Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajanje z ignoranco – res moški to počnejo?

Osvajanje z ignoranco – res moški to počnejo?

Oj!

Že nekaj mesecev flirtava z enim someščanom. Padlo je že kar nekaj leeeeeeepiiiiih pogledov in pomenljivih nasmeškov ter pripomb….. jaz sem bolj reva na področju osvajanja in zato sva verjetno na isti stopnji kot na začetku. Stara pa sva oba preko 30, zato nama verjetno bolj slabo kaže, če še ni napredka.

Vsakič ga rada vidim in vedno mi poskoči srce, ko ga vidim. Če pa vem, da ga bom recimo zvečer videla na kakšni fešti, sem pa cel dan čisto iz sebe. Zanj sem imela do pred kratkim enako mnenje, vendar pa me zadnje čase preprosto rečeno ignorira skoraj vsakič ko naletiva eden na drugega. Včasi se še zgodi, da njegove oči počivajo na meni in se mi hudomušno nasmeji ko ga pogledam ali se namerno vrti okrog mene. Največkrat pa gre mimo mene kot da meni in namerno gleda v drugo smer.

In odkar to počne, se meni meša od misli nanj. Okupiral mi je glavo na celi črti. Potarnala sem prijateljici in ona pravi, da je to eno od moških orodij za osvajanje – kakšne imate vi izkušnje s tem? Ženske – so vas tudi tako osvajali in moški – počnete to?

Ker name to deluje čisto noro – kot da bi se začela zavedati, da se lahko obrne tudi h kakšni drugi in me nikoli več ne pogleda. In bi dala vse na svetu, da bi bila z njim. Prav sanjam že o tem……

Hvala vam itak!

prvič slišim, da bi kdo (bodisi moški ali ženska) osvajal ignoranco.

v tvojem primeru, jaz mislim:

da je tipu nerodno pred teboj in pogleda vstran,

ali pa je sam vase zagledan. takšnih pa boljše, da se izogibaš. povedano v prispodobi: iz takšne moke nikoli ni dober kruh 🙂

Nemogoče, je mogoče.

Pri teh letih?
Morda mu je res nerodno, samo jaz bi rekla, da se zaveda, da ti meša glavo, pa mu je to čisto všeč, si pumpa ego, tebe pa verjetno ne šmirgla dovolj, da bi naredil korak več.
No, to je ena od tisočih opcij, zakaj in kako, ve pa samo on.

če je nekomu res nekaj do nekoga, potem že najde pot – velja tudi za moške.
to je samo ženska slaba tolažba, da oni pa ne morejo, pa da drugače….

vsak lahko, če hoče, ne glede na spol

Jaz kot moski sem dobil zelo lepo prisrcno punco z ignoriranjem! Sicer sem cakal da bo kaj z njene strani ampak sem mogel jaz nardit prvi korak.

Osvajanje z ignoriranjem je ženska metoda. 🙂 Definitivno. Tako da ti ga kar ignoriraj, in dotikaj se ga… Prej ali slej se bo spotaknil. 🙂

Pod pojmom ignoriranje si predstavljam nekaj drugega. In nima nič skupnega z osvajanjem. Prej bi rekla, da morda včasih rata, če se nekdo dela nedosegljivega, kajti morda s tem pritegne več pozornosti kot pa, če je vsiljiv in daje jasne namige:). Besedo ignoriranje bi zamenjala z navidezno nedosegljivostjo:).

sem že zgoraj napisala nekaj na to temo. ampak res ne razumem, kako nekoga osvajati z ignoriranjem? :))

zdaj pa vidim, da je to izključno v naši (ženski) domeni.

zdaj pa resno vprašanje. kako ga (njega) osvajati in istočasno ignorirati? seveda tako, da bo na koncu padel 🙂

Bibita, ko ti ne bi bila tolk pametna sem prepričan, da bi razumela. 🙂

aha…. zdaj je kar je, tu se ne da nič spremenit 🙂

zato pa prosim za razlago.

to je eno samo sprenevedanje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zato pa prosim za razlago.[/quote]

Jaz sem za direkten pristop – zgrabiš in odvlečeš v votlino.

Za prefinjene sisteme moraš kak star film pogledat. Po moje vključuje plahutanje s trepalnicami in ko tip zaradi sape v njegovo smer pogleda, kaj se dogaja, ti hitro spustiš pogled in se delaš, ko da te ne zanima sploh. Kaj podobnega. Ne vem pa, kako tipi osvojijo z ignoriranjem, ker načeloma nimajo tako dolgih trepalnic oziroma ni okrepljenega efekta zaradi maskare (upam, a ne).

sem že zgoraj napisala nekaj na to temo. ampak res ne razumem, kako nekoga osvajati z ignoriranjem? :))

zdaj pa resno vprašanje. kako ga (njega) osvajati in istočasno ignorirati? seveda tako, da bo na koncu padel :)[/quote]

Bibita…naj te potolažim:). Tadej je mislil name (glede osvajanja z ignoriranjem):))))))

zato pa prosim za razlago.[/quote]

Jaz sem za direkten pristop – zgrabiš in odvlečeš v votlino.

Za prefinjene sisteme moraš kak star film pogledat. Po moje vključuje plahutanje s trepalnicami in ko tip zaradi sape v njegovo smer pogleda, kaj se dogaja, ti hitro spustiš pogled in se delaš, ko da te ne zanima sploh. Kaj podobnega. Ne vem pa, kako tipi osvojijo z ignoriranjem, ker načeloma nimajo tako dolgih trepalnic oziroma ni okrepljenega efekta zaradi maskare (upam, a ne).[/quote]

metulka, hvala za podrobno razlago. ko bom sprobala v praksi, poročam 🙂

ja, za tipe pa tudi jaz ne vem, pa tudi domišljija mi nič kaj ne dela danes 🙂

hahaaaaa sem se nasmejala. pol je stvar zdej sam u trepalnicah?

zdaj pa resno vprašanje. kako ga (njega) osvajati in istočasno ignorirati? seveda tako, da bo na koncu padel :)[/quote]

Bibita…naj te potolažim:). Tadej je mislil name (glede osvajanja z ignoriranjem):))))))[/quote]

tralala… saj vem, da tadej ni mislil name. ker se je pa oglasil v tej temi, na katero sem jaz že zgoraj iskala odgovor, sem vprašala za mnenje :))) in dobila odgovor.

pa tudi mi ni jasno, zakaj bi tadej tebe mislil, saj nisi pred njegovim zapisom nič napisala (v tej temi) vsaj jaz ne vidim.

mogoče pa to med vama s tadejem telepatija dela :)))

Bibita…naj te potolažim:). Tadej je mislil name (glede osvajanja z ignoriranjem):))))))[/quote]

tralala… saj vem, da tadej ni mislil name. ker se je pa oglasil v tej temi, na katero sem jaz že zgoraj iskala odgovor, sem vprašala za mnenje :))) in dobila odgovor.

pa tudi mi ni jasno, zakaj bi tadej tebe mislil, saj nisi pred njegovim zapisom nič napisala (v tej temi) vsaj jaz ne vidim.

mogoče pa to med vama s tadejem telepatija dela :)))[/quote]

Mogoče se pa osvajata z ignoriranjem?

bom poročala, če je res stvar v migljanju s trepalnicami, seveda ko sprobam v praksi 🙂

hehehe, metulka, čisto mogoče. pol pa mene vsi osvajajo, jaz sem pa mislila da me ignorirajo.

mater, ima res tadej prav, da sem preveč pametna, pol pa mi škodi 🙂

mogoče pa to med vama s tadejem telepatija dela :)))[/quote]

Joke:)) Ok, nekaj resnice glede ignoriranja je…glede osvajanja pa daleč od tega:)

hehehe, metulka, čisto mogoče. pol pa mene vsi osvajajo, jaz sem pa mislila da me ignorirajo.

mater, ima res tadej prav, da sem preveč pametna, pol pa mi škodi :)[/quote]

Čeprav, zdaj vmes sem si skočila skuhat kavo do konca in mi je kofein takoj prijel, mogoče se pa tudi ignorirata z osvajanjem?

Jah neki drobčkenega mora bit, če ignoriraš in hkrati osvajaš. Ne moreš recimo delat premete pred njim in potem trdit, da ga ignoriraš. Al kako?

hahaaaaaaa, men tale ignoranca in tele tehnike ne ležijo najbolj, ker je treba preveč podnapisov.

pol tut u življenju s takim nikol ne veš kam pes taco moli, ker ma skoz neke tehnike k jih še sam ne razume najbolj.

mater, ima res tadej prav, da sem preveč pametna, pol pa mi škodi :)[/quote]

Čeprav, zdaj vmes sem si skočila skuhat kavo do konca in mi je kofein takoj prijel, mogoče se pa tudi ignorirata z osvajanjem?[/quote]

čisto možno, vse je možno metulka, vendar nič konkretnega ne morem v tem trenutku rečt. nič več ne štekam 🙂 zdaj pa ne vem, ali sem preveč ali premalo pametna :)))

grem še jaz en kofi skuhat, pa da pol vidimo :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close