Osebni zdravnik
Rabim novega osebnega zdravnika, in sicer v Ljubljani. Nekaj zdravnikov sprejema nove paciente, ne vem pa kakšni so. Če jih poznate, prosim za mnenje.
Paciente sprejemajo:
– Golob Lapoša Zora
– Vajd Rajko
– Rojo Mačkovšek Lea
– Cvitković Dušica
– Dukadinovska Maja
(vsi ZD Center)
– Vidmar Tania
– Kante Sotošek Branka
(ZD Moste-Polje)
– Divjak Andrej
– Leban Gaja
– Vivod Godec Manja
– Grošelj Kristina
(ZD Šiška)
Poznate koga? Koga priporočate ali pa odsvetujete?
Hvala za vaša mnenja in izkušnje.
Absolutno Manja Vivod Godec. Je mlada, zelo se potrudi, zelo je prijazna in ne komplicira z bolniško. Pošlje te na vse teste, če sumiš na neko bolezen. Jaz sem zelo zadovoljna, moja sestra tudi, kateri sem jo priporočila. Toplo priporočam. Sicer je noseča in je kakšno leto vmes ne bo, a če jo bo nadomeščal Andrej Divjak, je tudi ta super. Mlad, prijazen in strokoven.
Od kdaj so zdravniki javne osebnosti, da jih lahko objavljate? In dokler ne bo zdravstvo sprejelo ukrepa, da lahko izbereš svojega osebnega zdravnika le v kraju tvojega stalnega bivanja bo takole! Kdo si ti, ki za druge sprašuješ? Upaš napisati svoje ime in priimek, pa bomo tvoje domače, znance, sodelavce in prijatelje spraševali o tem, ali te poznajo in kakšna si! Nehajte s tem!
Od kdaj so zdravniki javne osebnosti, da jih lahko objavljate? In dokler ne bo zdravstvo sprejelo ukrepa, da lahko izbereš svojega osebnega zdravnika le v kraju tvojega stalnega bivanja bo takole! Kdo si ti, ki za druge sprašuješ? Upaš napisati svoje ime in priimek, pa bomo tvoje domače, znance, sodelavce in prijatelje spraševali o tem, ali te poznajo in kakšna si! Nehajte s tem!
[/quote]
Kaj imaš ti za pizdit, vsi so objavljeni na internetu in ima vsak dostop do tega kar je ona napisala. Ne sikaj in se brigaj zase. Zakaj nimaš ti svojega imena in priimka napisanega?
Kaj imaš ti za pizdit, vsi so objavljeni na internetu in ima vsak dostop do tega kar je ona napisala. Ne sikaj in se brigaj zase. Zakaj nimaš ti svojega imena in priimka napisanega?
[/quote]
Ti, a na tej strani tudi piše, da so dali soglasje za opravljanje? Res? Kje pa to piše? Dejte no dejte, anonimne srake tukaj pamet zganjat. Da vas ni sram, za svojo anonimnostjo se skrivate in tukaj druge bontona učite. Mrš!
http://buylasixshop.com/ – furosemide 40 mg what is it for
http://buyneurontine.com/ – gabapentin wiki
Forum je zaprt za komentiranje.