Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osebni fitnes trener

Osebni fitnes trener

A še katera trenira z you tube treneriji?

S katerimi?

Hvala

Sem se odločala, ampak se nisem odločila, ker je cenovno preveč. K njej sem hodila na skupinske vadbe, potem se je pa odločila, da bo delala samo še individualno. In je dala ponudbo. Ker je vedela kje delam tudi ne cenovno ugodno. No, kaj hočem reči. Že med skupinskimi vadbami je včasih gledala v telefon in ni popravljala položaje pri vajah. Sorry, premalo vložka že takrat.

Jaz sem dobro pregledala YT, se odločila da bom delala low impact vaje in bila precej striktna glede vaj – 3 ali 4 x tedensko. Vedno sem pobrskala za pravilno izvajanje vaj. Sčasoma jih izpopolniš in delaš boljše, skrbiš da delajo prave mišice … Meni je uspelo veliko … Npr. vsi so vedno govorili, da imam suhe noge in da nikoli ne bo drugače, ker imam takšno zasnovo. S pravilnimi vajami sem si zelo okrepila spodnji del, celo pregib je postal širši, ne znam drugače opisati, noge so lepo mišičaste. Dvomim, da bi mi to uspelo s tisto inštruktorico.

Uspe ti lahko, če si sama dovolj disciplinirana in motivirana ter vedoželjna, če nisi pač plačuješ.

BejžBejž? ko te bo zaradi tvoje lenobe hrbet ali kolk ali pa še kaj drugega začel boleti se boš mogoce zamislilo!

Odgovor na objavo uporabnika
Bejž bejž, 07.09.2023 ob 21:30

Dolgonoga, 07.09.2023 ob 21:26

Zelo zadovoljna…je kar cenovni zalogaj..ampak mi ni zal. Res ti pokaze vse vaje,da pravilno izvajas dihanje,drza….midva sva trenirala vso telo…eno stran bolj intenzivno..

Po 1urnem treningu sva si privoscila kavo….napitke ponudil..ampak ga ne pijem…

Trenirala sva 2x na teden…nato sem zacela 3x tedensko  skupinski fitcrosss…je tezje…hitreje in bolj intenzivno…da res obcutis celotno telo….

Priporocam

Bejž bejž. Fizično raje kaj koristnega delajte nebodigatreba nekoristne smrdulje.

Kakorkoli, potrebno je imeti osebnega trenerja ker samo tako lahko delaš vaje pravilno in predvsem če potrebuješ posebne, prilagojene za okrepitev določenih mišic ki ki mogoče niso dovolj okrepljene!

Jahman, 07.09.2023 ob 22:08

A to ste sami mestni? Pejt raje kaj v hribe, na kolo, doma pa delaj počepe, sklece. Kaj za vraga rabite neke fitnes trenerje, samo poslušajte svoje telo.

Hmmmm, že 60let poslušam moje telo pa mi nikaor ni uspelo preprečit določenih degeneratvnih stvari!

Žal sem že zdavnaj ugotovil da brez tega da me nekdo gleda nikakor nisem uspel pravilno delati vaj in sem posledično tudi kakšno mišico narobe treniral!

Prav tako se trenerji med sabo opazujejo in popravljajo!

Najboljše porabljen denar v življenju in vedno bo. Ne sicer fitnes, ampak pač v trenerkinih prostorih z raznimi pripomočki (ne napravami). Kaj drugega kot 1 na 1 zame žal ne pride v poštev. Yt pa ne vem, če je za začetnike….kako oseba na ekranu ve za vaše specifike in odgovori na vprašanja, pomaga začutiti pravo mišico, nadzoruje?…saj vas vendar niti ne vidi.

Fokusirana, 08.09.2023 ob 07:26

Odvisno zakaj rabiš trenerja? Ali ga rabiš zato, da shujšaš, izoblikuješ postavo, rabiš delat na kondiciji ali želiš biti nabildana?

Za hujšanje in izoblikovanje telesa ne rabiš os. trenerja. Delaš lahko vaje z svojo lastno težo, vaj imaš na netu malo morje.

Za kondicijo, ti priporočam hitro hojo v hrib ali tek.

Za bildanje pa pojdi v fitness in se posvetuj s trenerjem.

Če želiš delati za zdravje…. je najbolj zdravo za delo in duha šport v naravi. S tekom in hojo boš shujšala in držala svojo težo, dobila ogromno kondicije, bila boš v naravi na svežem zraku.

Če boš pa bildala, pa boš imela samo napihnjene mišice in popolnoma brez kondicije. Mam frenda, k je ful nabildan in vsak dan se šopiri v fitnesu, noge ima tako napihnjene da komi hod…. k en piščanc! No smo ga povabili, da gre z nami v hribe. Podn od podna….. takoj pri vzponu je bil že čisto zadihan…. mišice mu niso čisto nič pomagala, če mu srce in pljuča ne dopuščajo! Skratka ni prilezel do vrha kamniškega sedla! Katastrofa in to pri 30 letih! Sama pri 43 letih šopam na polno v hribe!

Res je ,ko si starejši ,so za kolena počepi problem ,dvigovanje velikih tež tudi …Hitra hoja v precej strm hrib ,lahko tudi par metrov šprinta je super ,pa večkrat tedensko nizke vzpetine .Malo kolo,plavanje in vaje z lastno težo ,tudi dvigi na drogu ,lahko so zelo zahtevne..Najvažnejša je pa prehrana , 4 x dnevno rzporejene beljakovine ,nenasičene maščobe ,voda …S tem boš zdrav in fit ,ne obrabljen,fitnes ti naredi bolj napihnjene ,mogoče lepše mišice ,videz…kakor za koga ,ženski pa to sploh ne paše …

usain bolt ima trenrja za ogrevanje, posebej ohlajanje, za moč, za splošno pripravo, kuharja, dietetika, psiho terpapevta, in ostale člane. seveda maser itd itd.

ali potrebuješ trenerja?   če reniraš  recimo  BJJ, JUDO, plavanje, plezanje, olipisko dviovanje utezi,  pol fsekako porebuješ trenerja.  nujno.

če se gre za hujšanje, neko plošno pripravo,  TRENERJA NE POTREBUJEŠ.

večina osebnih trenerjev, sploh en dela tko kot bi sami želeli ampak delajo, tko da imajo stranko čim dalj časa i nda stranka sploh kaj pride delat.  da sploh pride na trening.  bolj za pogovr.

kdor želu shujšat, bit v boljši formi. ne rabi nič veliko.  nobenih soebnih vaj.   sploh ne počepov in vaj za noge.  posebej ženske ne.  sploh bi vsi moral iveliko trenriat zgornji del trupla.  tui ženske. ampak pač trnirajo noge, ekr jim daj otrenrke in terneji za treniratn oge ,er so pač ful švih v rokce pa bi zguble voljo. trenr pa dohodek.

če trenriate kaj ali ne, morate,  začet jet keto diet. pol pa dodat fsak dan 10km hitre hoje. vmes 100 skelc,  100 trebušnjakov.  če iamte kako stvar kot rukzak  jo kaki kilomoter nesete v rokah.  če imatem ožnost bazena blizu, idite 3x na tedne plavat po 1h. aktivno.  ne jest zajterka, če imate tak oslubzo da ni nujno fizična.

ženske, NE delat počepov, ne trenriat riti.  trenriajte gornji del telesa.

to bi lahko pisal 1000 let.

idite plavat in se naulite z trenerjem dobro plavat in zančnite plavat.

Anonimno 3469, 09.07.2025 ob 14:35

usain bolt ima trenrja za ogrevanje, posebej ohlajanje, za moč, za splošno pripravo, kuharja, dietetika, psiho terpapevta, in ostale člane. seveda maser itd itd.

ali potrebuješ trenerja?   če reniraš  recimo  BJJ, JUDO, plavanje, plezanje, olipisko dviovanje utezi,  pol fsekako porebuješ trenerja.  nujno.

če se gre za hujšanje, neko plošno pripravo,  TRENERJA NE POTREBUJEŠ.

večina osebnih trenerjev, sploh en dela tko kot bi sami želeli ampak delajo, tko da imajo stranko čim dalj časa i nda stranka sploh kaj pride delat.  da sploh pride na trening.  bolj za pogovr.

kdor želu shujšat, bit v boljši formi. ne rabi nič veliko.  nobenih soebnih vaj.   sploh ne počepov in vaj za noge.  posebej ženske ne.  sploh bi vsi moral iveliko trenriat zgornji del trupla.  tui ženske. ampak pač trnirajo noge, ekr jim daj otrenrke in terneji za treniratn oge ,er so pač ful švih v rokce pa bi zguble voljo. trenr pa dohodek.

če trenriate kaj ali ne, morate,  začet jet keto diet. pol pa dodat fsak dan 10km hitre hoje. vmes 100 skelc,  100 trebušnjakov.  če iamte kako stvar kot rukzak  jo kaki kilomoter nesete v rokah.  če imatem ožnost bazena blizu, idite 3x na tedne plavat po 1h. aktivno.  ne jest zajterka, če imate tak oslubzo da ni nujno fizična.

ženske, NE delat počepov, ne trenriat riti.  trenriajte gornji del telesa.

to bi lahko pisal 1000 let.

idite plavat in se naulite z trenerjem dobro plavat in zančnite plavat.

se strinjam,pa če bi eno tretjino naredile od tega kar pišeš ,bi bilo ok..lahko si vzameš 20 minut hitre hoje v hrib,..na morju plavaš,ne poležuješ cel ,dan ,koristiš proste termine za gibanje ,ni treba nekaj garat ,in ja ,hrana z čim manj ogljikovih hidratov,le sestavljeni v malih količinah,cukre ,tortice ,alko ,to črtajte …

A  ste normalni? Ženske naj vadijo samo za zgornji del telesa? Od kje vam ta neumnost? Veliko žensk ima ravno mišice nog premalo razvite ker budale delajo vaje za trebušne mišice da bi se znebile špeha na trebuhu.  Da prehodiš 10 kilometrov potrebuješ tudu mišice na nogah. 10 kilometrov v napačni drži je katastrofa za telo.

Če želiš oblikovat telo ali shujšat moraš delat na mišicah celotnega telesa in vključit kondicijske treninge in vaje za gibljivost. Za amatersko vadbo ne rabiš osebnega trenerja, rabiš pa voljo in disciplino. Najdeš polno info na netu, polno vaj na youtubu, tako da si lahko izbereš nekaj kar ti odgovarja.  Meni osebno fitnesi niso ok. Pač mi ne ležijo. Raje delam vaje doma ali v naravi. Ampak to sem jaz, ni rečeno da bo drugim tudi tako.

Pa še nekaj za tistega ki pravi da so počepi škodljivi, ne boste verjeli tudi ležanje na kavču je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close