OS(i) na vaših PCjih
Uporabljam XP-je na dveh diskih. Enega pa poslovno rabo, drugega za testiranje aplikacij, Kazoo ipd. navlako. Če se na enem disku kaj zalomi, mi še vedno služi drugi, medtem pa v miru obnovim instalacije na prvem.
Tudi varnostne kopije so najhitreje opravljene na drugi disk.
Win 98 včasih pride prav za delo s starejšo periferno opremo.
Lindows so pa zame še Amerika, niti ne vem, kaj bi lahko z njimi počel, saj ni kompatibilnih aplikacij. Za igračkanje pa ni čas. Tistim, ki obvladate linux, pa seveda prav pride. Gotovo ga čaka še lepa prihodnost, vsaj sodeč po uporabi na specifičnih področjih.
Če se ne motim ta pokončna naprava deluje popolnoma brezžično.
Jaz ga zaenkrat nebi kupil, ker mi winowsi še vedno za silo lavfajo.
Poleg tega ima pa ABAKUS tudi to slabost, da če se preveč osuši, potem je z njim težko seštevati in množiti.
Mogoče se ti ga pa bolj splača prodati po delih, oziroma po kroglicah. Vsaka kroglica ima svojo tarifo, glede na barvo. In ker je kroglic veliko se bo kar nabralo, če ne več pa za en pir. hehe
lp
Nekaj podobnega kot je ABAKUS je imel tudi Bill, ko se je še v peskovniku učul z njim prvih if-stavkov, le da so mu amerikanci rekli ATTARI ali pa nekaj podobnega.
lp
ps: kaj pa računanje logaritmov in potenc na ABAKUSU, za te funkcije bi pa verjetno rabil zraven tudi kakšn tavelk šravbncigar(pa ne križnga) hehe
Forum je zaprt za komentiranje.