osat!
Vaša poštni naslov za odgovor je žal neaktiven ali napačen zato poskušam tule:
Osat mi je poslal pismo:
se opravičujem za vdor v vašo zasebnost, vendar mi server ne dovoljuje vpisa pod temo o računalništvu.
“ERROR: value too long for type character(50)
Insert Into obrtniskedejavnosti (id, author, userid, email, datestamp, subject, host, thread, parent, email_reply, approved, msgid) values (‘2685’, ‘nobody’, ‘0’, ”, ‘2004-04-16 01:58:40’, ‘Re: element za smeti’, ‘CPE00045a9a65f5-CM014400117731.cpe.net.cable.rogers.com’, ‘2657’, ‘2657’, ‘N’, ‘Y’, ”)
Nikakor ne morem objavljati svojih misli ali pomoči na skoraj polovici tem.
Če želim, naprimer, pod računalniškimi temami kaj napisat, evo, pojavi se mi tale sporočilo.
Kaj naj bi bil problem?
In rešitev?
osat, Kanada
ODGOVOR
Bojim se, da ne bom mogel zadovoljivo odgovoriti na vaše vprašanje, vseeno pa lahko poskusiva:
Zdi se da je problem v predolgi besedi vaše identifikacije. Kaj vam piše nad okenčkom kjer običajno vpisujete prispevek za forum?
V internetnih možnostih (Internet options) pod splošno pojdite na Brisanje piškotkov (Delete cookies) in brisanje datotek.
Opozoriti vas moram, da boste s tem hkrati izgubili tudi obarvanost do tedaj obiskanih linkov, prav tako se boste morali ponovno prijaviti na forumu (če je dotlej prijava potekla samodejno).
Upam da vam bo pomagalo, sicer pa se še javite, morda z kakšnim podatkom več.
Kaj več bo mogoče znal povedati kdo drug.
Forum je zaprt za komentiranje.