Osvajanje za telebane in ostala teleta
V tem primeru je imel igralec naravno prednost v tem, da je majhen in hecen ter tako vzbujal občutke naklonjenosti pri ženskah. Če bi namesto njega postavili mogočnega dedca, bi potreboval precej več igralskega talenta in izvirnega pristopa, da bi izvabil podobne reakcije. Večina žensk enostavno zmrzne pred moškim, ki jim je že prvi trenutek res všeč. Temu so se pač režale, ker ga niso jemale resno. Ni jih čustveno ogrožal…
Teleban my ass, samo berite komentarje pod videjem. Večini folku se tip zdi legenda. Vi ste telebani, zato sem vam pa tudi napopal ta video. To, da se vam ne bo več potrebno smešit s pick up lajni, kot so : “Saj vem da si nežna. Kot lisica v kurniku” in podobne…
Keri pick up line Sadni…. skor mi je spodnja glava puščat začela urin od smeha
fak no….
Kerega kmečkega si izbral haha svaka čast 😀
Sicer pa jaz ne uporabljam pick up linov…. se mi zdijo butasti vsi po vrsti….. nasmejat punco pa je to to 😛 jaz sem bolj počasen pri zapeljevanju in nič kaj agresiven … ni to moj stil 🙂 Prvo je treba punco spravit do tega da se počuti presrečno ker je sploh lahko v tvoji družbi to pa ne gre v 30 minutah 😀
Sadni, kar povej, da so to tvoji stari lajni in si zdaj našel “ta prave”. Mi smo veseli zate. :)) A boš posnel še kak video?
Jup, sej sploh ne palijo. Sem že vse mogoče sprobaval. Mogoče je pri Avstralkah, pa Angležinjah kaj drugače, na Slovenkah pa skoraj nič ne deluje. Najlažje je komentirat nekaj kar se okoli vaju dogaja, ali pa komentiraš kako je oblečena, kako se nosi ipd, tako izpadeš bolj originalen, real in te zaradi tega tudi bolj ceni.
Sadni, kar povej, da so to tvoji stari lajni in si zdaj našel “ta prave”. Mi smo veseli zate. :)) A boš posnel še kak video?[/quote]
Lahko posnamem tudi video, samo boš v tem primeru tudi ti v njem sodeloval, kot wingman. Pa da te vidimo potem kakšna faca si in če si res tok pogumen, kot se izdajaš na forumu 🙂
A zato ti nič ne rata:))). Po moje je lahko vsaka presrečna, samo da je čim dlje od tebe:)).
Pojma nimate o zapeljevanju, zato je pa tko kot je![/quote]
maš prav ja…… ti si jih osvojila toliko več kot jaz da si res merodajna pri tem :)))))
A zato ti nič ne rata:))). Po moje je lahko vsaka presrečna, samo da je čim dlje od tebe:)).
Pojma nimate o zapeljevanju, zato je pa tko kot je![/quote]
maš prav ja…… ti si jih osvojila toliko več kot jaz da si res merodajna pri tem :)))))[/quote]
Goldfish bo samo napisala kako želi biti osvojena, da bo presrečna. 🙂
maš prav ja…… ti si jih osvojila toliko več kot jaz da si res merodajna pri tem :)))))[/quote]
Goldfish bo samo napisala kako želi biti osvojena, da bo presrečna. :)[/quote]
Point je v tem da jaz vem kaj paše večim ona pa kaj paše njej…. Torej imam jaz bistveno večji bazen od katerega vlečem izkušnje ona pa samo svojih par…. jaz pa hmmmm ene 10 več 🙂
Verjamem pa da na njej to nebi ”palilo” ampak saj nenazadnje jaz tako ”starih” ne osvajam… pri meni se na 30 bolj ali manj konča 🙂 vsaj dokler nebom sam nekje 30……
Sadni, kar povej, da so to tvoji stari lajni in si zdaj našel “ta prave”. Mi smo veseli zate. :)) A boš posnel še kak video?[/quote]
Lahko posnamem tudi video, samo boš v tem primeru tudi ti v njem sodeloval, kot wingman. Pa da te vidimo potem kakšna faca si in če si res tok pogumen, kot se izdajaš na forumu :)[/quote]
To bi bila zanimiva kombinacija. :))
Forum je zaprt za komentiranje.