Osamljena
JAz bi pa pripomnil to, da naj punce -ženske prelomijo že enkrat vprogramiran nevidni program v možganih, ki jim pravi, da morajo čakati, da jih nekdo ogovarja ,nagovori,zapelje itd. Včasih je pametno,da tudi same gredo v akcijo. Žensak ima v programu že od nastanka,da čaka in jo moški lovci lovijo. Že mogoče, a če hoče katera kaj posebnga ali hitreje, more malo sama tudi zadevo pospešiti. Dati nek signal, k iga okolica zazna, da si želi prijatleja, prijateljico, partnerja…Po dolgem času sem srečal dve prijateljici iz mladih dni. PA to zato, ker sta šli oni v akcijo in me kontaktirali po dolgem času in smo po dolgih letih spet prišli v kontakt in povem ti,da je zanimivo. JAz jih ne bi iskal iz takega ali drugačnega vzroka. In ker so me one poiskale, smo se srečali. In ja, prav maš. ŽE z tem sporočilom si štartala. Čeprav nekdo napisal,da to ni ok. JA glej, morda pa vsi, ki te kontaktirajo , niso ravno slabi. Vredno jim je dati priložnost,da te lahko spoznajo in se pokažejo kdo so in kaj so. Je pa res,da so med njimi lahko tudi takšni, ki jih boš morda obžalovala, da si jih mela priliko srečati. Spomnim se pričevanja neke kolegice, k ije zatrdila za znanko, ko je srečala svojega zdajšnejga moža. Trdial je celo,da ji ta človek gre na živce, ko ga sreča. Glej ga zlomka, zdaj pa je prav ta njen mož.In se celo razumeta.
Tudi sam sem podoben primer. Star sem 26 imam končan faks, hodim v službo in domov. Prosti čas večinoma preživljam sam. Če bi se hotela kaj poklepetati oz. se spoznati je tu mail: cebelnjak1@gmail.com.
Lp
Ja ocitno, nas je vec taksnih. Tudi jaz ne zuram nimam veliko druzbe pa vendar pogresam malo odklopa vcasih samo pristen pogovor z prijateljico… V normalnih pogojih bi napisala soping in kavico, ampak, ker to niso bi lahko rekla zoom srecanje.
Kar pogumno, ce bos za kaksen klepet, pa kar stisni citiraj sporocilo in napisi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.