Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek osamljenost med prazniki

osamljenost med prazniki

Dežuje.Sama sem. Otrok je pri očetu med prazniki.Je še kdo osamljen? Kako premagujete to stanje?

Variant je malo morje…

Jest recimo ta moment zabadam iglo v eno lutko, na kateri piše “email.si sysadmin”… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Boljš, da si osamljena sama, kot, da bi bila osamljena v dvoje. Sej smo mi tle, dej :))) Ni kej ne, očetje imajo otroke med prazniki, ko so lepo fraj, mamice pa med tednom, ko je dela itak prewč.

Ups , nisi edina … tudi sam sem osamljen … moji punčki s bivšo sta šli smučat … prava beda 🙂

:)))))))))))))))))))))))))

lupčka

Če dobr pomislm… sploh ni več smešn… 😉

:)))))))))
Ja , utegne bit že zoprno.
Sej bo , sej bo..

Vzemi si čas zase, vedno tarnamo, za kaj vse nimamo časa, potem ko pa smo končno sami, smo pa blazno osamljeni. Kakšna dobra knjiga, peneča kopel, prijetna glasba… Razvajaj se!

Ja, ja… na zapadu ništa novo…

Ampak vse isto , enako pa že ni . Malo mi moraš verjet ksiht *

Bu?

Ne , no ..bu

Nč ne štekam ampak zihr je kul.

nimaš nobenih prijateljic ali prijateljev, ki podobno preživljajo praznične dni? No, če jih pa res ni…. imaš nas…ampak ti svetujem, da do naslednjih takšnih praznikov poiščeš sorodno dušo…

srečno, natja

Bu.

Tale števec se je pa z orng obrati vrtel čez vikend?

tudi jaz se dostikrat počutim osamljeno, jaz pa sem še samska.
ali je še katera taka?

Jaz sem se davno nazaj razšel s punco tik pred prazniki. Na novoletni predstavi v gledališču sem sicer sedel sam in je bil zraven mene prazen sedež, sem bil pa verjetno zato toliko bolj zanimiv in pristal sem na novoletni zabavi samih punc! Res mi je včasih žal, da nisem bil dalj časa sam… 🙂

A res ne znate nobenega pametnega komentarja oddat, razen zajebancija?????

Dajte se malo zamislit,

osamljena, drugače pa lahko jutri poslušaš oddajo na radiju ognjišče

Govorili bomo točno o tem kar te muči, zagotovo je tudi to način, kako premagati osamljenost.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, jaz pa mislim, da zajebancija (če ni preveč ostra) tudi včasih pomaga proti osamljenosti. Se malo nasmeješ in relativiraš stvar…

Osamljena, če se kaj zastopim na stvar, ti je (bilo) bolj dolgčas po otroku kot po kakšni družbi. Za drugič svetujem dobro knjigo in kakšen domač čaj za pomiritev, pa če se da, da te tvoj srček zvečer pokliče na mobija in ti reče lahko noč. In takile forumi so dokaj uporabna stvar. Vso srečo ti želim!

Ja, internet lahko malce olajsa zadevo…saj ti recejo ja pa pojdi s kako kolegico vec, pa to pa ono…pa ni tako!
Moj nasvet za premagovanje osamljenosti:
1. Skuhaj si en melisin caj
2. Prizgi si kaksno svecko.
3. Kupi si atlas caker…malo meditiraj
4. INTERNET…razne klepetalnice…zagotovo te bo spravilo v dobro voljo
5. delaj na sebi, odpravljaj razne blokade, bodi odstekana, naredi si kopel, smej se, imej pol ure smejalne terapije…deluje verjemi, LJUBI SE….

***** spet si me zbrisal:)))

Jah sori, če kdo ni razumel moj post kot vzpodbudo…

mhm , je kul . Kako si ? Ti je lepo te dni.
LUBČKA

Itak. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close