Osamljena sem
Meni tudi manjka moške družbe. Samo samskih moških. Tam okrog 40.
Imaš kako idejo kateri športi so taki, da je dosti dedcev? Ali so povsod sami poročeni.[/quote]
čizs babnice … pa a vam ne potegne, da so tipi 35+ samski zato, ker jim babje fufle ne dišijo, se jih izogibajo ☺
85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} babnicam, ki jih med palci na nogah srbi in se jim masti, ostanejo tipi v zvezah, poročeni … pa še teh je samo cca 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki zmorejo furati po dve ali več
Meni tudi manjka moške družbe. Samo samskih moških. Tam okrog 40.
Imaš kako idejo kateri športi so taki, da je dosti dedcev? Ali so povsod sami poročeni.[/quote]
Brcanje žoge in podpiranje šanka v gostilni.[/quote]
P.s.
Za brcanje žoge si dosti velika, za ta drugi priljubljen šport med deci, pa tudi ni panike … če ne piješ piva, pa naroči wisky, top gun, špricar ali pa samo radensko z limono.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Jaz vedno rada dajem brezplačne nasvete.
Sploh ne bi bila enkraten par!
Osamljenost nikoli ne bo rodila čudovite enkratnosti.
le še bolj bosta osamljena in razočarana v svoji agoniji pričakovanja, da bo drugi rešil njuno osamljenost.
osamljenost nima nobene veze z drugimi ljudmi. Lahko imaš szto ljudi okoli sebe, lahko vsako noč legaš k partnerju, lahko si vsak dan z kolegi na pijači, pa boš čutil osamljenost.
To je le stanje duha in vezano je izključno na enega človeka- tebe samega.
Lahko si čisto sam in popolnoma izpolnjen. Ni osamljenosti.
biti sam in biti osamljen sta dve zelo različni stvari.
Vsak, ki čuti osamljenost, mora delati na tem, da ne bo občutil osamljenosti sam s seboj. Ko si bo zadosten, šele potem lahko v svet da nekaj več- ljubezen. Prej pa da samo svoje frustracije in pričakovanja, da ga bo drug ljubil. A ga ne more, ker sam sebe ne ljubi.
tako osamljen človek sam sebe nima rad in mora prvo začeti imet rad sebe. In čudežno izgene vsak občutek osamljenosti. :))))))).
Pa lep neosamljen samski pozdrav v čudovito poletje.[/quote]
al,ne filozofiraj – če se nekdo počuti nesrečnega in osamljenega, ker mu manjka družba, nekdo, ki ga bo imel rad in bo z njim lahko delil življenje… potem pač je to to… tak da ne filozofiraj zdaj o neki duhovnosti no – eni ste že prav tečni ratali s tem – duhovnost ni za to,d a se dela iz nje filozofske razprave – tudi tukaj so meje in zdrav razum na mestu.[/quote]
Ni nobene fore v duhovnosti.
Bistvo je, da osamljen človek ni zmožen ljubiti.
Zakaj?
Ker je tako lačen ljubezni, da pričakuje, da ga bo partner nasitil z njo.
A tako ne gre.
To je isto, kot da v službi nič ne delaš in pričakuješ plačo vsak mesec.
osamljenost nikoli ne more dati ljubezni. Zato veze nastale zaradi osamljenosti, končajo z še bolj osamljenima človekoma.
al,ne filozofiraj – če se nekdo počuti nesrečnega in osamljenega, ker mu manjka družba, nekdo, ki ga bo imel rad in bo z njim lahko delil življenje… potem pač je to to… tak da ne filozofiraj zdaj o neki duhovnosti no – eni ste že prav tečni ratali s tem – duhovnost ni za to,d a se dela iz nje filozofske razprave – tudi tukaj so meje in zdrav razum na mestu.[/quote]
Zakaj?
A tako ne gre.
osamljenost nikoli ne more dati ljubezni. Zato veze nastale zaradi osamljenosti, končajo z še bolj osamljenima človekoma.[/quote]
Pa dej ne govori traparij in neumnosti. Ko se jaz zatrapam in se, kljub samskosti… se vse iskri okoli in naokoli….
Zakaj?
A tako ne gre.
osamljenost nikoli ne more dati ljubezni. Zato veze nastale zaradi osamljenosti, končajo z še bolj osamljenima človekoma.[/quote]
nikakor ni res… res vedno bolj filozofiraš in se zapletaš v velike nesmisle in neresnične stvari.
Zakaj?
A tako ne gre.
nikakor ni res… res vedno bolj filozofiraš in se zapletaš v velike nesmisle in neresnične stvari.[/quote]
Nič se ne zapletam in govorim o enih in istih stvareh, ki se jih da na različne načine povedati.
Ti si zagotovo fejst osamljena, zato pa tak odziv na napisano.
Povej mi, kako lahko osamljena oseba sploh iskreno ljubi nekoga drugega, če je tako lačna ljubezni drugega? Ne more. Kar imaš v sebi, to daš. To je tako preprosta resnica, da bolj preprosta ne more biti. Če nimaš v glavi znanja, potem ga ne moreš dati ven, kajne? Logično.
nikakor ni res… res vedno bolj filozofiraš in se zapletaš v velike nesmisle in neresnične stvari.[/quote]
Nič se ne zapletam in govorim o enih in istih stvareh, ki se jih da na različne načine povedati.
Povej mi, kako lahko osamljena oseba sploh iskreno ljubi nekoga drugega, če je tako lačna ljubezni drugega? Ne more. Kar imaš v sebi, to daš. To je tako preprosta resnica, da bolj preprosta ne more biti. Če nimaš v glavi znanja, potem ga ne moreš dati ven, kajne? Logično.[/quote]
ljubezen ni količinska zadeva – pogosto so primeri, ko nekdo ljubi nekoga, čeprav tega nazaj ne dobi vrnjeno… torej po tvoji logiki – to ni mogoče kao… ampak v reali se pa to dogaja…
jaz se na osebni nivo ne bom spuščala- ker spet po tvoji logiki, bi tebi potem lahko kdo napisal,da vse to veš iz izkušenj…
ampak to je ciljanje z namenom,da človeka prizadaneš… koliko se pa to ujema s tvojim teoretiziranjem o duhovnosti- vidiš… mi je ljubša normalno spoštovanje in sočutjje do sočloveka, kot pa neko teoretiziranje in filozofiranje o kvazi duhovnosti in sposobnosti ljubezni, v reali pa kakor hitro je možno spečeš ččloveka tako,da bi ga ja zabolelo… kje je potem tukaj vso to tvoje teoretiziranje preneseno v prakso?
Povej mi, kako lahko osamljena oseba sploh iskreno ljubi nekoga drugega, če je tako lačna ljubezni drugega? Ne more. Kar imaš v sebi, to daš. To je tako preprosta resnica, da bolj preprosta ne more biti. Če nimaš v glavi znanja, potem ga ne moreš dati ven, kajne? Logično.[/quote]
ljubezen ni količinska zadeva – pogosto so primeri, ko nekdo ljubi nekoga, čeprav tega nazaj ne dobi vrnjeno… torej po tvoji logiki – to ni mogoče kao… ampak v reali se pa to dogaja…
jaz se na osebni nivo ne bom spuščala- ker spet po tvoji logiki, bi tebi potem lahko kdo napisal,da vse to veš iz izkušenj…
ampak to je ciljanje z namenom,da človeka prizadaneš… koliko se pa to ujema s tvojim teoretiziranjem o duhovnosti- vidiš… mi je ljubša normalno spoštovanje in sočutjje do sočloveka, kot pa neko teoretiziranje in filozofiranje o kvazi duhovnosti in sposobnosti ljubezni, v reali pa kakor hitro je možno spečeš ččloveka tako,da bi ga ja zabolelo… kje je potem tukaj vso to tvoje teoretiziranje preneseno v prakso?[/quote]
Ti misliš, da gre za ljubezen.
ta primer ki si ga izpostavila ni nobena ljubezen. Kaj misliš, kdo ostaja s človekom, ki pa njega ne ljubi? Zagotovo ne nekdo, ki se ima rad. Ta, ki ostaja v takem razmerju, že ima korist od tega(ali finančen, ali to da ni samski..)
vedno začnete o kvazi duhovnosti. To je res zanimivo.
Mi smo duša, torej je duhovnost naša osnova.
Ti pa misliš, da si samo telo, zato je seveda duhovnost le nekaj kot kvazi duhovnost.
Moj namen ni nekoga prizadeti, kot si si ti to razložila. Moj namen je preprost- pokazati večjo resnico kot je le telesno. zanimivo, da takoj jemlješ kot nekaj da drugega prizadaneš. Ne jemlji si tako osebno k srcu. To je eden večjih sovražnikov ljudi. Vse si tako jemljejo k srcu. Zanimivo. Sploh se ne gre v krivici ali pravici, gre se samo za preprosto resnico in nič drugega.
zakaj me bereš, kot da koga žalim? Tvoj prevod ne moja resnica.
Ps- včasih je brca v rit boleča. A potrebna, da se odprejo oči.
osamljenost in imeti rad sam sebe nista povezana na način kot ti to povezuješ…
… in to,d a nekdo rabi brco v rit, to so samo izgovori tistega, ki te brce izvaja, da z njimi opravičuje sam sebe…
… vse se da drugače, prijaznejše…
… aja pa že res, da imamo ljudje dušo in verjamem v duhovnost, samo ne preko teoretiziranja tega v vse mogoče meje in z namenom zanemarjanja človeškega razuma in odgovornosti za svoja dejanja.
In ti iz sočutja raje lažeš ljudem, da bo vse ok? To je tebi duhovnost? Da zavajaš človeka, da bo vse dobro, na koncu je pa vse še bolj narobe?
Kaj ni bolje človeka naučiti, da zmore skozi življenje tudi sam in se imeti ob temu fajn?
Nobenih izgovorov, navajam dejstva, ki jih je življenje tudi mene naučilo, ko sem pred dvajsetimi leti osamljeno blodila naokoli. Hvaležna sem za tiste brce, ki so mi odprle oči. In nikoli več se nisem počutila osamljeno. In te brce ne menjam za filinge, ki jih avtorica še vedno nosi v sebi.
Vse je z namenom. In če se nekdo počuti tako prek leto osamljenega, kot avtorica, da celo govori kako je to krivično… (in da drugi tako mišljenje podpirate.)… je to le zato, da se nauči sprejeti in ljubiti sebe. Ker izkušnja bo vedno bolj boleča, če si bo oči zatiskala pred tem.
Prepiraj se sama s seboj, meni se zdi škoda tako lepe noči za premetavanje besed. Nočko lepo čudovito želim vsem, ki še tu vedrijo.
In ti iz sočutja raje lažeš ljudem, da bo vse ok? To je tebi duhovnost? Da zavajaš človeka, da bo vse dobro, na koncu je pa vse še bolj narobe?
Kaj ni bolje človeka naučiti, da zmore skozi življenje tudi sam in se imeti ob temu fajn?
Nobenih izgovorov, navajam dejstva, ki jih je življenje tudi mene naučilo, ko sem pred dvajsetimi leti osamljeno blodila naokoli. Hvaležna sem za tiste brce, ki so mi odprle oči. In nikoli več se nisem počutila osamljeno. In te brce ne menjam za filinge, ki jih avtorica še vedno nosi v sebi.
Vse je z namenom. In če se nekdo počuti tako prek leto osamljenega, kot avtorica, da celo govori kako je to krivično… (in da drugi tako mišljenje podpirate.)… je to le zato, da se nauči sprejeti in ljubiti sebe. Ker izkušnja bo vedno bolj boleča, če si bo oči zatiskala pred tem.
Prepiraj se sama s seboj, meni se zdi škoda tako lepe noči za premetavanje besed. Nočko lepo čudovito želim vsem, ki še tu vedrijo.[/quote]
o kar si ti napisala – je tvoja izmišljotina- jaz nikjer nisem napisala,da lažem ljudem.
V kateri hrib si šla? Jaz sem samo kravice videl pa par avstrijcev…
V štirih letih v kambodži sem se naučil, da moraš iskat! Ne čakat, redkokje je kdo, ki bo kar tako pristopil do tebe, se mi je zgodilo samo enkrat. Vsa ta leta sem hodil na najboljšo sveže praženo kavo po kamboških kavarnah (kava v sloveniji ni nič, zasmojena voda..) in nisem niti ene dekline spoznal. V zadnjem mesecu pa grem v nočni klub in se mi v petih minutah smehlja prikupna punca s podeželja… pa še ladyboy ni bila, XX kromosom. Kaj sem ves čas zapravljal v kavarnah??? No, vsaj kava je bila najboljša s pravilno sparjenim mlekom, ne spenjenim z velikimi mehurčki kot ga tu delajo…
Kar pojdi nekam ven in če ti je kdo všeč, kar začni s pogovorom. Samo pazi, da že ni oženjen in uporabljaj kondome. Že sramne uši so problem.
Forum je zaprt za komentiranje.