Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osamljena sem

Osamljena sem

lol hodiš na bled vsako leto pa ne spoznaš nikogar… ok gorenjci smo itak škrtice se imamo najrajš sami zase ampak v taki masi turistov da te noben ne povoha je pa mal čudn…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Draga osamljena punca ali te lahko vsaj nekaj vprašam mogoče bi se pa dobila z menoj na plesu tam uživala celo noč pa se zaljubila se bi skupaj .
Vendar povej če ti lahko pošljem poljubčka ljubezni za pozdrav ter rečem ti da te ljubebim folj močno .

JOŽE OBLAK

samo obrezani musli. in res dolg lahko tole baburo zadovolji

A ti pa nisi zaradi kur*ca v vezi? Ne, ti si zato ker imaš obožuješ majmunsko poraščenost moških :))

Če ženske ne bi rabile, ne bi bile v vezi, ravno tako pa velja enako za moški. Sicer pa, sam seks,.. .pa te tekočine pa to… to je res bolj packasto.. ampak brez tega tudi luškanih otrok ne bi bilo….

ženska seks rabiš, nujno, obupana si, razumemo, no!!

In tako je vsako leto. Vsako leto hodim po hribih sama, vsako leto se hodim kopat sama. Nikoli nikogar ne spoznam. Nikoli nikogar!! In to že na leta. Osamljena sem. Vsak dan spim sama. Drugi so rekli, da sem postala čedna, ampak to je bilo že pred leti… sosed je rekel, da taka ženska kot sem jaz ne more niti imeti, ne službe, ne nič, da to ni normlano.

In res ni…. Ne more biti.

Na tem svetu ni drugega kot krivice. Ni drugega kot krivice. Samo krivica….

Tako sem jezna, ker bo še eno poletje mimo, jaz pa spet osamljena in sama s sanjami, kjer se vsako noč zbujam mokra kot ta največja kur*ba. V realnosti pa kontra.[/quote]

To pa samo moški piše.
Ženske niso nikoli neopažene, le moških ne opazijo.
Tako, da to ne drži, jezni dec!

Sam veš, da je sama le tista, ki noče pobrati vsakega klumpa, ki se valja in nastavlja na vsakem koraku.

Počisti pri sebi, dec, ki pišeš oslarije.
Luna še ni polna.[/quote]

Najprej “sama veš….”, nato pa kar “dec, ki….”….

Jaz sem vedno neopažena…. jest grem lahko kadarkoli, kamorkoli, pa me nihče ne bo opazil in nikogar ne bom spoznala. Pa sem lahko na 2000 metrih visoko ali 2 meseca vsak dan na morju, vse to je bila že realnost in nikoli nikogar nisem spoznala, to je bilo pred nekaj leti, ko sem bila mlajša, tako je še danes, ko nisem več v 20 letih….
Še ko sva šla s prijateljem na morje. In en večer sva bila vsak zase, ne vem zakaj. On je spoznal goro ljudi in se zapil z njimi… jaz pa nič, nič od nič….
Ta prekleta izoliranost mi je dobesedno usojena….Počutim se kot duh…

To pa samo moški piše.

Sam veš, da je sama le tista, ki noče pobrati vsakega klumpa, ki se valja in nastavlja na vsakem koraku.

Jaz sem vedno neopažena…. jest grem lahko kadarkoli, kamorkoli, pa me nihče ne bo opazil in nikogar ne bom spoznala. Pa sem lahko na 2000 metrih visoko ali 2 meseca vsak dan na morju, vse to je bila že realnost in nikoli nikogar nisem spoznala, to je bilo pred nekaj leti, ko sem bila mlajša, tako je še danes, ko nisem več v 20 letih….
Še ko sva šla s prijateljem na morje. In en večer sva bila vsak zase, ne vem zakaj. On je spoznal goro ljudi in se zapil z njimi… jaz pa nič, nič od nič….
Ta prekleta izoliranost mi je dobesedno usojena….Počutim se kot duh…[/quote]
Čaki mal,… kaj? Ti jih pa izbiraš.

Nekoč mi je ena gospa rekla ,samski so samski z razlogom.

Ja in????? In sedaj se ne sme nikoli več nihče poročiti…. ker se nihče ne rodi v vezi ali poročen.

Res je. Res pa je tudi, da imajo ljudje v zvezah svoje razloge.

res je hudo verjetno, da že na starševskem čveku zase rečeš da si mokra kur.ba, da tako rabiš en ku.rac, mater ti pa si obupana.

A ste vsi nori tukaj ali kaj. Govorim o sanjah, ki se jih ne spomnim.

A ste vsi nori tukaj ali kaj. Govorim o sanjah, ki se jih ne spomnim.[/quote]
Vsi ravno ne. Za takega je /ignore.

To pa samo moški piše.

Ta prekleta izoliranost mi je dobesedno usojena….Počutim se kot duh…[/quote]

Draga moja, pa bodi ona, ok.

Lepo piše “sam” veš, ampak ti hitiš in bereš, kot je tebi prav.

Zakaj se ne umiriš in ljudi opazuješ?
Vsedi se nekam zunaj in opazuj.
Umirjeno, brez hitenja in nekih zahtev.
Pa boš videla vse polno življenja.
Starih, mladih, otrok..

To je življenje. Imamo ga vsi.
Tudi ti.
Le nehaj hlastati in zahtevati.
Dajaj, pričakuj.
Nasmehni se ljudem, otročku, psu.
Vzemi si čas.

Ljudje na umirjenost, nasmeh, prijazen stik z očmi neverjetno navežemo stik.
Dobila jih boš nazaj- prijazne poglede, pozdrav, otroški papa, kužkov poljub, ko se ti bo želel približati in ovohati.

Začni s tem. V štacuni imaš prodajalke, druge osamljene, šoferje, natakarice…
Vsi ti bodo odgovorili, le poskusi.

Sploh v ptacuni so moški, ki nakupujejo in radi kaj poklepetajo, tako, mimogrede.

Pa brez vsiljivosti, iz golega veselja, da smo hkrati na tem božjem svetu.
Tudi ti.

Verjemi, da poznam enega prijaznega in enako osamljenega, ki želi ravno tako, kot si ti.

Škoda, ker bi bila enkraten par, le dovoliti bi si morala, da se srečata.

Potrudita se in se najdita, le en telefonski klic je potreben, ne jamranje.
Pogumni zmagujemo, tudi ti.

tukaj ti bodo svetovale ženske, ki seksajo vsaki dan, ne moreš pričakovat objektivnosti hahaha

pol pa hitro naj pokliče. :)) Drugač pa itak vsak je raje vesel, kot pa da jamra.

[/quote]
pol pa hitro naj pokliče. :)) Drugač pa itak vsak je raje vesel, kot pa da jamra.[/quote

Daj en mail. Dobiš potem tam cifro, bom posredovala. Lp

Pa dej… blodiš… Naredila si si neko famo o poletju. Poleti je itak prevroče za karkoli. Najboljše ljubezenske zgodbe se začnejo jeseni. Zima je zakon.

Pripravljen sem ti pomagati..in te noro zadovoljit…sem diskreten

Na našem koncu je kar nekaj PDjev. Na pohodih pa so samo starejši ljudje. Poparčkani seveda. Saj ni nič narobe, so prijetni ljudje. Ampak dvomim, da avtorica išče družbo starejših poročenih ljudi?
Vsaj take so moje izkušnje s PDji. Sem pa na podobnem kot avtorica.

A ste vsi nori tukaj ali kaj. Govorim o sanjah, ki se jih ne spomnim.[/quote]
To je en monovski sluzavc, ki misli da bo z lažmi kaj pri monki dosegel. Ko ne, se pa potem prostaško izliva nad vsako forumašico.

pol pa hitro naj pokliče. :)) Drugač pa itak vsak je raje vesel, kot pa da jamra.[/quote]
Sploh ne bi bila enkraten par!
Osamljenost nikoli ne bo rodila čudovite enkratnosti.
le še bolj bosta osamljena in razočarana v svoji agoniji pričakovanja, da bo drugi rešil njuno osamljenost.
osamljenost nima nobene veze z drugimi ljudmi. Lahko imaš szto ljudi okoli sebe, lahko vsako noč legaš k partnerju, lahko si vsak dan z kolegi na pijači, pa boš čutil osamljenost.
To je le stanje duha in vezano je izključno na enega človeka- tebe samega.
Lahko si čisto sam in popolnoma izpolnjen. Ni osamljenosti.

biti sam in biti osamljen sta dve zelo različni stvari.
Vsak, ki čuti osamljenost, mora delati na tem, da ne bo občutil osamljenosti sam s seboj. Ko si bo zadosten, šele potem lahko v svet da nekaj več- ljubezen. Prej pa da samo svoje frustracije in pričakovanja, da ga bo drug ljubil. A ga ne more, ker sam sebe ne ljubi.
tako osamljen človek sam sebe nima rad in mora prvo začeti imet rad sebe. In čudežno izgene vsak občutek osamljenosti. :))))))).
Pa lep neosamljen samski pozdrav v čudovito poletje.

POvezave se ustvarjajo v skupinskih zadevah. To kar počneš je soliranje in če nisi ful ampak res ful atraktivna, da se nate slinijo (ne vem sicer, kaj bi s takimi polži) potem to odpade.
Vpiši se v kak šport, kako dejavnost, kjer se z istimi ljudmi srečuješ dalj časa. Večkrat.

pol pa hitro naj pokliče. :)) Drugač pa itak vsak je raje vesel, kot pa da jamra.[/quote]
le še bolj bosta osamljena in razočarana v svoji agoniji pričakovanja, da bo drugi rešil njuno osamljenost.
osamljenost nima nobene veze z drugimi ljudmi. Lahko imaš szto ljudi okoli sebe, lahko vsako noč legaš k partnerju, lahko si vsak dan z kolegi na pijači, pa boš čutil osamljenost.

Vsak, ki čuti osamljenost, mora delati na tem, da ne bo občutil osamljenosti sam s seboj. Ko si bo zadosten, šele potem lahko v svet da nekaj več- ljubezen. Prej pa da samo svoje frustracije in pričakovanja, da ga bo drug ljubil. A ga ne more, ker sam sebe ne ljubi.
tako osamljen človek sam sebe nima rad in mora prvo začeti imet rad sebe. In čudežno izgene vsak občutek osamljenosti. :))))))).
Pa lep neosamljen samski pozdrav v čudovito poletje.[/quote]
al,ne filozofiraj – če se nekdo počuti nesrečnega in osamljenega, ker mu manjka družba, nekdo, ki ga bo imel rad in bo z njim lahko delil življenje… potem pač je to to… tak da ne filozofiraj zdaj o neki duhovnosti no – eni ste že prav tečni ratali s tem – duhovnost ni za to,d a se dela iz nje filozofske razprave – tudi tukaj so meje in zdrav razum na mestu.

Pa lep neosamljen samski pozdrav v čudovito poletje.[/quote]

Vse skupaj je eno prazno nakladanje. Pa brez zamere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close