Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvaja me tip, star 35, ki se non stop zabava

Osvaja me tip, star 35, ki se non stop zabava

Ne poznava se prav dobro. Mi je pa iz najinih pogovorov in njegovih objav na socialnih omrežjih jasno, da on non stop hodi po žurkah. Sama sem čisto drugačna, ne maram glasne glasbe,  množice ljudi,  pijančevanja,  itd. Poleg tega sem vse to pri svojih 32 letih že prerasla. A je sploh smiselno naredit korak v tej smeri, ker se mi dozdeva, da sem oz. mu bom bolj igračka dokler se me ne naveliča? Kdaj se moški sploh zresnijo in nehajo živet kot najstniki?

Kaj jokaš? Če ti ni do tega rečeš nasvidenje in to je to.

Če si ti stara in tečna, to še ne pomeni, da si “resna”, četudi ti je to v uteho.

K večjemu kažeš, da si nezrela kot pa kaj drugega s takimi temami.

Odgovor na objavo uporabnika
Pa koji kurac, 31.12.2021 ob 11:40

Kaj jokaš? Če ti ni do tega rečeš nasvidenje in to je to.

Če si ti stara in tečna, to še ne pomeni, da si “resna”, četudi ti je to v uteho.

K večjemu kažeš, da si nezrela kot pa kaj drugega s takimi temami.

neresen je ta tip, ki pri 35 žura na velko. Sorry ampak tole ni material za resno zvezo. Takle tipček pri 48 pogrunta da bi se zresnil, potem pa jokca kako ga nobena mlada ne mara

Teči stran.

Jaz takega moškega ne bi marala. Sama ne hodim na žurke, ne maram alkohola, ne prebavljam pijancev. Tako, da pri meni so taki NO GO.

Ti moraš pa pri sebi odločit, če ti je to ok.

ti si lolek, 31.12.2021 ob 11:46

neresen je ta tip, ki pri 35 žura na velko. Sorry ampak tole ni material za resno zvezo. Takle tipček pri 48 pogrunta da bi se zresnil, potem pa jokca kako ga nobena mlada ne mara

Ja seveda. Tip pač uživa. Ampak on je neresen.

Tale je pa epitom resnosti in odraslosti. Namesto da bi rekla “adijo, midva nisva kompatibilna”, kot vsaka normalna oseba, tukaj odpira teme tipa “tipi slabi”. In to pri 32 letih.

Veliko sreče v nadalnjih razmerjih in življenju.

Avtorica, kaj bi ti s pijancem? Tip je  zapita zguba.

Ljudje smo si med seboj različni. Leta niso vedno zanesljiv indikator stopnje razvitosti posameznika. Kakšnega partnerja bomo izbrali pa je na nas da izberemo in posamezniku, da izbere kako bo živel. Vseeno pa, če si želiš partnerja, ki je star 30+, pijančuje ali se ga drogira in nonstop žura je to en klasični velik RED FLAG za kakršnokoli željo po resni zvezi. Don’t be stupid…

Za tega pametnjakoviča,  ki udriha po avtorici: ženska je samo vprašala za mnenje.  Ne razumem  zakaj se tako razurjaš!?

Veliko tipov je takih fičfiričov.  Bog ne daj da ti tak obljublja kako se bo spremenil itd., ker se NE bo. Moj nasvet: teci  stran od takega.

Oja, tip se bo spremenil: postajal bo vse bolj zanemarjen, vse bojl nasilen, vse bolj agresiven. Pa vse bolj bo rabil žensko, da bo še njeno plačo zagonil za pijačo.

Tip te samo osvaja, ti pa že razmišljaš kako bi se moral 100% spremeniti? Kaj, bi moral hodit na tečaje kvačkanja? Največjo uslugo mu boš naredila, če mu daš košarico. Takoj.

In verjetno si z razlogom samska. Ena tistih ki analizira vsak gib tipa do nezavesti. Si pomislila, da bi te samo kresnil a si se prvi trenutek videla kot žena mati in teroristka?

Vademekum, 31.12.2021 ob 14:01

Tip te samo osvaja, ti pa že razmišljaš kako bi se moral 100% spremeniti? Kaj, bi moral hodit na tečaje kvačkanja? Največjo uslugo mu boš naredila, če mu daš košarico. Takoj.

In verjetno si z razlogom samska. Ena tistih ki analizira vsak gib tipa do nezavesti. Si pomislila, da bi te samo kresnil a si se prvi trenutek videla kot žena mati in teroristka?

Spet en tak, ki se je očitno prepoznal v opisu,  zdaj pa travmira nad ženskami. Avtorica ni nikjer napisala,  da s tem tipom že ima karkoli, samo svoja opažanja na podlagi tipkanja in slikc z instagrama al pa kje drugje. Chill out?

Ajesmiselno, 31.12.2021 ob 11:35

Ne poznava se prav dobro. Mi je pa iz najinih pogovorov in njegovih objav na socialnih omrežjih jasno, da on non stop hodi po žurkah. Sama sem čisto drugačna, ne maram glasne glasbe,  množice ljudi,  pijančevanja,  itd. Poleg tega sem vse to pri svojih 32 letih že prerasla. A je sploh smiselno naredit korak v tej smeri, ker se mi dozdeva, da sem oz. mu bom bolj igračka dokler se me ne naveliča? Kdaj se moški sploh zresnijo in nehajo živet kot najstniki?

Jaz bom rekla tako – ker se ne poznata dobro, mu daj šanso (ne neomejeno). Vsi nekako skočijo na “zresni se” in podobne fore… Lahko samo, da nima nič boljšega na voljo. Pa, da se razumemo – je možno, da je en gnili ***.

Jaz gledam bolj iz tega vidika: če si sam kuhaš, samo zase, se ti ne ljubi, če nisi lačen. Lahko ga je ta Covid zresnil, lahko je pač ostal samski in so vsi ostali doma z družino, lahko je gnili ***.

Prepričaj se sama. Saj greš na zmenek, ne v zakonski stan. Če pa ti ne bo všeč ali preveč drugačen pa ne trmari v zvezi iz katere ne bo kruha.

Če ni zate primeren, potem ni primeren. Ne si ustvarjat iluzij. Spremenil se ne bo.

Če že zdaj vidiš, pa med vama v bistvu še nič ni, da te to moti, zakaj sploh še vztrajaš? Ljudje se ne spreminjajo zaradi drugih. Očitno njemu tak lajf paše. Če tebi ne, še pač obrneš drugam.

Je pa tako žuranje pri teh letih kar očiten znak neresnosti,  tko da ne boš nič zamudila,  če ga spustiš iz svojega vidnega polja.

A samo dogočasje in zapečkarstvo pomenita zrelost?

Desperadodajka, 02.01.2022 ob 09:16

A samo dogočasje in zapečkarstvo pomenita zrelost?

Če nista kompatibilna, naj kar skače in osvaja.

Osvojil jo pač ne bo.Bluzič ni za vsak dan.

Samo za ob nedeljah, za na promenado.Za kazat se.

Ko je pa treba ob ponedeljkih doma lupit krompir in postiljat postelje, pa otroke pazit in se z njimi ukvarjat, tega ne bo sposoben.

Ker njegov domet seže samo na zabave.

A je Jankovićev sin?

Mislm, da ce je samski,je edino prav,da gre vn in se druzi. Kaj bi moral biti doma v depresiji?Seveda do zdrave meje.Niti na kavi se nisi bila z njim pa obsojas. Vecinoma so socialna omrezja dalec od realnosti,to bi pa pri svojih zrelih letoh ze vedla. Pa btw, en znanec vara svojo zeno,sem ga slucajno zalotila na parkingu,pa je povedal da je njegova zena z leti postala tako zategnjena in omejena,da se z njo ne more sprostit.In se zeli locit,ona ne. Samo v razmislek,sprosti se,zivljenje je lepo.

Pa jaz bi rekel daj mu možnost. Glede na to, da ti bijejo zadnja leta tudi ti nemoreš biti nek biserček.  Večina žensk se go_i vsepovsod želijo alfa samca. Takim bi jaz rekel ku_ba. Ker te nepoznam pa tega nemorem reči. Imam pa prijatelja, ki mu doma niso pustili žurat. Pri 27 je doktoriral, zapustil morečo družino. Plačo ima super sedaj je star 32 poln dnarja ima bab ko žab. Enkrat je moral okusti malo žuranja, saj je pač kasneje začel.  Ti pa če žuraš od 16 leta pa verjamem, da imaš dosti.  Nerabiš pa od drugega pričakovat da bo zate nehal. 5 let< 16 let. Če pa je navaden pijanček ga pa pusti primeru.

Pr 32 se teb vec ne da ponavad tak tip k j ga tok zura je najboljsi ocka nakancu jst sm isto skos zuru k so pa otroc prsli sm jih pa bl cuvu k mamica al pa kera kol zenska nerecm k je dojila  je biu z njo sam jst sm na sprehode sma hodu vse sm delu kopu pa nevem kaj vse tko da nebit takoj k jasnovidka mogoce bo pa najboljsi moz in ocka v enem sam pac dokler nima bo zuru sej mu prou pol pa vrjam da bo najjaci  ocka in partner se zelela si bos tazga nakoncu bos tazga dobila  k je zajeban  pa nikamor nau sou nikamor

Pri 30+ pa res vsaka ženska mora vedeti, kaj točno si želi in pričakuje od moškega, ne da je v ljubezenskih dilemah, kakor najstnice.

Da te takšni privlačijo oz. se z njimi zapletaš, ni naključje, ker če te ne bi zanimal, bi naredila obvoz brez premlevanja in spraševanje drugih ljudi, da ti naj povedo, kako živeti. Skupaj pa pristanejo  pari na podobnih zrelostnih stopnjah, nikjer ni tako, da je en “dober”, drugi pa “slab”, ali pa en zrel, drugi pa nezrel.

Zapeckar… Jaz sem 37 pa se vedno grem rada na žure in grem žurat… Zato nikoli nisi prestar. Vsako pretiravanje je pa preveč.

S postavljenim vprašanjem si si sama že dala odgovor. Čim dlje stran. Če pri 35 nimaš urejenega podstrešja in so ti zabave glavno opravilo, je to za žensko rdeč alarm.

A ti res sodis ljudi po objavah na ….

Folk laže samemu sebi. Ne zasluzis si ga, ker si si ustvarila mnenje brez ogleda dejanskega stanja kak je. Pa bilo kak je. Obnasas se k da izbiras v trgovini. Zgolj v razmislek, nikakor ni namen zaljenje itd.

Klikni dalje po FB, je morda vse kar si zelis ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close