Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OŠ Šmartno pri Litiji – učenci ob šoli mučili mačjega mladička

OŠ Šmartno pri Litiji – učenci ob šoli mučili mačjega mladička

Pri OŠ Šmartno pri Litiji, naj bi po pričevanju očividcev s strani učencev prišlo do mučenja mačjega mladiča, od tega, da so ga metali čez ograjo in v zabojnik za smeti, do drugih vrst izživljanja. Informacije se preverjajo v detajle in kot kaže, to ne bo ostalo pometeno pod preprogo kljub trudu, da ne pride v javnost. Trpinčenje naj bi trajalo kar nekaj dni. NAJ IZVE CELA SLOVENIJA. Nova šola-igrišče, verjetno tudi iz evropskih sredstev, zraven pa zabojnik za smeti, kamor so učenci odvrgli živega mucka.

Pa je mic preživel? Več dni in ni nihče nič opazil???

Kaj se dogaja otrokom v glavi?

Mučit tistega, ki ji je to delal. Brez milosti. Mlad gor ali dol. Verjetno se že spravlja tudi na ljudi. Kje so kazni???

Kaj je z muckom? S soncki pa v smeti.

Ne glede na leta bi morali s psihopatskim frocovjem, ki muči drugo živo bitje, narediti enako. Tiste, ki so na svet spravili takšne sadistične stvore, pa bi morali sterilizirati/kastrirati.

KEr svojim mulcem vse dovolite in jih dajete v tron, je to tako. Kot je rekla Vesna Godina, to so ljudje brez vesti, ki jih goni samo njihov ego. In tega bo vse več, mulci so vam v središču pozornosti in vse se giba okoli njih. In nekdo je, da je dobil pozornost v šoli in družbi začel nekaj delat, ostali so se pridružili temu dejanju, da se dokažejo. Filing, da neko drugo bitje za potrjevanje v družbi, da se dobi družbeni aplavz, ne obstaja. In takemu mulcu bi jaz bil boga v njemu, pička mu materina, ker to se stopnjuje in naslednje se začne maltretirat ljudi. Tako je to, ko majhnim otrokom dovolite, da vas fizično tepejo, ker ne dobijo čokolade. To je absolutno to. samo enkrat sem to naredil in sem si zapomnil zakaj se tega ne sme ! svetospermični mulci jaz temu pravim.

” Trpinčenje naj bi trajalo kar nekaj dni.”

In nihče ni opazil, pa je trajalo nekaj dni?

WTf je z ljudmi narobe.

Maček je žival.
Človek je tudi žival.
Seveda gledano izključno s fizičnega vidika. Vsi smo iz mesa in krvi. Tudi sesalci smo vsi.

Mučiti mačka je skoraj kot mučiti človeka.

In ja, to delajo psihopati in sociopati, ker imajo OPIČJE MOŽGANE. Veliki se jim pač niso razvili.

Ali je muc preživel? Zakaj tega ne pograbijo mediji in izobražujejo ljudi. Pa kaj je folku?!

Ubogi mucek…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close