Osvajanje z ignoranco – res moški to počnejo?
Ta logika, da ste ženske kao neke trofeje, za katere se mora moški boriti, me je vedno zabavala.Mon je poln samskih žensk z isto logiko, ene še pr 40 mislijo, da so trofeje in pol so jezne na cel svet, zakaj t.i. “ustrezni” moški ne pridejo do njih.[/quote]
uh amortius, tule se pa strinjam s tabo. ampak ženske ponavadi pozabljajo, kaj naredi lovec s trofejo. 🙂 in več kot ima lovec trofej, bolj ga srbi prst na petelinčku. :)))
Takole se zmenimo drage samice.
Če ste ne lovu za samcem, se pač potrudite, tako kot se mora samec, ko je na lovu za samico, ali pa kvačkajte doma in čakajte, da vem nekdo pripelje samca in se potem pustite osvojiti.
Hotele ste enakopravnost (in jaz ji ne oporekam, nasprotno zelo se strinjam z njo), imejte jo,.A ko pada dež, pada za vse.
Ne, ne , med vrsticami nisem ničesar napisal!
Lp Paco
To se je pa tako prebralo, kot da je lov za ljubeznijo nekaj najbolj groznega:)). Pišeš o dežju…kje je sonce? Ali pa vsaj mavrica….[/quote]
Pa naj bo tako kot si razumela, čeprav je drugače mišljeno! Meni se ne da večno razlagati in razlagati in razlagati…………. .
Ampak včasih le preberi kak post nazaj po temi, morda pa le najdeš povezavo in bo manj grozno!
To se je pa tako prebralo, kot da je lov za ljubeznijo nekaj najbolj groznega:)). Pišeš o dežju…kje je sonce? Ali pa vsaj mavrica….[/quote]
Pa naj bo tako kot si razumela, čeprav je drugače mišljeno! Meni se ne da večno razlagati in razlagati in razlagati…………. .
Ampak včasih le preberi kak post nazaj po temi, morda pa le najdeš povezavo in bo manj grozno![/quote]
Saj mi ni treba razlagati…moje mnenje jemlji le kot odmev na tvoj post. Vsak dela, misli…po svojih najboljših močeh. Za nekatere je odrešitev dež, za druge sonce. Kakorkoli…
Ok, nekaj postov sem preskočil, ampak večino sem jih prebral. Če se bo tip večkrat pretvarjal, da gleda punco in se potem vedno obrnil stran ali pa pogledal stran, bo to, v primeru, da se ne poznata dobro, izpadlo nadležno ali celo psihipatsko. Sicer pa je pri teh gibih tako, da ni dobro razmišljat in kaj načrtno delat, razen, če si prekleto dober igralec in obvladaš svojo govorico telesa, pa še takrat ni nujno, da bo uspelo. Mislim, da se veliko stvari dogaja, ko se tega sploh ne zavedamo, ko razmišljamo o nečem drugem podzavestno odreagiramo in takrat odreagiramo PRAVILNO! Ko se na enkrat zaveš, da si pogledal punco in da ti je vrnila pogled, se zaveš, da si naredil nekaj, kar niti nisi vedel, da boš. Ne vem, če to velja za vsakega, ampak zame zagotovo. Prepusti se instinktu. Če bo prisiljeno in načrtovano, se to BO OPAZILO!
moj odgovor je znan: NIKOL, to je moško delo. ženska se na osvajanje odziva in tako ohrani ženskost in mehkobo in moški moškost in kasnejšo trdoto hahaaaaaaa
če je drugače se kmal več ne ve kdo pije in kdo plača.
tko – tradicija je zakon !!!!!!!!!!!![/quote]
problem je v tem ker ženske več nimate prave mere in ne uvidite kdaj se bo tip naveličal… preslabo reagiranje žensk je v tej deželi slovenski…. po drugi strani pa marsikatere tudi nimajo takta in prehitro rečejo ja…. čeprav imam te bolj rad in jih osebno nikdar nebi okarekteriziral za lahke ampak kaki kreteni pa jih in potem pač tako je….
Dejstvo je da če mu nisi dala dovolj jasnih signalov (ustvarjalka teme) potem se je lahko čisto resno naveličal… nisem še vido tipa ki bi osvajal z navidezno nedosegljivostjo…. to bi morda palilo pri ženskah ki so grde in jih drugače nebi mel noben….
me pa zanima če se zgoraj citirana tudi strinja (ker ta del je moško delo) da potem je gospodinjenje tudi samo ŽENSKO DELO…. mi pa moramo samo hvalit …. verjetno pa tu pač ne velja tole kajne 😀 ?
Forum je zaprt za komentiranje.