Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osebni fitnes trener

Osebni fitnes trener

Kako ste zadovoljni s fitnes osebnim trenerjem?

Cena? Če ste sami ali v dveh,treh?

Vam je prodajal napitke? Kako ste bili zadovoljni z njim in vašim rezultatom?

Zelo zadovoljna…je kar cenovni zalogaj..ampak mi ni zal. Res ti pokaze vse vaje,da pravilno izvajas dihanje,drza….midva sva trenirala vso telo…eno stran bolj intenzivno..

Po 1urnem treningu sva si privoscila kavo….napitke ponudil..ampak ga ne pijem…

Trenirala sva 2x na teden…nato sem zacela 3x tedensko  skupinski fitcrosss…je tezje…hitreje in bolj intenzivno…da res obcutis celotno telo….

Priporocam

Odgovor na objavo uporabnika
Dolgonoga, 07.09.2023 ob 21:26

Zelo zadovoljna…je kar cenovni zalogaj..ampak mi ni zal. Res ti pokaze vse vaje,da pravilno izvajas dihanje,drza….midva sva trenirala vso telo…eno stran bolj intenzivno..

Po 1urnem treningu sva si privoscila kavo….napitke ponudil..ampak ga ne pijem…

Trenirala sva 2x na teden…nato sem zacela 3x tedensko  skupinski fitcrosss…je tezje…hitreje in bolj intenzivno…da res obcutis celotno telo….

Priporocam

Bejž bejž. Fizično raje kaj koristnega delajte nebodigatreba nekoristne smrdulje.

Sem sebična in ne delim. Sprobala sem nekaj stvari, obdržala proteine, ki jih imam že veliko let, kot isto zdravo prehrano, ki sem jo že imela.

Napredek, ki ga imam na telesu po letu z njim, pa fenomenalen, kako izblikovano je telo, manj bolečin, postopoma večja kilaža, sama si ne bi upala, ker si hitro kaj poškoduješ. Le dan po treningu, sem kot povožena crkovina in je relakacijski dan. Tudi izgovor za počivanje pride prav.

Bejž bejž, 07.09.2023 ob 21:30

Bejž bejž. Fizično raje kaj koristnega delajte nebodigatreba nekoristne smrdulje.

…zakaj smrdulja…a to sebe mislis…kaj tebe briga moje stvari…ce si ti len/a…eni nismo…

Rabis kuharico in cistilko….placaj ji..ce placas za druge zadeve…lahk tudi cistilki…

Smrduh se oglasa…

Imel več različnih, med €20 in €30 na uro, fajn jih je več probat in vidiš s kerim klikneš, vsaj za prvo leto je trener dobra ideja, program si lahko človek sestavi tudi sam, ampak trener ima vsaj še dve funkciji, poskrbi, da tehnično pravilno delaš in s tem maksimalno izkoristiš svoj napor in je motivator, iz tebe iztisne, ko sam misliš, da ne gre več.

Mene je fitnes navdušil, začel sem zaradi bolečin v hrbtu, ki so v par mesecih izginile, zdaj treniram 3x na teden z utežmi in za gibčnost in 3x na teden uro in pol živahne hoje, zdrav kot dren, poln energije, ves čas optimistično razpoložen in z občutkom fizične moči. Nisem bilder, želim biti samo fit, zdrav in močan.

Hitrost napredka je odvisna od več faktorjev, med drugim kok maš testosterona, ampak že sama vadba ti ga dvigne, moj je na zgornji meji referenčne vrednosti in se počutim odlično, ena boljših odločitev fitnes, da boljše zgledaš fit je samo češnja na torti, bistveno je izboljšanje mentalnega tona, energija in disciplina, ki se prenese na vse aspekte lajfa.

A to ste sami mestni? Pejt raje kaj v hribe, na kolo, doma pa delaj počepe, sklece. Kaj za vraga rabite neke fitnes trenerje, samo poslušajte svoje telo.

Jahman, 07.09.2023 ob 22:08

A to ste sami mestni? Pejt raje kaj v hribe, na kolo, doma pa delaj počepe, sklece. Kaj za vraga rabite neke fitnes trenerje, samo poslušajte svoje telo.

hribi in kolo so druga vrsta vadbe, tisto je za vzdržljivost, za moč pa ja, lahko tudi doma in z lastno težo rataš fit, več poti je do cilja, z napravami in utežmi pač lažje targetiraš in aktiviraš specifične sklope, bolj sistematski pristop je.

Saj tudi kolesarimo, telo vedno pravi da bi kavč potem. Kolesarjenje in vadba z lastno težo ne prinese razultatov, ti pa tudi nisi ekspert, da bi vedel, kaj tvoje telo potrebuje. Probaj kdaj, če nisi res v kakšni zakotni vasi.

Kolk pa je cena? Je trener pri vadbi z vami?

Kaj pa hrana? Ste spremenili?

Fit, 07.09.2023 ob 22:32

Kolk pa je cena? Je trener pri vadbi z vami?

Kaj pa hrana? Ste spremenili?

..seveda,da je trener s tabo,saj ga zato placas. Hrano ti lahko trener svetuje…20-30€…ce sta dva v skupini manj….

Za avtorja jahman…fitnes uporabljam od novembra-marca..odvisno od temp.

Ostalo kolesarim,tecem,hribi plavam….na supu…..poleti nisem kaj dosti v fitnesu…sem raje zunaj…

In za avtorja smrdulja…v vednost….kuham vsak dan…cistim perem,peglam vse sproti…ne zivim sama…se imam doma studenta,tako,da kar piprime za hisna opravila…zna kuhat,cunje oprat in obesit…posodo pomije  pomivalec..posesa robot…se kaj te zanima?

Moje zivljenje moja pravila…

Anonimnež,

JAhman, pejd dol s foruma. Si ena smet.

Hahaha…sem ti mogoce stopila na prste…

Daj povej..kaj te moti

Dolgonoga, 07.09.2023 ob 23:32

Hahaha…sem ti mogoce stopila na prste…

Daj povej..kaj te moti

Tvoja kopita me motijo.

..za depresivnega jahmana…

…moja kopita…a ne tvoja? Se enkrat premisli…si res 100%,da res ne tvoja

Ne razumem zakaj eni ljudje mečete denar stran za osebne trenerje. Danes imaš polno vido posnetkov na netu o vajah za celo telo. Vse ti razložijo kako in kaj, prikazano kako se pravilno dela. Sama si vklopim Youtube in gor je toliko vaj kolikor jih hočeš. Delam lepo doma v dnevni sobi, kadarkoli imam pač čas…. zvečer, zjutri, sredi dneva…. Ne rabim nobenega plačevat za to.

Odvisno zakaj rabiš trenerja? Ali ga rabiš zato, da shujšaš, izoblikuješ postavo, rabiš delat na kondiciji ali želiš biti nabildana?

Za hujšanje in izoblikovanje telesa ne rabiš os. trenerja. Delaš lahko vaje z svojo lastno težo, vaj imaš na netu malo morje.

Za kondicijo, ti priporočam hitro hojo v hrib ali tek.

Za bildanje pa pojdi v fitness in se posvetuj s trenerjem.

Če želiš delati za zdravje…. je najbolj zdravo za delo in duha šport v naravi. S tekom in hojo boš shujšala in držala svojo težo, dobila ogromno kondicije, bila boš v naravi na svežem zraku.

Če boš pa bildala, pa boš imela samo napihnjene mišice in popolnoma brez kondicije. Mam frenda, k je ful nabildan in vsak dan se šopiri v fitnesu, noge ima tako napihnjene da komi hod…. k en piščanc! No smo ga povabili, da gre z nami v hribe. Podn od podna….. takoj pri vzponu je bil že čisto zadihan…. mišice mu niso čisto nič pomagala, če mu srce in pljuča ne dopuščajo! Skratka ni prilezel do vrha kamniškega sedla! Katastrofa in to pri 30 letih! Sama pri 43 letih šopam na polno v hribe!

Dolgonoga, 07.09.2023 ob 23:41

…moja kopita…a ne tvoja? Se enkrat premisli…si res 100%,da res ne tvoja

A fukaš kaj?

Fokusirana, 08.09.2023 ob 07:26

Odvisno zakaj rabiš trenerja? Ali ga rabiš zato, da shujšaš, izoblikuješ postavo, rabiš delat na kondiciji ali želiš biti nabildana?

Za hujšanje in izoblikovanje telesa ne rabiš os. trenerja. Delaš lahko vaje z svojo lastno težo, vaj imaš na netu malo morje.

Za kondicijo, ti priporočam hitro hojo v hrib ali tek.

Za bildanje pa pojdi v fitness in se posvetuj s trenerjem.

Če želiš delati za zdravje…. je najbolj zdravo za delo in duha šport v naravi. S tekom in hojo boš shujšala in držala svojo težo, dobila ogromno kondicije, bila boš v naravi na svežem zraku.

Če boš pa bildala, pa boš imela samo napihnjene mišice in popolnoma brez kondicije. Mam frenda, k je ful nabildan in vsak dan se šopiri v fitnesu, noge ima tako napihnjene da komi hod…. k en piščanc! No smo ga povabili, da gre z nami v hribe. Podn od podna….. takoj pri vzponu je bil že čisto zadihan…. mišice mu niso čisto nič pomagala, če mu srce in pljuča ne dopuščajo! Skratka ni prilezel do vrha kamniškega sedla! Katastrofa in to pri 30 letih! Sama pri 43 letih šopam na polno v hribe!

bildanje je zelo širok pojem, da rataš tak nabildanc kot ga vi opisujete, moraš leta delat na tem, ogromno trenirat in zelo merkat s prehrano, ogromna večina nima ne časa, ne interesa iti v take skrajnosti, lahko si pa čisto vsak v letu ali dveh z nekaj discipline pri treningu in hrani izkleše zdravo, mišičasto telo brez naphanosti. In če ne nosiš dodatnih 20 kil mišic na sebi in hkrati z vajami za moč delaš tudi na vzdržljivosti, kamot tečeš v hribe, si fit v splošnem pomenu besede, močan, vzdržljiv in gibčen, če hodiš v fitnes ne pomeni, da nimaš kondicije, prej nasprotno, vi se sklicujete na ekstremen primer, ki je poleg tega mogoče napihnjen tudi zaradi anabolikov, ni tok simpl ratat mutant.

To je mal tudi od okusa odvisno, enim so všeč suhcana, žilava teleščka maratoncev, drugim mutanti, t.i. napihnjenci, čeprav ženskam zgleda da ne, tretji se palijo pa na antični moški estetski ideal, postava tekača na 200 metrov npr., proporcionalne, podolgovate mišice, bicepsi, ampak ne komično veliki, six-pack in stranske trebušne, torzo v V, ampak spet ne preveč in močan, ampak še vedno človeški vrat in trapezi, da ne zgledaš kot mesarski pomočnik. Tekač na 200 je močan in gibčen, hkrati pa še vedno z lahkoto pride na Rožnik in nazaj.

Mišice na tipu je podobno kot prsi na ženski, enim je fajn so mal večje, redkim so všeč ful ful velike, tudi majhne so lahko krasne, samo da so. Tip brez mišic pa mal smešno zgleda, mehek in nemočen, predvsem pa za zdravje ni dobro, rabiš močne hrbtne mišice in stabilizatorje trupa, da ti držijo skelet, sploh če v pisarni delaš.

Anonimno 6191, 08.09.2023 ob 07:31

A fukaš kaj?

Ta tvoj zapis nam pove,da te dobena ne takne s palico. Si samo prazna lupina

Anonimno 6734, 08.09.2023 ob 10:01

Ta tvoj zapis nam pove,da te dobena ne takne s palico. Si samo prazna lupina

Sem ženska….in kaj bom sedaj?

Anonimno 6549, 08.09.2023 ob 10:05

Sem ženska….in kaj bom sedaj?

še vedno si prazna lupina,po tvojem zapisu prostaška,polno frustracij in te daje ljubosumje. Samo težko verjamem,da si ženska s takšnim bednim besednim zakladom.

Če ja? Se ne čudim,da si samska,enako velja,če si moški

Sem imela nekajkrat, pa nisem bila zadovoljna, pa tudi mislim, da je to zaprava denarja, sploh za več srečanj.

Čisto ok je, da ti npr. pove katere vaje delati in kakšne posebnosti kje naj se ne bi delalo napak … ampak danes je YT zaklad znanja …

Jaz sem se odločila, da vadim samo doma, vadim že tri leta in sem prišla do zavidljivih rezultatov, predvsem z vajami, ki jih delam z različnimi vplivniki, ki imajo svoj kana na YT: Cloe Ting, Chris Heria, MadFit, Heather Robertson, Pamela Reif … Vadim po 3 x na teden po eno uro, uporabljam tudi utežke za roke in noge ter elastike. Odmor imam, ko ga potrebujem, tuš pa po vajah takoj zraven. Da ne govorimo o vožnji na trening, karti za fitnes, potem pa še strošek trenerja .. Saj na začetku ne delaš ka kšne vaje pra vilno, ampak čez čas se naučiš tudi to.

j6tzj, 08.09.2023 ob 12:55

Sem imela nekajkrat, pa nisem bila zadovoljna, pa tudi mislim, da je to zaprava denarja, sploh za več srečanj.

Čisto ok je, da ti npr. pove katere vaje delati in kakšne posebnosti kje naj se ne bi delalo napak … ampak danes je YT zaklad znanja …

Jaz sem se odločila, da vadim samo doma, vadim že tri leta in sem prišla do zavidljivih rezultatov, predvsem z vajami, ki jih delam z različnimi vplivniki, ki imajo svoj kana na YT: Cloe Ting, Chris Heria, MadFit, Heather Robertson, Pamela Reif … Vadim po 3 x na teden po eno uro, uporabljam tudi utežke za roke in noge ter elastike. Odmor imam, ko ga potrebujem, tuš pa po vajah takoj zraven. Da ne govorimo o vožnji na trening, karti za fitnes, potem pa še strošek trenerja .. Saj na začetku ne delaš ka kšne vaje pra vilno, ampak čez čas se naučiš tudi to.

Mi je v veselje prebrati tak post.

Sama tudi treniram preko yt.

Kakšni dve leti predvsem po Grow with Anna.

Zdaj pa sem našla Juice&Toya.

Mi odgovoarjata res zelo zaradi vaj z utežmi in cardio, ki je v nekaterih treningih, a prav nič dolgočasen.

Če sem utrujena delam po Blogilates, tudi Pam mi je zelo všeč.

Ali pa 30 min J&T in 15 ali 30 min Pam ali npr. Lili Sabri, ki mi je tudi top.

Cloe Thing ima kar lahke vaje, redko še delam po njej.

Delam pa nekako 4, 5krat na teden. Po 45 min, r

Tudi po 1 h.

Če imam obveznosti ali sem utrujena pa samo 15 ali 20 min Pam npr. Je pa pogosto, da 15 min, dodam še 10 min.

Imam 47 let.

Učinki noro dobri, videz je pri tem še najmanj pomemben.

Je pa luštno, priznam, zlesti v kopalke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close