Orto za vedno (simobil), je kakšna finta?
Do sedaj sem imela orto v nulo, mi čisto odgovarja. Semopazila, da je sedaj ta akcija, za podaljšat to razmerje tudi po 31.letu, pa še 200mb prenosa dobiš v paketu, super.
Ampak, a je kakšna fora, zakaj se ne bi blo dobro za to odločit? A to pomeni, da potem ne boš več mogel na vsake dve leti (če bo to seveda potrebno) kupiti telefona, ker imaš naročnino itak podalšano do konca življenja? Kaj pa če čez 30 let pride en nov operater še boljšo ponudbo, se potem simobila ne bo dalo prekiniti in boš moral vseeno plačevati 10e/mesec tudi, če ne boš več hotel imet simobila? Bi torej to “orto za vedno” priporočili ali ne, tisti ki ste se kaj bolj pozanimali?
Ok ok, malce sem zakomplicirala 🙂 ampak saj razumete kaj vas sprašujem, ane 🙂
Jaz mislim, da je edina finta ta, da je časovno omejeno. In če si recimo avgusta letos sklenila naročniško razmerje in vzela telefon za 1 evro, ki je drugače vreden npr. 100 evrov, bi mogla zdaj to naročniško razmerje odkupit- odplačat telefon. Tako vsaj jaz razumem, se nameravam pa it pozanimat, tako da lahko poročam.
Jaz sem to sklenila v petek( orto do konca življenja), poleg tega pa sem podpisala pogodbo s katero pridobim 60€ bonusa.
Finte mislim ( no upam) da ni nobene, vse kar je, je to da sedaj ko sem podpisala pogodbo ne morem kupit dve leti nobenega telefona v akciji, če pa že, potem je pa treba nekaj doplačat.
LP
Pozdravljena Hipotka,
Ponudbo (P)ostanite Orto za vedno lahko do 31.10.2010 izkoristite novi in obstoječi naročniki Si.mobila mlajši od 31 let na enem izmed treh paketov ORTO, ki se z nakupom telefona vežete za 24 mesecev. Tako boste ostali ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti ter ohranili možnost izbire in uporabe ORTO paketov. Poleg tega vam bo vsak mesec brezplačno na voljo še dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom torej 300 MB in to za vedno. Po preteku 24 mesecev, se seveda lahko kadarkoli odločite za prekinitev naročniškega razmerja.
Pogoji za nakup novega telefona ostajajo enaki, kot na vseh ostalih paketih. Prav tako vam ostaja možnost predčasnega nakupa telefona, pred potekom naročniškega razmerja, kar pomeni, da se lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev kadarkoli odločite za nakup novega telefonskega aparata ali opreme za dostopanje do Mobilnega interneta. Le Opcija 201 po dopolnjenem 31. letu starosti ni več združljiva z izbranim paketom ORTO in se avtomatično prekine. Več informacij je na voljo na 080 40 40 40, http://www.orto.si/ in na Si.mobilovih prodajnih mestih.
Če imate še kakršna koli vprašanja, povezana s ponudbo, vam bomo tudi tu z veseljem svetovali.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljena Hipotka,
Ponudbo (P)ostanite Orto za vedno lahko do 31.10.2010 izkoristite novi in obstoječi naročniki Si.mobila mlajši od 31 let na enem izmed treh paketov ORTO, ki se z nakupom telefona vežete za 24 mesecev. Tako boste ostali ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti ter ohranili možnost izbire in uporabe ORTO paketov. Poleg tega vam bo vsak mesec brezplačno na voljo še dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom torej 300 MB in to za vedno. Po preteku 24 mesecev, se seveda lahko kadarkoli odločite za prekinitev naročniškega razmerja.
Pogoji za nakup novega telefona ostajajo enaki, kot na vseh ostalih paketih. Prav tako vam ostaja možnost predčasnega nakupa telefona, pred potekom naročniškega razmerja, kar pomeni, da se lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev kadarkoli odločite za nakup novega telefonskega aparata ali opreme za dostopanje do Mobilnega interneta. Opcija 201 po dopolnjenem 31. letu starosti ni več združljiva z izbranim paketom ORTO in se avtomatično prekine. Več informacij je na voljo na 080 40 40 40, http://www.orto.si/ in na Si.mobilovih prodajnih mestih.
Če imate še kakršna koli vprašanja, povezana s ponudbo, vam bomo tudi tu z veseljem svetovali.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.