Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis osebje v NUK-u

osebje v NUK-u

Kakšne imate izkušnje z osebjem v NUK-u?

Sama grem tja samo v primeru, ko je res nujno in gradiva ne dobim drugje, sicer grem raje v katerokoli drugo knjižnico. Osebje v NUK-u se mi zdi res pod nivojem – neprijazno, arogantno, vzvišeno, stokajo pa tako, kakor da bi na največji vročini betonirali za drobiž. Bila sem parkrat, vsakič drugi zaposleni, pa vedno enako obanašnje. Fris na obrazu, kot da bi pojedli par kil limone, na vsako vljudno zastavljeno vprašanje pa ti samo zarenčijo nazaj “da ti niso dolžni pojasnjevati, da vse piše na spletni strani pa tam pa tam”. Po drugi strani pa nisem imela filinga, da so ravno zakopani do vratu v delu in da ne bi imeli časa za neko človeško kumunikacijo – v tem primeru bi še mogoče zastopla. Udobno sedijo in pogledujejo naokrog, jih pa znervira, če kdo kaj vpraša.

A imajo res tako hudičevo težko delo, pri katerem morajo hitet (na socu, v vročini) in slabo plačo, da so vsi tam tako tečni in odganjajo obiskovalce?

oni so, kot si že z naslovom teme povedala, osebje v NUKu.

Najbrž tudi NUK premore Knjigo pritožb. 😉

Tudi sama imam boljše izkušnje z vsemi drugimi knjižnicami. Med študijem sem po nekaj slabih izkušnjah vedno poskušala dobiti knjige kje drugod. K sreči so večino imeli v knjižnici v domačem mestu, kjer sem bila menda edina, ki je študirala to smer, zato so bile vedno proste.

New Report

Close