Osameljeni
No, jaz sem tudi samska. Stara 33 let. Pa se počutim osamljeno. Tako zelo osamljeno, da imam včasih občutek, da me to uničuje. Žal pa ne sprejmem kar vsakega človeka za prijatelja ali za druženje, ker večina ljudi se mi zdi grdo rečeno, glupa, nevoščjiva, škodoželjna. In kako naj se družim s takimi, ki bi me spravljali samo še bolj v slabo voljo?
Je tukaj kdo, ki bi se družil z mano??
če ne bluziš pa resnično hočeš kaj naredit glede tega posluš to…
tuki objaviš
sem veselo dekle…stara xx. let … iščem to pa to.
kontakt: xxxxx@email.tu
pričakuj veliko smetja, a če obladaš lahko poiščeš tudi v smetju pravo stvar:)
pa srečno!!!
saj poznaš tole Kako je lepo biti glup :)
Mogoče pa imate prav. Mogoče je z mano res nekaj narobe. Čeprav vedno sem trdila in trdim, da nisem normalna in se z normalnimi tudi ne družim. Ampak jaz nisem normalna v pozitivnem, ne negativnem smislu. Zato sem najbrž osamljena.
Samska pa….. konec koncev….imam vse, kar mora prava ženska imeti. Ok, razen denarja in stanovanja/hiše. Ampak ženska sem pa prava….in vem kako ravnati z moškim in moški me itak obožujejo. Pa sem jaz izbirčna. Če ni to to, ne morem. Pri teh letih res nisem željna avantur.
Ah……….
ah samski, samski….vedno preveč komplicirate…sploh ženske! Evo jaz sem na frišno postal samski (34), družbe ni več (razseljena po drugih krajih, oženjena, pozabljena,…) pa ne bom sedaj kompliciral in čakal da se samo od sebe kaj zgodi…čisto enostavno sem si dal profil na eno od ” tistih ” strani in spoznavaš take in drugačne cvetke;)), pa še mal greš ven za vikende (sam) pa spoznaš še večje cvetke….ja tudi jaz sem zelooo izbirčen…samo nerodno ti ne sme biti…..evo napišeš svoj naslov in če kdo želi navezat stik ok, če ne pa ne…bo pa kdo drug drugje:)!
dzeko4@gmail.com
Ma frišno samski pomeni 3 mesece no….in že prej stvari niso šibale, tako da sem že prej v sebi vedel, da si želim drugačno osebo ob sebi. Pa stvari niso tako suhoparne kot si jih povedala….da iščem novo….vem ne grem zgolj na lov:) Ven grem, da se imam fajn, da mi doma ni dolgčas, pa še da koga spoznaš.
Sicer pa nekje iz relacije Postojna-Ljubljana:)
Forum je zaprt za komentiranje.