Govorim o običajnih osvajalskih potezah, tistih ki veljajo v povprečju za vse in ne mislim o nekih specializiranih, mazohističnih akcijah, ki se jih poslužujejo moški pri točno določenem tipu ženske. Kaj njemu ni jasno:))). Sem iz Venere, on pa še vedno ždi na Marsu in tistih 10 žensk, pri katerih je dvignil svoj skrušen, obupan pogled, šteje za magistersko delo in je zdaj že strokovnjak?:)))) Zdaj se mi pa res smeji:)).[/quote]
Ženske menda že vemo, kako in kaj, vseeno pa imam tudi na sumu, da Matkić precej dvomi v tvojo ženskost, ženstvenost :)))[/quote]
Kličem k bogu…odpusti mu, saj ne ve kaj dela:))).
No pol pa povej katere so ”običajne” osvajalske poteze ko si tak pametna….. pa da se bom jaz nasmejal od srca….
Če so tako ”običajne” trololol…. Ti nisi z venere ti si še malo dlje stran …. Saj pravim ko jih boš osvojila več kot jaz se oglasi pred tem pa mi tvoje pisanje ne pomeni nič…. verjamem pa da bi se pri 75% tvojih kao ”običajnih” in UNIVERZALNIH (HAHA) osvajalskih potezah nasmejal do solz….
Daj Goldfish greva 1x ven pa da vidiva kdo bo dobo od ženske prej cifro/kontakt… tvoje univerzalne poteze ali moje posebne 🙂 ?
Tak čisto zares pa NI UNIVERZALNIH osvajalskih potez ki bi pasale 100% ženskam…. in vsakdo ki uporablja univerzalne poteze bo na koncu dobil kvečjemu eno bedno žensko ki je tako omejena na neke kvazi univerzalne poteze….
no razen če pod univerzalne ”osvajalske” poteze šteješ pozdrav, poljub na roko. očesni kontakt…. no take zadeve so res univerzalne… samo jaz jih bolj dajem k bontonu!
Goldfish ti najbolj kažeš kak nimaš pojma o vsem tem….. ampak saj vem težko je to sprejet sploh od mene ki sem mlajši od tebe in baje nesposoben…. Calypso pa zraven kot dvorni norček 🙂 Calypso ti pa itak veš da boš morala shujšat da se bo kaj dogajalo v spalnici vsaj z kakim malo boljšim :)))
Forum je zaprt za komentiranje.