Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajalke

Osvajalke

Sandokan, uživaj, dokler traja.

Jaz imam dva kolega, ob katerih so ženske dobesedno obnemele, pa tudi marsikateri tip. Včasih je bilo res že zoprno – greš na pijačo in pri sosednji mizi se je tip (eden od tako zvanih slavnih Slovencev) dobesedno na stolu obrnil proti najini mizi, da je lahko opazoval tega mojega kolega).

Bila sta si pravzaprav precej podobna, oba visoka, postavna, s svetlimi, malo daljšimi lasmi, športnika, lepi zobje, širok nasmeh. Eden je bil tako nedolžno bitje, sploh ni opazil, kakšen vtis naredi na ljudi, drugi je bil z vsemi žavbami in je znal ženskam zmešati glavo.

Zakaj preteklik? Zdaj sta stara cirka 40 in že nekaj let oba plešasta, poteze so se jima spremenile, eden zgleda kot kak zabubljen profesor, ki je izgubil stik z realnostjo, drugi pa kot divji mož s pivskim trebuhom … Saj nasmeh je ostal, ampak je pa čisto premalo, da bi še naredila kak vtis. Prvi je srečno poročen, drugi pa srečno še vedno leta iz zveze v zvezo. Eno njegovih deklet (no, zdaj je že bivša) mi je fb napisalo, da kakšno srečo sem imela, ker ga poznam še iz časov, ko je bil tak lepotec …

Problem se bo skratka zelo verjetno rešil sam od sebe, lepota namreč ni večna. Zelo pogosto se zgodi, da tisti, ki so v mladosti dokaj povprečni, v zrelih letih naravnost zacvetijo oziroma se dobesedno polepšajo. Velja za oba spola.
Ljudje smo pa taki, da radi pogledamo kaj lepega, naj bo to znamenitost, film, pokrajina ali človek. Tega nam ne smeš zameriti. Glede na svoja leta se zdaj pač družiš z mladimi ljudmi, in vam malo otročjosti še vedno pripada … tako da se kakšna punca verjetno obnaša za nas stare koke rahlo blesavo – ampak s tem res ni nič narobe, mladost je norost.

Jz tega Sandokana poznam. Je že vredu fant, ker pomaga ljudem v stiski, ima zelo dober čut za sočloveka vseh starosti. Prijazen in dokaj miren človek. Je eden redkih, ki je precej resen za svoja leta. Vsaj zame je tudi zanimiv, ker ni samo resen temveč tudi zajebant. Velikokrat se tudi iz samega sebe dela norca ali budala na tak način, da človek vzame stvar za res. Sam mi je priznal, da rad opazuje ljudi, ki mu verjamejo izmišljotine zato, da opaža kakšen odziv oz. reakcije je pričakovati od njih. Sicer jim potem stvar razloži ampak je že vse mimo. Ni naiven, je zelo nezaupljiv, pravzaprav vse prej preveri, preden se loti nečesa.
Je pa res, da kadar mu postane dolgčas se zajebava in včasih trosi take šale, ki jih ne razumejo vsi.
Glede teh punc malo pretirava. Bo že držalo, da je simpatičen ampak vsaka ga ravno ne pogleda.
Ampak kolikor sem razbrala iz tega foruma, se spet zafrkava in vleče vseskupaj za nos.

Golobica kaj nam nisi mogla prit tega povedat kak dan prej?
Nam ne bi bilo treba toliko pomirjeval pojest zaradi tega provokatorja…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem tudi brez njih, priznam. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On_, a te niso naučili posebne tehnike globokega dihanja (za sproščanje)? :)))

To je moja izibra koliko časa zabušavam na forumu. Vkolikor sem dolgočasna, povprečna ipd bla, še vedno moram jaz s tem živeti in ne ti 😀 Ne vem pa kaj si žel povedati z besedami, da sem ledena, ravna kot deska, navadna klasika – ti izrazi sem precej tepejo med sabo in še za konec slikica ni utopična in nima namena ustvariti iluzijo, če si si jo vendarle pa je to izključno tvoj “pleausre” 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sandokan, glede na to s kakimi obkladaš zmedeno samico in verjetno še marsikatero tule gor, ker nisem vsega brala, domnevam, da si povsem nesamozavesten moški, ki se boji žensk in če se samo katera nasmehne pobegneš.
Ja, daleč od tega si, da bi bil iskan moški.

No, ravno v tem je problem, ker nič ne berete in samo obsojate brez dokazov.
Domnevam, da si nesposobna
Verjetno si lahkomiselna
Domnevam, da rada žališ
Verjetno doživljaš travme
Domnevam, da si naduta
Verjetno …

Dokler bo ostajalo pri osebkih kot si ti samo pri domnevah in verjetnostih, je nesmiselno karkoli komentirat 😉
Zato pa se na tem forumu dogajajo raznorazne neumne objave tvojega tipa in s tem posledično prihaja do prepirov.

Lp! Aleš

Res pravo čudovito branje od enega tipa, ki žali vse povprek. Veliko zamudim, če ga ne berem, a ne?
Sandokan = Likvidator.

No, ravno v tem je problem, ker nič ne berete in samo obsojate brez dokazov.
Domnevam, da si nesposobna
Verjetno si lahkomiselna
Domnevam, da rada žališ
Verjetno doživljaš travme
Domnevam, da si naduta
Verjetno …

Dokler bo ostajalo pri osebkih kot si ti samo pri domnevah in verjetnostih, je nesmiselno karkoli komentirat 😉
Zato pa se na tem forumu dogajajo raznorazne neumne objave tvojega tipa in s tem posledično prihaja do prepirov.

Lp! Aleš[/quote]

Aha, zdaj smo že začeli z diskreditacijami, lepo lepo.
Ker sem tvoje obsodbe, ki ne temeljijo na ničemur, spodbil oz. razbil, je zmanjkalo besed, zdaj pa prehajamo na osebni nivo in obsojamo kar vsepovprek. Zanimivi ste.

Lp! Aleš

… hehehe… v 7. razredu smo tudi me (no skoraj vse punce) pošiljale srčke fantom iz 8. B .:))

Ja me pa smo sam enemu pošiljale <3<3<3

Sandokan, so ti všeč ženske vloge? Mogoče bi pa moral spremeniti sploh? 2 muhi na en mah! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sandokan:
Cudi me da se se nisi navadil na to, da mnogim pades v oci. Vecina ti najbrz ne more kaj dosti pametnega povedati, sam pa imam s tem nekaj malega izkusenj.

Predlagam ti, da svojo situacijo pac obrnes sebi v prid. Namrec, malo tega traja vecno. Eni startajo z limonami, drugi s pomarancami. Vsi pa moramo ugotoviti kaksno pijaco se nam v nekem trenutku najbolj splaca delati.

Sicer pa je en preprosti recept za “zijala” ta, da jih tudi ti manj aktivno “isces” s svojimi ocmi. 🙂

Midva sma dva samovsecna tipa.

@imposter zgoraj: Are you having fun?? 🙂

Zanimivo je to, da me imajo zadnja leta punce dosti raje, kot pa sem sam sebi vsec. Jaz bi marsikatero malenkost pri sebi spremenil.

Vecini tukaj prisotnih za vecji uspeh v ljubezni ne bi skodilo spoznanje, da tako zenska pasivnost in cakanje Godota, kot mosko iskanje “na silo”, brez da si sam na mestu, bolj redko pripelje do zeljenih razultatov. Parckanje je zelo tekmovalen sport. Vprasajte se, kaj je vasa konkurencna prednost. Ce si zenska, vprasaj se, katere vrstnice, mlajse, lepse, prijetnejse, uspesnejse, … so tvoja konkurenca za tip moskega, ki si ga zelis. Vprasaj se, koliko je takih moskih. Pomisli katerih je vec. In potem razmisli, ce se da s kaksnim pristopom zainteresirati katerega od zeljenih. Marsikatera punca, ki spancira tistega za katerem se vam sline cedijo, se je morala potruditi. Najprej sebe v red spraviti. Lepota, izobrazba, “uspeh” je le del zgodbe. Morate se zavedati, da tip na mestu ima izbiro in tudi ce vas bo v nekem trenutku izbral, bo to trajnega znacaja le, ce se boste s svojo pojavo in obnasanjem za to tudi stalno trudile. 🙂

ja sm imel čast enkrat enga tazga tipa ja bi kmal umru od smeha, je tud razlagu tkole okol kk ga obožujejo, o fak kira sramota, na daleč sm se ga izogibu, drgač je bil pa ful brihtn poba sam za deviacije okol psihe ja majhen je korak od brihte do bedaka.

Ampak ker te ne poznamo, zdaj težko ocenimo ali si bil samo ljubosumen nanj ali pa je kaj resnice na tem, kar govoriš. Saj veš, tisto o deviaciji psihe velja tudi za nas, ne samo za druge. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz sem enkrat spoznala enga fanta ki je blazno rad nakladu o zivljenju, zivljenskih teorija, zarotah itd. skratka vse je vedel, bil najpametnejsi, o puncah je govoril kot da jih v nulo pozna… zmer ko smo sli mem katere,poglej ta je pa taka, s to bi se mogu pa matrat, sam a ste vidl k me je pogledala.. 😉
no, pac vsak rabi en nacin da tolce vn s svojim pojavljanjem na svetu. Nekje sem brala da mas ljudi ki so na svoj nacin egocentricni, eni radi na glas govorijo, drugi se delajo pametne da vse vejo o lajfu in zenskah, drugi lazejo da izpadejo bolj zanimivi. itd. 🙂

Poznal sem enega takega, ki je bil večini deklet všeč. Enkrat sem bil zraven, ko ga je družba štirih punc (takih res všečnih 😉 katerim so cel večer fantje plačevali pijačo, povabila k mizi in jim je pomagal pit tiste pijačke….
Kmalu je eno pospremil “domov” na njeno pobudo…. in tip je “zmrznil”. Kaj se je točno takrat dogajalo ne vem samo po tistem ni bil več tako oboževan, klub svojemu videzu…. :/
Kje in s kom je sedaj pristal raje ne bi pisal.

Ne rabiš bit tako samovšečen in ne domišljaj si, da si nekaj posebnega če te katera več pogleda, kot pa tvojega prijatelja, če pa drugače ne veš kaj bi sam s sabo in si ves izgubljen. Rabi občutke oboževanosti ? 😉 Kdo že to rabi? :)))[/quote]

Jas mislim da po pravici si gey ker si vedno zamisljas kako si ti prima da te vse in vsi razgledujejo
in si celo zamisljas da vse tiste ki te ogledujejo kot eno opico –da one niso zadosti lepe za tebe da
si ti bolj prima kot to in si se vec vreden kot tole kar ti kar peceno prileti ..Mislim da si prevec samozavesten in se prevec ogledujes v ogledalu ter si zamisljas da si tak prima da se dekleta kar po trebuhu za teboj vlecejo . Vedi samo da Slovenski fantje niste pravi osvajalci (veliko je Gey med vami)
pa morajo dekleta osvajat da bi si katerega fanta najdle …Ker vecina zares niste popadaci zensk in se z vaso sliko zadovoljujete …Ce se pa motim kar se tebe zadeva je pa vecina takih typov kot sem ti rekel..
Je pa se druga moznost To je magnetizem ki ga eni imajo drugi pa ne ali pa je mnogo jaci pri drugih

in tvoja samozavestnost ti v tem pomaga da ti privleces bolj dekleta cetudi ti nicesar ne storis –to se dogaja bres-vestno ..Tudi meni se se zgodi ko sem bil mlajsi sem mnogo z ocmi osvajal vseskozi sem se recimo v avtobusu ali vlaku vozil ce sem imel poleg mene eno dekle ki mi je blo vsec sem oddajaj tak magnetski pogled da je blo dekle na tricetrt osvojeno najveckrat ni vedla vec kam naj se da tako
je bila vznemirjena –ce sem imel cas in voljo sem jo zgotovil preden se prevoz konca sem imel njen
naslov telefon in dan srecanja v zepu ..Ze v Sloveniji se mi je zgodilo da sem takole osvojil eno cehinjo in dve Anglezinje posebno ker sploh teh jezikov nisem poznal …..To mi je tudi dosti pomagalo v tujini ko sem v Italiji in Franciji zivel in od zacetka sploh jezika nisem poznal .pa nigdar nisem zenskega drustva manjkal ….Se zdaj ko sem starejsi se mi se to zgodi tudi z mlajsimi dekleti se mi zdi da sva oba v nekem zacaranem krogu cim si pogled in prve besede zmenjamo cetudi ni en ni drugi nismo v situaciji osvajanja ..Pa tudi po naravi sem bolj resen fant in ne
dopustim si da bi kar naenkrat prekinil zaradi ene druge ki me je ocarala rekel bi da sem zrtev mojga magnetisma ..ki je z menoj in okoli mene ter proti moji volji privlacuje dekleta ki so mi vsec cetudi ni cas za osvajanje …. To je ze bolj tezko kadar je moja z menoj me moti da druge v mene buljijo .Zato ni
treba biti lep Samo tvoj AURA zadostuje kot tisti ki se z hipnozo bavijo …..

Zanimivo bi bilo slišati mnenja žensk…..kolko tipov se tako šopiri in slini pred ženskami, še posebej ko si kakega spijejo…..ženskam pa večinoma gre na bruhanje.

Nevem ali bildaš tule svoj ego???….jaz bi bil lepo tiho…do katere bi mi bilo, bi lepo flirtal in še kaj, do katere mi pa ne bi bilo bi pač na primeren način ostal hladen. Upam, da z vsem tem bildanjem na koncu ne boš ostal praznih rok.

Mene usvaja veliko dekle sicer so vse zelo poštene do mene .
Zelo dobro se ramemo med seboj sicer še nobena se mi ni zamerila .
Upam da sem fulj nezen do punc .
Zato komaj čakajo da smo skupaj .

Ti si ass.

Se enega dobiš.

Breda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close